- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
somag
tag
-
emge
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy hozzá nem értő kérdésem. Vettem egy Z2-t. Amikor kértem volna rá fóliát,az eladó azt mondta ,hogy gyárilag van rajta,azon van a sony felirat.Igaz ez? És ha igen akkor elég az a fólia rajta,hogy megvédje a képernyőt?
-
vbandit
tag
Mobilkereskedes.hu -n vettem a múlthéten eu garanciális, (de) függetlenül, zajszűrős fülessel. Brutto 115 e ft volt 27% Áfa -val.
Flickr - http://www.flickr.com/photos/38236970@N03/
-
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Eddigi tapasztalataitok milyenek a Lollipoppal? Korábban I9505-ön volt szerencsém kipróbálni, ott viszont a nagyobb memóriahasználatot tapasztaltam, valamint nem volt annyira smooth maga a rendszer, mint KitKat alatt + pl. a böngészés is egy ideig elég darabosan ment Valamint van már 5.1, ami elvileg ezt a hibát orvosolja majd, hogy ne fogyjon el a RAM a teló alól + néma üzemmód, stb., és emiatt kérdés, hogy megérné-e majd feltenni mostanság az 5.0.2-t, vagy jobb lenne megvárni az 5.1-et?
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
ebegab92
senior tag
-
laciba77
tag
Az xposed RootCloak moduljával megoldható, hogy menjen a Lollipop alatt a T-Home TvGo appja? Rootolt készülékre nem engedte magát feltenni eddig. Mondjuk jó kérdés, hogy a Z2 támogatott -e egyáltalán ? Használta/használja valaki a TvGo-t ?
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok.
Ha én csak azt szeretném hogy alul a 3ikon helyett ez a négy legyen, mit kell tennem?
Köszi.Nagyban megkönnyítené az egykezes használatot!
[ Szerkesztve ]
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
dedehu
aktív tag
Jatszok egy ideje xposeddel, eddig nem talaltam olyan modult ami bootloopot csinalt nekem
-
Majko102
aktív tag
Masnal sem mukodik a timeshift video?
-
Deck
titán
Xposed tökéletesen működik! Semmi fc nem volt sem bootlop!
Köszönet somag és dedehu kollégának a kipróbálásért!
Csak újra le kellett futtatni a jogosultság fixet, mert csak olvashatóvá teszi a deodexes rom először. De ez 2mp.
Kiemeltet frissítettem hamarosan frissül! Feltöltöttem mindent saját tárhelyre, mivel én is utálok várni a letöltésekkor és jól jön ha kell valami és fullal jön, a flashtool is felkerült gdrive-ra.
Addig is bemásolom ide mivel már kaptam pm-et, hogy hogy csinálják:
Fontos:
- Az Xposed csakis deodexes romon működik a gyári odexesen nem! Ezért, kell felrakni a deodexes gyári Lollipop romot.
- Odexesre ne rakja fel senki mert, bootlopot fog kapni!Mi a különbség az odexes és a deodexes között?
A deodexeset sokkal könnyebb szerkeszteni, témázni, módosítani. Teljesítménybeli különbség nincs.Minden programunk megmarad, nem formáz semmit! Csak a gyári rendszerfájlokat cseréli le!
1. Töltsük le az alábbi fájlokat: nothingtouched.zip & xposed-arm-20150308.zip & XposedInstaller_3.0-alpha2.apk
2. Másoljuk a telefonra a mind a 3 fájlt
3. Lépjünk be a CWM-be
4. Telepítsük fel a nothingtouched.zip-et
5. Nyomjunk egy wipe dalvik cache-t majd egy wipe cache-t
6. Telepítsük fel az xposed-arm-20150308.zip-et
7. Indítsuk újra a telefont
8. Az indulás most eltart majd egy darabig
9. Telepítsük fel az XposedInstaller_3.0-alpha2.apk-t
10. Futtassuk le a SGP621-RICDefeat fixet, ugyanúgy mint a Lollipop telepítés után.
11. Xposed - Engedélyezzük a moduljainkat - Újraindítás (Xposeden belül, root jogot fog kérni)
12. Kész![ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
válasz plesotamas #9795 üzenetére
Előbb-utóbb bootlop lesz a vége Odexesre mindenki saját felelősséggel rakja fel.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
dedehu
aktív tag
válasz plesotamas #9795 üzenetére
Érdekes, mielőtt nekiestem volna a deodex zippel 5ször futottam beki különbözőképpen az xposednek ebből 2x már az xposed.zip telepítése után jött a bootloop 3x pedig modul aktiválásakor.
(#9796) dekrer:
Bootloopot még mi is kaphatunk. Bár minden újraindítással csökken az esélye. Nem tudom hogy működik ez pontosan, de beszámoltak xda-n ilyen "beérő" bootloopokról: néhány újraindítás után jön elő, nyilván valamilyen összefüggésben a telepített szoftverekkel.[ Szerkesztve ]
-
plesotamas
tag
Nekem így már tökéletesen megfelel, már csak akkor fogom lecserélni a romot hogy ha valaki összegyúrja ezeket a javításokat egy zip-be.
Én eddig egyszer sem kaptam bootloopot.
Ezek a modulok vannak most fent.
CPU temp in statusbar
Gravitybox lp
Lucky pacher
Youtube adaway
És még próbáltam egy jó párat a letölthetők lista elejéről.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz plesotamas #9799 üzenetére
Nekemis. Van rendes root, cwm, xposed.
Xposeden kívül a fixeket a nut majd beépíti egybe. De ez miatt újra nem rakom. Deodexes apkkat könnyű szerkeszteni.
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest