Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SkiDev

    senior tag

    Megvolt nekem is az első megfagyásom. :O Zenelejátszóban ment a zene, de már gyanús volt mikor lassan hozta be az albumborítót. Egyszer csak nem engedett kilépni (nagy nehezen sikerült de akkor meg nagyon sokáig töltötte a launchert) , sem alsó gombok, sem a kikapcsoló gomb, sem a hangerőgombokra nem reagált és a zene iszonyatosan el kezdett torzítani. Majd lecsendesült és ismét torzított mint valami fűnyíró :O . Találtam egy vékony botot és kinyomtam az OFF-al. Azóta jó. Aggódnom kéne?
    Az aksi idő elég szép lett mióta - érdekes - de be van kapcsolva a stamina. Adatforgalmat persze én kapcsolgatom, de ha be van kapcsolva valamennyivel jobban bírja. 1 nap üzemidő 5 óra képernyővel, 1 óra 52 perc játékkal, 20 perc zenéléssel, kicsi netezéssel, kis zseblámpázással és kb 30 perc fényképezéssel. :)) Egyébként a frissítéssel kapcsolatban ennyit kaptam válasznak a T-től: "Szerdán fogadtuk el a szoftvert. Annak publikálását a gyártó fogja kezdeményezni."

    [ Szerkesztve ]

    Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

Új hozzászólás Aktív témák