- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Megrendeltem a telefont, ma jött az email, hogy a nap folyamán kézbesítik is!
Most azért még olvasgatom a fórumot, és érdekelne ez az egész "bezárogatós" cucc. Szóval magátük kilövi a cuccokat? Pl Facebook, Viber, meg ilyenek. Én ezeket nagyon sokat használom. Meg, hogy a chrome mennyire megbízható böngésző? A mostani LG-men az Opera mini van mobilnetezés miatt, és a Next browser. Esetleg tudtok valami megbízhatót ajánlani, ha a Chrome nem válna be. Amúgy mennye gyakori a telefon újraindulása nálatok, és mennyit bír az akksi? -
Willie
őstag
-
MrSealRD
veterán
válasz Richee11 #6151 üzenetére
Akku nálam 2 napot bír, vegyes használattal...meg itt pár ember még haszonló tapasztalatokkal van.
Újraindulások száma nálam 0!A szoftver stabil. Nem fagy.
A programok és egyebek jól működnek. Ne foglalkozz az agymenésekkel. Jó a cucc. A Chrome egyébként tényleg nem túl acélosan működik, de ez telefontól független.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
l.skywalker
félisten
válasz MrSealRD #6153 üzenetére
Osztom a kolléga véleményét. Ennél jobb készüléket ilyen komponensekkel és paraméterekkel ennyiért nem találtál volna. Ami meg fejlesztésre szorul, azt fejleszteni is fogja valaki. Vagy egy szakács vagy a Sony. No para, az Android nem a végleges formája a telefonodnak. Az csak a kezdet
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zotyesz66
őstag
Szerintem a chrome gyors és jól jeleníti meg az oldalakat, de túlzott az erőforrásigénye. Az adatokkal sem spórol. Én nem nagyon merek próbálgatni kevésbé ismert böngészőket (Maxthon, Dolphin), de ez az én hülyeségem. Az Opera Mobile (classic) megfelel nekem. Tegnap elég sokat nyaggattam, mire hazaértem délután 6kor 60%-on volt az akksi, estére ebből lett 40 %. Mondhatjuk úgy, hogy egy teljes munkanapot megbízhatóan végig bír. Újraindulás eddig nem volt, de nem egészen egy hete használom a készüléket, elvileg az akksi még nem is állt be. Abszolút alap gyári szoftver van rajta (a T-mobilos), csak a víruskergetőt irtottam le róla meg iwiw-et és ehhez hasonlókat.
-
counterbill
senior tag
válasz Richee11 #6151 üzenetére
A facebook sose áll le az bele ég a telefonba nyugi
Program berázogatás van. Konkrétan nem zavaró szerintem de biztos ,hogy nem normális(de csak megoldják sonyék).
Nem kell félreérteni mint sutszi kolléga tette itt előbb:
,,Na ennyit a multitasking problémáról, ami nem is létezik, csak páran kicsi túlpörgetik a témát. Ja az nem számít a multitasking hibájának ha van egy hulladék alkalmazásod ami nem úgy megy ahogy szeretnéd..."
Mert a skype annyira nem szar és nálam mégis bezárta úgy h azon kívül csak a beállítások és az Unified Remote ment. Csak érdekes volt de mivel a telefon gyors rányomtam a skype ikonjára és 3 másodperc be is jelentkezett szépen.
Aksi eszméletlen jól bírja. Fagyni nekem se fagyott soha. Gyors szép okos
Chromet itt szidja a társaság nagy része. Engem tökéletesen kielégít még nem volt vele egy telefonon se gondom. Bár tegyük hozzá akkor használom a böngészőt h ha valamit meg kell keresni neten gyorsan. Nem szoktam rendes értelembe ,szörfölni" vele a hálón. De ahogy a többiek is írják Opera tökéletes.Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
Richee11
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Már csak annyi érdekelne, hogy a képernyővel mennyire vagytok megelégedve, és az, hogy az akksinak van valami spéci szüksége: pl hogy az első töltés 12-16 óra legyen vagy igazából mivel Litium Ion ezért nem kell ilyennel foglalkozni? -
BRIKLY
veterán
Az egyik gyári kép (a gyári alap) le van cserélve arra.csak a kis képe nincs, így a képek közt nem látod.
MÁS: Tudja valaki hol van a telefonban a vízjelző izé? Jó lenne látni valami képet róla szétszedett állapotban.
Bőrig áztam,és a telefon meg a zsebemben..kicsit befolyt a hátlap alá a víz,meg ki tudja még hová..Még működik,de ha megtudom hogy megázhatott a beázás jelző, akkor inkább szétszedem,és kiszárítom,a garinak már úgyis mindegy.
Na látjátok itt a hátránya a nem kivehető akksinak. -
törölt tag
Hamarosan érkezik majd egy google chrom update. Háta javítják a hibát.
-
l.skywalker
félisten
válasz counterbill #6156 üzenetére
Én a Facebookot éppen ezért már töröltem a francba.
Nagyon ritkán használom mobilon, arra meg elég a böngészős!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
BRIKLY
veterán
-
werszomjas
addikt
Egy tál rizsbe kéne tenni, hogy teljesen ellepje, legalább 1 napra, az kiszívja a vizet belőle.
Hajszárítót és egyebet remélem még meg sem próbáltad, mert az csak ront a helyzeten.
Kérdezd meg darvinya-t ő nagy mestere a telefonok szétszedésének, hátha tudja
[ Szerkesztve ]
üdv
-
counterbill
senior tag
Rizst próbáld meg ( nem okoz csodát de működik néha).
Amúgy ha leveszed a hátlapot az off gomb mellet van egy kicsi nyílás középen és van benne egy fehér vmi. Na ha az fehér az jó. Ha rózsaszín akkor víz érte. Xperia S ben legalábbis szintén kis nyíláson láttad .Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
BRIKLY
veterán
válasz werszomjas #6163 üzenetére
Ez oké,de ha kapott belül vizet akkor hiába várok a rizsre,mert ugye az akksi benne van..
Ismerem a témát, hajszárító stb eszembe sem jut, tudom hogy nem szabad.
Itt a kérdés az,hogy hol lehet a beázás jelző, mert ha azon a részen ahol látom is hogy vizet kapott akkor inkább szétszedem,és úgy rakom rizsbe..(#6165) counterbill: Ennél ilyen nincs sajnos. vagy maga az OFF gomb lenne az? nem hinném hogy arra ragasztották volna..
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz raziel01 #6167 üzenetére
Biztató. Mondjuk víz jelző ide vagy oda,ha befolyt a műanyag alá akár egy csepp is, az meglátszik rajta.
(#6168) counterbill: lehet mondjuk én azt inkább valami alkatrésznek nézem. Jobban a telefon teteje kapott,de az annyira hogy tiszta víz volt kívül,meg a hátlap belső fele is.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Legtöbb indikátor olyan helyen van ahol befolyhat a víz.
Jack aljzat, alsósáv (telefonba lévő kapcsolódási pont közelében), hangszóró, kamera, processzorLegtöbb esetben, csak szétszedett állapotban lehet látni.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
chab7
addikt
Az off gombtól picit balra van egy rés, azon belül látszik ki egy kis fehér (de lehet neked már rózsaszín) valami.
Az lesz az. Képet hiába keresek róla, nem találok viszont találtam ilyet: [link]
Tudom édeskevés, de lehet gariztatáshoz jól jön. (Annak ellenére hogy nyomja itt raziel fórumtárs a cordonról az infót, a defy-nek is az volt a szervize és nem feltétlen dobnak vissza mindent hogy beázott ha nem is.)Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
maki12
senior tag
válasz counterbill #6171 üzenetére
Ha nekünk az OFF gomb mellet van tényleg,az érdekes. Nekem lilás színű.
HTC U11 & Nikon D5300
-
chab7
addikt
Amúgy ajánlom figyelmébe mindenkinek az alábbi webshopot. SP-hez is vannak alkatrészeik:
(netto 10 euro egy nyamvadt hátlap vigyázzatok rá. Viszont van 21 euroért akksi is )
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
BRIKLY
veterán
(#6170) darvinya: Hát ez az,ki tudja mi van a Jack aljzat közelében, ráadásul abba könnyen lehet,hogy belefolyt a víz, mert azon a részen a hátlap alatt is tiszta víz volt.konkrétan a telefon tetején a hangszóróig végig.
Szedtem már szét nem egy telefont,volt közük néhány amiben volt egy kívülről látható, és egy a telefon belsejében..(#6172) chab7: Azt még fehérnek látom.Ez amit linkeltél nagyon jó dolog. lenne,ha nem kellene szétszedni a telefont hogy hozzáférj.A feketére festett csavarokat szinte kizárt,hogy ki tudnám venni festék sérülés nélkül.
Nem tudom mit csináljak.Igaz,hogy még én kapcsoltam ki, de ki tudja ment-e bele víz..ha ment ki tudja mikor okoz gondot..ha szétszedem, gari elbukva, de telefon megmentve.ha nem szedem szét,a garit lehet,hogy akkor is buktam,és ki tudja mi lesz vele..
Ti mit tennétek? 1 napos rizs dolog nem túl biztos, mert ugye az akksi benne van.nem beszélve arról hogy nincs mibe raknom a microSIM-et, telefon meg kell.Na meg ha belement a víz az ha nem is okoz kárt,akkor is nyomot hagy.
Ennek bal oldalon egy kicsit furcsa színe lett.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
Na ami nálad ilyen zöldes az alsó képen az nálam fehér...meg gondolom másoknál is...Téves! Rossz volt a képen a szín...ezért benéztem.
Ha azóta nem kapcsoltad be akkor ezután se tedd...szárítsd ki.
2 dolog lehet. Ha szerencséd van nem lesz baja az ázás miatt de az indikátor színeződése miatt ugrott a gari. Ez még a jobbik. Ha behal a telefon és garancia is ugrott akkor van egy téglád...elég drága tégla...
Türelem és akkor minimalizálhatod a károkat...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
chab7
addikt
Húha, ezen látszik a víz rendesen. Nem nagyon tudom mit tanácsoljak, mert ez tényleg nagy dilemma. Bár én tuti a telefont menteném elsőnek, nem a garit. Aztán ha mégis gari kellene még abban a shopban csavarokat is lehet kapni és akkor nem látszik a szerelés
(#6177) sutszi: A zöld az az alaplap kilátszó része ! Az indikátor rész az ő képén is fehér. A rés felső részén van az indikátor, alul meg kilátszik az alaplap.
[ Szerkesztve ]
-
pulguinha
aktív tag
Köszi a tippet és visszaolvastam olyan 200 hozzászólást, de nagyon aktívak vagyok (szerencsére)
Az jött le, hogy a multitaskingot nem szereti (bár nem egyértelmű, hogy gyári rom esetén tapasztalták-e akik írták). Én nem nyúlnék a gyárihoz (vodás lenne). Ami mindig fut, k9 (e-mailek miatt), facebook, ebuddy (ritkábban), böngésző (most HTC-m van, azon nem tudom melyik van, de nem a chromot használom, nem szeretem).
Illetve ahogy olvastam, többeknek bírja a két napot is. Ez milyen használat mellett? Én a fentieket használom (k9, facebook értesítők), napi 1-3 óra böngészés (ebből max 5 perc video), 20-30 perc játék, 5-10 perc telefonálás, kb ennyi (GPS, kékfog off). Ezzel meddig lennék el szerintetek?
A jó akkuidőn és a multitaskingon kívül van még valami kiemelkedő, ami pozitív vagy negatív? -
chab7
addikt
válasz pulguinha #6179 üzenetére
A 2 nap az szolid használattal van meg. De az egy nap meg egész alapos használattal is. Viszont ugye akár egy hosszabb mérgesmadarazás leszippantja pár óra alatt is 0-ra.
Még egy tipp, hogy ne kelljen mindent 100x leírni itt: keresőbe írd be -> negatív pozitív
és lesz még pár szűkített hozzászólás ahol erről írnak.(Sokszor egyszerűbb lenne a kereső használata mint azonnal beírni valamit és x-edszed is ugyanazt mindenkinek leírni.)
-
törölt tag
Kár ezen ennyit vacilálni. Nagyjából töröld le, tedd 3 napig rizsbe, azt majd eldől.
Mást úgysem tudsz csinálni... -
BRIKLY
veterán
válasz MrSealRD #6177 üzenetére
Nem zöldes az,csak nem sikerült jobb képet csinálni xperia minivel. az ott fehér amiről beszéltünk.
(#6178) chab7:"Húha, ezen látszik a víz rendesen." Hol látod ennyire feltűnően? Egyébként amint hazaértem az volt az első,hogy kikapcsoltam, és levettem a hátlapot az egész telefonról folyt a víz,akkor láttam hogy a hátlap alatt is van.gyorsan megtöröltem nagyjából és ennyi. azóta nem kapcsoltam be, nem is merem.
(#6181) locaLpatrioT: És a főnökömnek ki mondja meg,hogy rizsben van a telefonom? Csak egy dolog van,amit tudok csinálni. ha szétszedem. akkor legalább biztosra meg van mentve a telefon.Van itthon nem vezető,alkoholos tisztítóm,azzal elmosnám az alaplapot és kész. Azzal tisztítok minden ilyesmit. volt hogy számítógép alaplapot mostam el vele.. tökéletes cucc.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
Hat rajtad mar nem fog segiteni igy utolag ,mindenesetre jol jott volna egy ilyen, egyebkent szerintem no para , a tal rizst en is javaslom meg akkor is ha benne van az akksi mert kepes kiszivni a nedvesseget ,de nem kell azert 3 nap :-) boven eleg lesz egy ejszaka is.
[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
érdeklődnék hogy mennyire megbízható a telefon? A gyári ROM elég smooth?2-3 évre venném,aztán szart nemakarok venniTisztelet a Gépésznek!
-
Parázs
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalta valaki ezt a hiba jelenséget? :Szintén konditerembe jött ez ki..kb 30 perc-40 perc zenehasználat után lehalkítja magát teljesen 0 hangerőre!!!
először csak egy kicsit halkabb lesz aztán uccu neki 0!!Minden zene alkalmazásnál,jelentkezik,úgymint:
zenelejátszó, telepített lejátszó, soundcloud, netes rádió!!!
Mi az Isten ez??????
Ott bütykölöm, hogy hang fel, erre ő meg le...így szórakozunk egy ideig...
Az akkumulátor 80% szinten van , a zenei programok benne vannak a kivételben, 25%-ra van állítva az aksi kímélő!!
Mi az isten veszi le a hangerőt?????????????????????????????????????
Stamina kikapcsolva!
Tudom, hogy régebben már kérdeztem, de nagyon válaszolt rá senki!
Azért, nem hiszem, hogy csak 30 percig lehetne rajta zenét hallgatni!!!
-
chab7
addikt
Az első képen a foltokból gondolom, de akkor az nem az, hanem csak kéznyom?
(#6185) viralmind: Ez brutál cucc. De vagy holdutazással egyenértékű az ára, vagy van valami hátulütője, mert ha egyik sem akkor már rég minden le lenne kezelve ilyennel.
(#6188) darvinya: Tuti, van itt minden ami kell legalább gyűlnek a linkek.
(#6187) VMatteo: Egy-két napnyi visszaolvasás itt is csodákra képes
(#6191) BRIKLY: Szerintem rizsben már benne kellene legyen míg itt tárgyalunk róla addig is, hadd szívja kifelé minél hamarabb a vizet.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz werszomjas #6189 üzenetére
Azt passzolom ,de minek akarnad lemosni? :-) nem latszik hogy be van fujva vele.De biztosan le lehet szedni valamivel amugy ,ennyire nem astam bele magam,viszont nem olyan huzos az ara kb 5000 huf ,es ha lenne egy gsm boltban egy ilyen kezeles ami kb 1000 huf ,es tartana par honapot rajta, en biztosan megfujatnam 2-3 havonta :-)
Chab7: alcatel 997d-rol valtottam sp-re es azon gyarilag volt ilyen cucc es honapok alatt nem jott le,hasonlo lehet ez a spray is.
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
Na akkor jelentkezzen aki a helyemben szét szedné a telefont.
Csak van itt aki ért hozzá ennyit,és szedett szét már párat mint én. -
raziel01
veterán
Nekem meg mintha minimálisan recsegős lenne a telefon. Zsebemben volt a telefon mikor kurva nagy eső volt és attól tartok befolyt a hangszóróba felül.
Zene az oké de beszéd közben max hangerőn torzít kicsit.
Ez okozhatja a víz mi? :\
Nem tudom eldönteni. De szerintem előtte tisztább volt. -
-
chab7
addikt
válasz raziel01 #6196 üzenetére
Simán lehet attól is. Ha pár napon belül elmúlik, és újra jó lesz a hang (kiszárad a hangszóró) akkor tuti beázás miatt volt. Kosz ugyanis nem nagyon mehet oda be azon a rácson keresztül.
Parázs: Nem lehet, hogy a zenelejátszónak (esetleg magának a sony valamelyik programjának) van ilyen beállítás funkciója, hogy x idő tétlenség után lekapcsolja a zenét? (Esetleg ha nem a lejátszóban hanem valami task managerben akkor minden mást is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest