- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parázs
csendes tag
válasz l.skywalker #6199 üzenetére
A hangerő gombra én is gondoltam,de nem az!Valahogy mindig olyan 30, 40 perc múlva csinálja, volt már, hogy a teremből hazafelé menet! Kiveszem a zsebemből, ki a tokból,hangerő fel...erre ő le...én fel...erre ő lassan, de biztosan le..aztán feladom...
nem értem!! -
BRIKLY
veterán
Egyébként ez a rizs dolog érdekes.Oké,hogy jó nedvszívó, de műanyagon keresztül? vagy dugdossak esetleg a jack csatlakozóba is rizst?
-
jozso1989
őstag
válasz l.skywalker #6150 üzenetére
Tudom, hogy xda-n is foglalkoznak ezzel a problémával, de ezzel nem lehet mit kezdeni... A sonynak kéne kijavítani... Sajnos szoftveres téren gyenge a sony... Ha annyit kell várnunk a javításra, mint az S-eseknek, vagy ami mégrosszabb, mint a P-seknek... Akkor az egy pár hónap(soha) . Addig meg agyérgörcsöt kapunk. xD
Addig örülök, amíg nem úgy járok, mint jenei1994,hogy zenehallgatás közben bezárja a walkmant. Én tuti földhözvágnám.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
counterbill
senior tag
Akkor eltaláltam ?Az lesz az indikátor ami az off gomb mellet figyel?
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
gabancs
addikt
válasz darvinya #6194 üzenetére
"Ennyit a gariról az indikátor elszíneződés hiba miatt.
Csak cserélni kell."Nem akarok senkit lelkileg rongálni, de a haverom a T-nél dolgozik. Ő mesélte, hogy a Sony szervizben mikroszkóppal vizsgálják az alaplapot, nem volt e beázva. Az indikátor csak arra jó, hogy ha beviszed a T-be, már ott lássák, hogy gond van.
-
Csirke
tag
Ne görcsölj már ennyit rajta! Várj vele vagy 1 napot, és ki fog száradni. Nem szedném szét, csak levenném a hátlapot, aztán száraz környezet. A rizs is jó, de akkor egy tállal legyen, de a legjobb a silicagel, amit az antisztatik zacsikba csomagolnak kis filterben (pl. alaplap mellé is). Ragd bele egy ilyen zacsiba, mellé 3-4 ilyen filtert, aztán 1-2 óra elég lesz neki. Telefont is szedtem már szét párat, notebook-ot meg pár raklapnyit, ami beázott, vagy leborították valamivel. A legrosszabb a vörösbor, meg a rostos üdítő!
Mivel a Tied csak vizet kapott, ezért szépen ki fog száradni. A vörösbor, meg az üdítő mindig ragadni fog, de brutálisan. Ezt szét szoktam szedni, akksi ki, aztán be a csap alá! Még alaplapot is! Ha gázos, akkor egy kis gyenge mosogatószert is rá! Jól leöblíteni, és hagyni rendesen megszáradni. Évek óta működnek ilyen cuccok a szűkebb/tágabb ismeretségi körömben, de ezt fizetős javításra behozott notebook-okkal is megcsináltam.
Egyébként nem tudom, hogy néztétek-e, de ha nem is egyszerűen, de cserélhető az akksija az SP-nek! Valami bepattintós csatlakozója van?! Képek alapján legalábbis ezt láttam. Az más téma, hogy szerelni kell hozzá.www.solarplan.hu
-
jozso1989
őstag
Nem lehet, hogy túl sok task killert, cleanert, ram boostert nyomogatsz? Azok miatt fagyhat pl... Az SP ram kezelése amúgy is elég gáz, task killerrel már bezársz ott aztán mindent szerintem. Xd
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
raziel01
veterán
válasz jozso1989 #6217 üzenetére
Real Racing 3 közben akartam zenét hallgatni.
SP nem engedte. egy az egybe bezárta a picsába a zenét.
Remélem a 4.3-al jobb lesz.Megjött a műbőr tokom
Élőben jobb, mint a képen. Tökéletesen illeszkedik. -
törölt tag
válasz counterbill #6221 üzenetére
jaja nekem mostis így van sline feket szilikon tok meg egy marha nagy red ant börtok.
-
-
törölt tag
válasz l.skywalker #6223 üzenetére
Csak nehogy 2014-be kapjuk meg.
raziel01 aha köszi!
[ Szerkesztve ]
-
counterbill
senior tag
Jaj még régebben olvastam itt egy érdekességről. Méghozzá az automata fényerő kezelésével kapcsolatban. Van valami előre lépés vagy megoldás rá? Aksi időben biztos bele számítana (így is jó).
Csak most pl. le van húzva a fényerőm és ugye automatán +- valahány % -ot állít. Jelenleg túl sötétnek mondanám. Ha feljebb veszem majd megint automata este kirohad a szemem az utcán is.
Nyilván lehetne állíthatni kézzel de hát ugye ez lenne a dolga az érzékelőnek.
Build.prob-ban nincs erre valami intervallum/szám amit átírva lehetne orvosolni?Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
l.skywalker
félisten
Csak bíztatni tudlak, hogy az öcsémnek a jóval ócskább ZTE Arizona II-je, úgy ahogy leírom, úgy ahogy érted beleesett a teljesen teliengedett kádba. (Tudni sem akarom mit csinált vele).
Azonnal kikapta, szétszedte amennyire engedte a cucc (tudom, aksi itt kivehető volt) és elkezdte hajszárítóval küldeni neki, majd kipakolta olyan helyre, ahol jól szellőzik a lakás.
1 nap múlva felhívott, hogy sztem fog-e működni?
Mondom neki kizárt, tuti, ahogy elindul kisül. Azt mondta, hogy akkor már 1 próbát megér.És láss csodát: elindult, minden rendben volt vele, azóta sincs benne hiba!
Én a helyedben nem a garanciától félnék, hanem attól, hogy valahol nehezebben szárad ki, mert zárt a háza.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Richee11
senior tag
Miért van az, hogy amikor vakuval fényképezek makrot, akkor valamiért a kép fele fekete?
És az első alkalommal mennyit kell tölteni az akksit? -
BRIKLY
veterán
Ha ezt túléli a telefonom akkor chab7 idegesítésének ellenére beállok a "milyen tokot vegyek" hozzászólók közé
Nekem valami vékony kellene, mert mikor testvérem U-ja nálam volt azon például nagyon zavart a tok.föleg a gomboknál..(#6227) l.skywalker: A kivehető akksival el is árultad a titkot. ha nincs áram alatt,nem hibásodik meg a víztől.Ahányszor ránézek a hátlapról készült képre,annál jobban biztos vagyok benne,hogy ebből az apró homokból a telefon belsejébe is jutott,ami egyértelműé teszi a szerviznek hogy beázott. szóval gari ide vagy oda, szerintem már felejtős így is. szóval azt hiszem nekiállok szétszedni és kiszárítani.
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz #38464487 #6231 üzenetére
Ilyen kényes akármik nálam nem nyerőek.Tekintve hogy kint szabadban,fizikai munkát dolgozok.Az annak jó aki irodában van.
(#6233) l.skywalker : Földúton tekertem hazafelé biciklivel, az eső úgy esett hogy alig láttam magam elé 2 métert.Igen,valószínűleg az eső volt ilyen poros.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Most ténylegesen érdekel a történet. Hogyan került homok a gépre?
Azt írtad, hogy a zsebedben volt...Vagy ez por? Ami az esővízben volt?
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Az akkor elég sajnálatos, mert ez még apróbb, mint a homok.
Remélem nem lesz semmi gond. Kiszárad és jobb lesz mint előtte. És majd elmondhatod:
Nem csak a ROM Clean de a Droid is
[ Szerkesztve ]
-
Space marine
aktív tag
Sziasztok! A teszt óta történt valami minőségbeli javulás fényképezés terén?
-
heidrich
senior tag
válasz PAINfájdalom #6238 üzenetére
és SUS letölti a T-s .245-öt vagy mi?
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
pudingstyle
tag
Ha így engeded rá a sus-t, akkor nem az eredeti szoftvert kapod, hanem az orosz 245-öt.
Nexus 5 D821
-
Csirke
tag
Nyugalom, nem kell nagyon betojni!
Ne kapcsold be, hanem tényleg szárítgasd. Szilikagélt szerezz valahonnét! Nem igaz, hogy nincs a közeledben. Minden elektronikai cucchoz szoktak rakni ilyet, hogy összeszedje azt a kevés páratartalmat is, ami a lezárt zacskóban van. De cipősdobozba is szoktak rakni.
Az meg, hogy beázott, nem jelent semmit. Ha nem égett szét benne semmi, akkor kiszárad, és tökéletesen működik. Tényleg rengeteg notebook-ot szedtem szét takarítottam ki, meg mostam el (számtech boltunk volt, és én vittem a szervízt ). Nem olyan kényesek ezek a cuccok. Ami nincs áram alatt, azt simán szoktam folyó vízzel mosni. Néha áram alatt lévőt is, de azt csak véletlenül, amikor a vízhűtés csövébe beleakadt a kezem, szétcsúszott, a szivattyú meg combosan nyomta a hűtővizet az alaplapra, videókártyára, stb. Gyorsan kikapcs, szárogatás, csöveket összerakni, vízzel feltölteni, és pár óra múlva működött a gép tovább, mint ha mise történt volna.www.solarplan.hu
-
törölt tag
De nem a T-mobilost fogja feltenni az a baj.
-
törölt tag
válasz counterbill #6243 üzenetére
Az lesz. Honnan tudom letölteni a gyári romot? World Generic
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
Nincs itthon ilyen izém,semmi hardverhez nem kaptam,cipőkét meg kidobtam.
Mostam én is alaplapot, VGA-t, stb. tudom miről beszélsz, de itt más a helyzet. Ez folyton áram alatt van,benne meg lehet hogy ott van a poros víz.. ami szépen rátapad mint a hátlapra. Szétszedem, az a biztos.a garit már így is 90% hogy elbuktam. Ha kipucolom meg szépek maradnak a csavarok még több esély van hogy megmarad, mint így. -
jozso1989
őstag
válasz counterbill #6226 üzenetére
Az automata fényerő sem működik valami jól. +-10%ot állít az alap értékhez képest...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest