Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    Tegnap felraktam az xtxperience rom-ot, csak éppen nem tudtam kérdezni és beírni ide az ügyes-bajos dolgaimat, mert szar volt a fórum (is).

    Egyrészt nem értettem, hogy minek van benne cpu testreszabhatóság, ha az alap kernel úgysem támogatja. Van hozzá kernel az xda-n, de gondolom, hogy azt csak nyitott bootloader esetén lehet telepíteni.

    Ez a része amúgy kevésbé érdekelt, így megnéztem a további beállítási lehetőségeket is. Ez már nekem túl sok(k) volt, ráadásul a negyedét sem értettem az angol blablának, fordítgatni meg nem volt kedvem.

    Úgyhogy elköszöntem tőle és felraktam a legújabb SSpeed-et, melyet elvileg 23-án javítottak. Felraktam hozzá azokat az értesítési sávban található ikonokat (statusbar toggles a neve vagy micsoda), melyeket a gyári alá is bepakoltam - ezt kedvelem, mert nem csinál két külön panelt az értesítési sávból, ill. tartalmazza a 2G/3G közötti kapcsolót is.

    Külön öröm, hogy mikor a system/app-ből töröltem az UxpNxtLockScreen.apk-t, akkor a gyári ICS képernyőzár aktiválódott - ez már régóta a szívem vágya volt. :) Ezt amúgy valamelyik rom vagy mod topicjában olvastam az xda-n egy hozzászólásban. Úgyhogy most belakom, csinálok egy backupot és örülök.

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák