- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pro szériával egészül ki az Antec FLUX házcsaládja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rErEaT
senior tag
Valamikor valahol olvastam, hogy a led feletti gombokat érzékenyebbé lehet tenni, csak nem tudom hol és hogyan. Valaki be tudja linkelni?
-
mmarta
senior tag
-
boondee
csendes tag
sziasztok
segítséget kérnék pc-re kötöttem az xperia S-em elkezte frissiteni majd kikapcsolt és azota nem tudom bekapcsolni azaz bejön a sony logo megutánna egy háromszög fekiáltójellel majd újra elsötétűl mit csináljak vele? -
boondee
csendes tag
Azt egy hivatalos sony oldalon találok?meg a pc-vel sem tudom összekapcsolni nem találja.
-
asdf2
tag
-
boondee
csendes tag
Köszi !!
Amatőr vagyok még! -
boondee
csendes tag
Halli
Felraktam a sony update service progit de a csatlakozás menü pontnál elakadt nem megy tovább valami tipp mittegyek? -
kirusz1
őstag
Nekem ez a helyalapu wifi nem müködik jól nem kapcsolgatja a wifit.tudtok olyan beállitásról amivel azt lehet állitani hogy fizikai gombbal lehessen lerakni a hivást?
Boondee én flashtoollal felraknék egy romot.most linket nem tudok adni mert teloról vagyok.se portálon nézz szét[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz boondee #15666 üzenetére
Rakd fel töltőre, mert valószínű kevés a szufla az aksiban.
Kikapcs telo(ki/bekapcsoló gomb és hangerő fel 3 rezgésig nyomni)1-2 óra után próbáld meg kikapcsolt teloval és a hangerő le gomb nyomás mellett rádugni amin kéri.
A programban a telodnak megfelőt kell kiválasztani.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
aurora65
tag
sziasztok! hogyan lehet az sms-ek közül törölni úgy,hogy nem az egèsz folyamot törlöm ki hanem a beszélgetésen belül csak a megjelölteket? mert most csak úgy tudom,hogy vagy az egészet vagy egyesével,de az nagyon macerás.pld a bank küld 30 kártyainfót egy hónapban,de én mondjuk 10 db. ot abból meg akarok tartani.a fennmaradó 20 -t nem egyesével hanem egyben szeretném törölni úgy,hogy az általam kiválasztottak maradjanak meg illetve a kijelölt sms-ek egyben törlődjenek.van erre mód? köszönöm!
-
petipetya
nagyúr
válasz rErEaT #15372 üzenetére
MIUI:
Magyar nyelvet és magyar t9-et nem találtam benne (persze ez utóbbi könnyen orvosolható). A kinézete miatt nem lehet rá panasz, hiszen nagyon szép. Viszont amióta megkóstoltam a jégkrém szendvicset, azóta a holo téma a nyerő nálam. Funkciókban nincs hiány, de szerintem igazán csak nyitott bl-el és hozzávaló kernellel lehetne teljes egészében kiélvezni a MIUI-t.
Szerintem - és ebben igazat adok a guglinak - az ICS megjelenése óta a gyártóknak kötelességük lenne a stock Android felület biztosítása a készülékeikre. Például nálunk is ki lehetne választani, hogy melyikkel használjuk, ahogyan például némelyik Huawei esetében már így van.
Úgyhogy szokás szerint ment vissza a mentésem. Eddig - zárt bl-el - a gyári rom jön be a legjobban, persze kiegészítve ezzel-azzal (pl. kapcsolók az értesítési sávban, stock ics képernyőzár).
Apropó, alkalmazéáok frissítése reboot során:
Korábban valaki írta, hogy minden egyes restartnál frissítette a progikat a telefon úgy, mint amikor GB-ről ICS-re frissítés után teszi az első boot során. Én is tapasztaltam ilyet, amikor egy olyan gyári rendszer volt fent, amiből túl sok mindent gyalultam le a system/app mappából. Persze volt másik mentésem, amely gond nélkül működött, mert az utóbbi időben inkább óvatos vagyok. Szóval csak szólni akartam, hogy csínján ezekkel a rendszer szintű törölgetésekkel.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
ADAM1337
nagyúr
ezt az új miui-t valaki tesztelte már ?
Engem főleg a ram optimalizációk érdekelnek belakott rendszer mellett nekem sokszor lelötte az ui-t még a 2.11.5-ös mert elfogyott a ram. -
boondee
csendes tag
Sajna még mindig szenvedek az xperia-val tök sötét se kép se hang,lehet lemerült bár az egész kezdetén vagy 80%-on volt az akksi flashtool letöltöttem de nem tudok belépni pedig regiztem se a SUS al nem meg az ujra ébresztés de nem adom fel.az akksit akkor is tölti ha így ki van nyúlva?
-
darvinya
titán
válasz boondee #15673 üzenetére
Olvasd már el amit írtam.
De még egy nekifutást csinálok.
1. kikapcsolt állapotban töltsd fel a telot.(zöld LED amikor már jó)
Igen kikapcsolt/kinyúlt állapotban is tölti, mert csak az Op. omlott össze nem maga a telo.
2. ha feltöltött akkor SUS-al javítsd az fw-t.
Kiválasztod a telot a listából, tovább amikor kéri dugd rá a telot kikapcsolt állapotban és miközben rádugod nyomd a hangerő le gombot.
Amikor kéri enged fel a hangerő gombot.3. Flash Tool nem ugyanaz mint a Flashtool.
Az két különböző program.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
zx6r
aktív tag
zárt bl-eseknek hogy lássák milyen jo lenne a cm10[link]
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz magyarl #15649 üzenetére
Köszönöm!
Meglett végül is. Bár a kijelző messze alul marad egy AMOLED-esnél. Nekem Lumia 800 volt. Ég és föld! De "csak" a kijelző!!! Sajnálom egy kicsit, de ez van
----
Erre melyik számú HIVATALOS Android megy föl? 4.0.4 van most rajta.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
aurora65
tag
15670-re esetleg? KÖSZÖNÖM!
-
rErEaT
senior tag
válasz Nandivagyok #15659 üzenetére
-
S_xperia_S
aktív tag
Sony Xperia™ S
-
törölt tag
válasz S_xperia_S #15693 üzenetére
Biztató hogy tartják az ütemtervet, február eleje és március között ígérték, be is tartották.
-
htctopaz
tag
Sziasztok!
Tegnap én is beléptem az Xperia S tulajok táborába. Defyről váltottam, így az alapok megvannak. CM10-et használtam, ahhoz képest a gyári ICS egy szegényház. De nem szapulni akarom. Összességében a tudásával meg vagyok elégedve. Repülőben és tétlenül ilyen jó fogyasztást a Defynél sosem láttam, de ha használom, eszik mint az állat, ami nemis csoda. Szeretném legalább rootolni. A legutóbbi _55-ös ROM van rajta. Mit gondoltok, ha flashtools-szal visszateszem az 50-es romot és rootolom (mert ugy ezzel simán lehet), az updater vissza fogja tenni az 55-ös romot és az rootolva marad-e? -
Rudiaszarvas
tag
válasz htctopaz #15696 üzenetére
Használj Rootkeeper-t és igen.... Elvileg működnie kell... vagy hamár rootolod az 50-es romot, és lesz CWM-ed, akkor felteheted ezt a romot is: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2005595, vagy amelyiket csak szeretnéd...az XDA-ról.... Persze ez attól is függ, nyitott-e a bootloadered.....
-
petipetya
nagyúr
válasz Rudiaszarvas #15697 üzenetére
"It also reported to work on Locked boot loader"
Ezt elvileg fel lehet tenni zárt bl esetén is?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
m4rek
csendes tag
Sziasztok,
6.1.A.2.55 frissítés előtt érdemes lementeni mindent? Vagy nem vesznek el a dolgaim a készülékről? Ill. ajánlott-e utána a gyári visszaállítás?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Láncfűrész topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs