Új hozzászólás Aktív témák
-
Dikri
tag
Sziasztok!
Visszatettem a gyári launchert. De nem jövök rá, mappát hogy tudok kitenni?
Illetve ami érdekelne, hogy pl fent az akumlátorkijelzést kicseréltem, egy olyanra ,ami kiirja %-osan is, de csak CWM-el tudtam feltenni. Van lehetőség Flastoollal is feltenni, mert ugye nem ftf a kiterjesztése.
-
eladogeppc
veterán
Elnézést, merre találom az új SONY launchert ?
Köszii !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
törölt tag
válasz eladogeppc #14953 üzenetére
Legalább fél percbe bele került megkeresni google-n...
http://www.xperiablog.net/2012/12/23/new-sony-xperia-home-launcher-version-5-1-s-0-0-leaks/
-
-
szimike79
őstag
válasz ADAM1337 #14948 üzenetére
Amióta ICS van fent, nem is Full-Wipe-al frissítettem, csak simán, és az adataim mindig megmaradtak. Gondoltam, legyen friss, ropogós a rendszer, a biztonsági mentéssel meg majd mindent visszateszek. Nem így lett.
Vagyis így lett, mert friss és ropogós a rendszer, csak éppen lett 16 giga felesleges cucc a belső memóriában, amit a rendszer nem is lát. Játékállások, minden ment a lecsóba. mérgemben miután töröltem mindent a memóriából, eszembe jutott, hogy a zenéket nem mentettem le. Most ott tartok, hogy próbálok mindent összevadászni, de egy napom biztos rámegy, mire mindent összekaparok, ami kell, mert sok dolog van, amit már jó pár hónapja raktam fel, és nem mindennek emlékszem a menetére. Jó buli lesz.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
eladogeppc
veterán
Na most meg azt a Timescape-plugint vagy mi a lószöszt keresem, ami az Xperia Neo-éknál is volt, hogy az SMS-eket tudtam görgetni benne. Csak Twitter, face, gmail ilyenek vannak.
Tök béna vagyok
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
ADAM1337
nagyúr
válasz szimike79 #14956 üzenetére
Ami google play-be van alul van egy lista hogy mit vettél/töltöttél le. itt megtalálod az elözményeket
Más: kipróbálom az XTX9-et úgy vélem ez lesz nekem a megfelelő rendszer, kiváncsi vagyok mit javítottak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz eladogeppc #14955 üzenetére
Ne vedd a szívedre, csak kötekedős kedvemben vagyok
-
szimike79
őstag
válasz ADAM1337 #14958 üzenetére
Nem is azokkal van a gond, azokat egy óra alatt újra rakosgatom, bár fél óra volt, mire kitaláltam, mi a gmail címem, és a jelszavam. Nagyon nem foglalkoztam vele, mert a teló automatikusan bejelentkezett vele, én meg szépen elfelejtettem. Az egyéb okosságokkal van a fő gond.
Dikri: Mappát csak a fő oldalra tudsz kitenni, menüben nem lehet. Amúgy húzz egymásra két ikont.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
iLux
tag
Tehát firmware valahová kicsomagol (vagy az alap C:\Flashtool\firmwares mappába), Flashtool elindítva >> "villám" jelre klikkel >> "Flashmode" kiválaszt >> "OK" >> firmware kiválaszt/betallóz >>
Hogy csomagoljam ki az ftf fájlt? RAR-ra átnevezve nem működik, ftf fájlként meg nem akarta bevenni a flashtool.
-
eladogeppc
veterán
válasz #03372544 #14959 üzenetére
Dehogy is, csak baromi fáradt vagyok. Napi 4 órákat alszom. Ez jön ki most rajtam is...
Szóval látom a Timescape-ből kivették az SMS-eket... fasza. Könnyebb volt lapozni. Viszont Face meg ilyenek benne vanVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
petipetya
nagyúr
válasz ADAM1337 #14958 üzenetére
Látom, hogy tartalmazza a minialkalmazásokat. Ma kellemes meglepetés ért, amikor az időzítő kisalkalmazást véletlenül kihúztam a képernyő széléhez. Összemegy, de a lényeget úgy is mutatja, miközben alig foglal el helyet.
Dikri:
Húzz egymásra két ikont.[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
válasz eladogeppc #14963 üzenetére
Neked működik a facebook a timescape-ben?
Gyári cucc, vagy az xda féle javítással? -
rErEaT
senior tag
-
Dikri
tag
Még egy kérdés, észrevétel. Innen probálgattam feltenni az uj statusbarokat, de egyikben sem müködik a 3g kikapcs/bekapcs rendesen, mindig világit alatta a kijelző, nem huzza át, stb.... Kicsit összeakad a wifivel.
Találkozott már valaki hibátlanul müködővel?
-
rErEaT
senior tag
-
ADAM1337
nagyúr
XTX9-et használoktól kérdezem nektek a system ui preferencnél fc-zik amikor a gombokat akarjátok állítgatni ?
-
-
front3r
őstag
válasz rErEaT #14971 üzenetére
Ez csak valami belsős leak lesz, és nyitott bootloader kell neki, tehát teljesen felesleges. Nyitott BL-t használóknak ott a CM10, de lassan már a CM10.1 is, meg sok más ROM/Kernel. Maximum, aki nagyon kíváncsi rá, az felteszi, hogy a Sonynak milyen lesz a JB ROM-ja, de a Xperia T-s JB ROM-nál is vannak komolyabb bugok, szóval nem lehet használni normálisan.
Sajnálom, de ezt szedtem össze az ott lévő kommentekből... Én is azt hittem hogy egy zárt bootloaderes is felteheti, de a T-s ROM-nál ott van hogy nyitott BL kell neki.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
rErEaT
senior tag
válasz ADAM1337 #14979 üzenetére
Erről nem tudok nyilatkozni mert azt pont nem használom
siofok,
Szerintem ez az új V kamera amit még az XTX9ben próbáltam ki, elég gyorsnak tűnik, és azon alapszik ez a Cyber-shot verzió is, fenn van, de gyorsaságon kívül mást még nem vettem észre, igaz még alig van fenn 2 órája[ Szerkesztve ]
-
iLux
tag
Az mitől lehet, hogy a Facebook és a Messenger app működik, de a Timescape-re valahogy nem tudok felmenni Facebook-al. A hibaüzenet.
-
petipetya
nagyúr
Akartam írni Gtalk-on, erre látom hogy nincs bent a herélt SSpeed romban és nem is érhető el.
Sebaj, volt egy mentésem a rom full verziójából, így most ezt használom, mert szükségem van a Google alkalmazásokra.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Újabb kérdés. Ha zárt BL esetén visszaállítok egy mentést a CW-ből, akkor a visszaállítás után megint be kell flesselni a cw és su zip-et még ott a recoveryben?
Mert nem tudtam, így a biztonság kedvéért megtettem.
"nincs rá lezsóidő"
-
Maxentius
addikt
válasz korpicschess #14982 üzenetére
Off, nem ide akartam.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
staedtler
csendes tag
feltöltöttem a telefonra saját üzenetjelző hangot, mégis ismeretlen hang jelez üzenet érkezésekor.
pedig a telefonból kitöröltem az alap hangokat, legalábbis azt hittem,mert van még egy valahol -
kasaf1
tag
ez a 2.55-ös rom miben segített a 2.45-ön? az a helyzet, hogy egyelőre nem vélek felfedezni semmi különbséget...
-
iLux
tag
-
kasaf1
tag
Írtad, hogy gyorsabban merül a 2.55-ös rommal az sxs, és azt szerettem volna megtudni, hogy van-e valami észrevehető változtatás, amely ezt indokolja. Azért írtam például az állandóra bekapcsolt gps-t, nfc-ét (ami lehet, hogy ebben a romban esetleg mégis használatban, készenlétben van), vagy esetleg olyan alkalmazással bővült a rom, amely leszippantja az akksit gyorsabban.
szerk: pl. most megnéztem, és (tudom, hogy ez éppen semmit sem jelent) visszatette a már letiltott programokat (ami persze megint csak természetes).
14993#-as hozzászólás, de bocs, ha háborgattalak...
[ Szerkesztve ]
-
asdf2
tag
Ha XTXperience 8.1-ről 9-re frissítek teljes wipe kell, vagy csak cache?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest