- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
válasz mkRoland #7098 üzenetére
Ez a GPS+hálózat dolog nekem is többször előjött, miszerint egy idő után nem vagyok elérhető, bár a telefon azt mutatja, hogy igen.
A hiba jelentkezett a gyári, a Zperia, és ha jól emlékszem a PureIon ROM-on is.
Ram kezelésében ezek közül a Zperia volt a legjobb szerintem. Most a Pure van fent, kompromisszumként a redőnyös feloldó, gyári kamera+album app miatt, de egyébként a Zperia jobban tetszett. ~500 órát ment a telefon újraindítás, és különösebb akadás nélkül, mikor véletlenül kikapcsolásig merült. -
arpy17
tag
válasz mkRoland #7098 üzenetére
Én is azért írtam, hogy Én ezt, vagy az előző honami v2-est használom, mert egy-két havonta újra kell rakni, hogy életképes maradjon a készülék. Nekem ha egy két kép után kilép a kamerából akkor tudom, hogy megvan a hétvégi újratelepítős program...
Néha-néha használok GPS-t, de még nem szembesültem olyan hálózatos problémával, amit említettetek.
A swiftkey-t használom én is, kicsit néha ciki, hogy a betöltődésére hosszú másodperceket kell várni. Végül is csak egy billentyűzet basszus, elvileg nem egy komoly program...
Rendszeres újratelepítés, rendszeres újraindítás - ez a használat titka.
Kínos egy alig több mint két éves csúcskészüléktől.
És nem kell hősködni a 500 órás üzemidővel, képernyőfotóval sem hiszem el!SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
Vermilion69
aktív tag
Sziasztok!
Újabban már naponta újraindul a telefonom azt már kezdtem megszokni, hogy kilép a játékból mert nem bírja és sokszor belassul.. talán 3 hónapja csináltam egy gyári visszaállítást, de nem tudom, hogy mást tudnék-e vele esetleg csinálni, vagy marad ez, hogy 1-2 havonta újra rakni az egészet? Köszi
-
ayden
tag
Valaki próbálta már a 4.4-es romot? Érdekelnének tapasztalatok mert szemezgetek vele, csak nem utazás előtt akarom kipróbálni, nehogy a navi megvicceljen út közben
Love is like wind, even though you can't see it, you feel it.
-
arpy17
tag
-
smc2
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam és láttam, hogy másnak is volt akkumulátor gondja, de megoldásra nem leltem.
Kijelzi a telefon, hogy 51% a töltöttségi szint. A következő pillanatban meg "akku lemerült" és kikapcsol. Töltőre teszem, bekapcsolom és egyből azt írja, hogy 52%-on van.
A telefon nincs hekkelve-piszkálva-vagy akárhogy hívják. Teljesen gyári, a legújabb hivatalosan elérhető szoftverrel.
A PC companion segítségével újratelepítettem, azt hittem, hogy az megoldja. De sajnos nem.
Van valakinek valami javaslata?(semmilyen akku-alkalmazás nincs fent)
Köszi! -
ZolkoW
őstag
a pcc-s újratelepítés egyenerteku egy flash-elessel? ezt nem tudom.. ha legyalultad a rendszert, akkor pedig torlodnie kellene az akksi-kalibracionak is. esetleg mef egy gyari visszaallitast megprobalnek.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
1stVikman
senior tag
Szia!
Nyomj neki egy resetet. Hangerő fel+ bekapcsoló gomb egy rezzenésig. Ezután újraindul a telefon (ha töltőn van, akkor kikapcsolva marad).
Esetleg próbálhatsz olyat is, hogy bekapcsolva feltöltöd 100%-ra, majd nyomsz egy resetet a fent leírt módon, aztán addig nem nyúlsz hozzá, amíg kikapcsolt állapotban is a teli töltöttséget nem jelzi.Röviden megnyomod a bekapcsoló gombot, mntha a képernyőt akarnád feloldani, és akkor jön elő, hogy milyen állapotban van a töltés. A full töltés úgy néz ki, hogy az akksi ikon teljesen zöld, és nincs benne "villám ikon". Aztán kapcsold be, és elvileg jónak kell lennie. Nekem ez eddig mindig bevált, ha nem mutatta pontosan a töltöttséget, vagy érzésre túl gyorsan merült. De ilyen esetem még nem volt, hogy hirtelen ekkorát zuhant volna a töltöttség, vagy ekkora eltéréssel mért volna. -
ayden
tag
A töltést nálam sem jelzi normálisan, se a gyári se más rom, bár 50%-nál még nem kapcsolt le de egy időben 30% már a vég volt neki, mostanában azért már látok 20% alatti értéket is, de ilyenkor tudom már falra kell kötni, viszont üzemidőben nem változik a dolog, csak a kijelzése tánik rossznak. Igazán megoldást sosem találtam rá ami valóban működne is.
Love is like wind, even though you can't see it, you feel it.
-
-
SkiDev
senior tag
Sziasztok!
A helyzet az, hogy egyik haverom adott egy ilyen készüléket a kezembe, mivel probléma van vele. Először laggolt, majd folyamatosan olyat művelt, hogy 100>1%-ra esett az aksi és kikapcsolt, ezt követően felrakta töltőre és nem kevesebb, mint 5 perc alatt megint 100-on volt. Majd pedig néhány napra rá fogta magát és kikapcsolt. Bekapcsolni természetesen nem lehet, mivel a bootanimációig sem jut el, sőt nem csinál semmit. Feltettem töltőre pirosan világít a led, egyelőre várok holnapig, mert gondolom mélymerülése van. Mit tudnék ezután kezdeni vele? A készülék független nyitHATÓ bootoloaderrel (nem tudom veszélyesebb-e így)? Illetve hogyan lehet ilyen állapotban a cuccait a belsőről lementeni? Nem porbléma-e ha gépházra kötöm az USB-t, nem pedig alaplapira?
Választ előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
arpy17
tag
Volt már mélymerült ion itt, ami több mint egy nap töltés után lett csak bekapcsolható, szóval türelem. Tudtommal nem férsz hozzá a belső tárolóhoz, amíg valamennyire be nem tudod kapcsolni. (ebben tévedhek, de eleje óta követem a fórumot, nem volt ilyenre példa) (ha türelmetlen vagy, lehet próbálkozni hosszan nyomott power, vagy power+volume gombokkal, de amíg erre egy rezgés sincs, addig ne reménykedj. végső esetben volt aki csavarhúzóval esett neki, és egy akksi ki-be segített is neki, de erre sincs garancia. remélem nem vettem el a kedved.)
BL nyitás csak akkor kell, ha KK-t akarsz feltenni, egyébként biztonságosabb, ha zárva hagyod. Vannak nagyon jó custom romok JB-vel, elég az az ionnak. De a gyári is jól használható, viszonylag kompromisszumok nélkül.
A gépházas usb is alaplapi, nem csak a hátsó, az elosztóktól szokták óva inteni az embert. De remélem nem pc-ről próbálod tölteni...SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
SkiDev
senior tag
Köszönöm a választ! Ma adtam vissza, inkább nem piszkálom. Fórumomban azt mondták, hogy töltési chip/aksi hiba.... Egy darabig töltött, majd magától leállt a töltés, megmozgattam kissé és újra elkezdte.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
1stVikman
senior tag
Üdv Ion tulajok!
Ma nagy nehezen feltettem ezt a ROM-ot: Sirius/Z2 Full Port V2 Released
Vegyes érzelmekkel tölt el, hiányolok belőle pár dolgot, párat meg feleslegesnek tartok.
Ez inkább egy keveset piszkált, új gyári rom átirata a mi "régebbi" telefonunkra.
A Zperia és PureIOn romokban megszoktam a fekete tárcsázót, sms-eket, sötét menüháttereket, na itt ez nincs. Világos minden.
Az alkalmazásváltó ablaknál az előbb említett két romban volt egy kis "X", ami egyszerre bezárta az összes memóriában lévő alkalmazást, itt sajnos ez hiányzik, egyesével kell kidobálni mindent, mint régen.
Nincs hangerő gombra felélesztés, és reboot opció a kikapcsoló menüben.
Van viszont egy valag gyári "okosság", aminek a nagy részét szinte senki nem használja. A custom romokból pont ezeket gyomlálják ki, elérve a gyorsaságot, és a jobb ram kezelést. Itt megvan minden, de ennek ellenére még gyors volt a telefon. Bár szerintem ez a friss telepítésnek is köszönhető.
Letiltottam jópár felesleges app-ot, bővítményt, stb, feltelepítettem pár alkalmazást, amit használok, meg egy 25 témából álló pakkot, és egyre jobban tettszik a cucc. A bootanimációnál zene! szólt, ami engem kifejezetten idegesített, szerencsére tudtam orvosolni egy kis sebészettel.
Első benyomásaim alapján jó kis rom lehet ez, ha veszi az ember a fáradtságot, és telepítés után kicsit kitakarítja. Most még gyors, bővebben csak később tudok nyilatkozni. Üzemidővel sincs tapasztalatom, majd 1-2 hét után írok, ha érdekel valakit. Addig mindenkinek kitartás, és ha valakinek kérdése lenne, vagy feltenné, de elakad, akkor írjon, és amint tudok válaszolok.[ Szerkesztve ]
-
arpy17
tag
válasz 1stVikman #7123 üzenetére
Ezt használom, amióta kijött az utolsó verzió.
A Honami v2 stabilabb volt, de abban meg régi a kamera, az album, meg néhány apróság...
Nekem 1-2 havonta újra kell raknom, mert belassul, "elfogy", meghal a hanghívás 3g-n, stb, de addig megbízhatóan, fc és restart nélkül szépen muzsikál. Belakva a Viber meg a facebook már megakasztja, szóval meggondolandó, mit raksz fel.
Az általad hiányolt funkciókat xposed-el könnyű pótolni, sőt érdekes dolgokkal lehet még kiegészíteni...
Ja, az album eszméletlenül be tud lassulni, főleg ha van már fenn 3-400 fénykép (nekem volt, hogy 1500 volt, na az volt igazán durva). Van, hogy fél percet is kell rá várni!Én mostanában egyébként azon gondolkozok, hogy visszaállok a gyárira, kigyomlálom, aztán arra pakolom a magam igényei szerint a dolgokat- csak kéne rá egy-két szabadnap...
SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
chapog
tag
Sziasztok!
Milyen piaci árat képvisel most egy Ion? (független, még gyári fóliával, 1,5 éves)
El szeretném adni az Iont és egy Nexus 5 jönne helyette.Köszi!
-
1stVikman
senior tag
Szia!
Erről az xposed-ről írhatnál kicsit bővebben, mert eddig a rom-oláson kívül nem vetettem bele magam a témába. Most épp a tárcsázó, telefonkönyv, sms-ek sötétre varázsolásával próbálkozom, .apk-k system/app-ba helyezésével, és jogosultság beállítással, ami sikerült is, csak nem tudom, hogy nem-e ártottam valamit vele a rendszernek.
Szóval kíváncsi lennék erre az xposed dologra. Előre is köszi.@chapog
Elvileg olyan 40 ezer körül mozognak, ha kifogástalan állapotban van +- 5 ezer.szerk.: Egyébként az előző hozzászólásban elírtam kicsit a linket, nem az első oldalra ugrom a ROM-nál, de itt van egy javított: [link]
[ Szerkesztve ]
-
arpy17
tag
válasz 1stVikman #7126 üzenetére
xposed.
modulokat adhatsz a rendszerhez, de nem telepített alkalmazás formában, hanem rendszerszinten "beleégeti" őket. sok érdekes módosítási lehetőség ven, órákat el lehet szöszölni vele, (nekem nincs is rá annyim...), a gravity box az, ami nekem megold mindent, állapotsor szinezést, x-et a futó alkalmazásokhoz, restartot a kikapcsolómenübe, stb. Én ennyire használom, + a Greenfy van belőve, de a rendszer sokkal többet tudna, csak tényleg el kellene magamat ásni benne.
Ami idegesítő benne, hogy minden sz@rért újra kell indítgatni, hogy életbe lépjenek a módosítások - mivel nem telepít, hanem a rendszeren változtat, és ugye a futó rendszeren változtatni ez sem tud...
Nem nagy varázslat, kicsit kell hozzá csak angolul tudni, az alkalmazás és a legtöbb modul is tud magyarul.én sajnos nemigen hiszem, hogy 40-et meg lehetne kapni érte... szerintem az enyém meg is marad, amíg megy...
-
1stVikman
senior tag
Hú, ez érdekesnek hangzik, lehet belevetem kicsit magam, ha lesz időm jövő héten.
Esetleg ha van időd/ kedved, akkor leírhatnád (kicsit szájbarágósan), amiket már te is végrehajtottál, hogy könnyebb legyen belevágni.
Kezdve az xposed telepítésétől, gravitybox (mi is az, mire jó) használata, meg, hogy mi is ez a Greenfy.
Több helyen olvastam már, hogy miket szétbuheráltak a telefonjukon, meg mutattak screenshotokat is, de fogalmam sincs, hogyan csinálták, kísérletezgetni meg nem volt kedvem.
Ami nekem hiányzik jelenleg az "X" az alkalmazásváltóban, és a fekete vagy sötét hátterek. (Tárcsázó, üzenetek/ beállítások stb, mindenhol ilyen világos cucc van, sőt ebben a ROm-ban még a widgetek is világosak)
Ha az xposeddel valahogy meg lehetne csinálni, hogy a Zperia-s romban lecserélni a képernyőzárat, néhány hangot, kamerát, albumot + néhány ikont gyárira, úgy, hogy a rendszer ugyanolyan stabil maradjon, akkor az nekem bőven jó lenne. Sebességben, akksihasználatban eddig az jött be legjobban.
De ez a mostani sem rossz, csak ugyebár a megjelenés, és rengeteg a felesleges app benne, és nem tudom miket szabad kidobálni.
Egy szó, mint száz, ha van rá lehetőséged, legalább néhány általad is alkalmazott trükköt leírhatnál amolyan tutorial szintem. -
arpy17
tag
válasz 1stVikman #7128 üzenetére
jobb későn mint soha, szóval:
ahogy írtam, nekem sincs elég időm soha semmire, amit én piszkáltam, azt a gravitybox tudja. állapotsori szinezések, akksiikon, restart a power menüben, x az alkalmazáskezelőben, meg még néhány apróság. nem tudom, hogy a fehér tárcsázó, stb ezzel, vagy más xposed modullal módosítható-e, de nem tűnik lehetetlennek.
Viszont vigyázni kell, én egy betütípus váltó modult telepítettem, először úgy tűnt, nem vált semmit, aztán meg nem bírtam visszaállítani valami arab szerű betükről, végül bootloop... még szerencse hogy a nandroidból a titanium backup ki tudja szedni ami kell, így egy régebbi mentésemet gyorsan vissza tudtam lakni.
Ugyan ez vonatkozik az appok tiltására is, én egyszer addig tiltogattam, amíg egy restartot követően nem volt menüm, a hívásokat nem tudtam felvenni, se visszautasítani, meg kellett várnom, hogy letegyék, hogy visszahívhassak... Mivel menüm nem volt, nem tudtam elővenni a beállításokat, vagy a titaniumot, hogy felolvasszam a letiltott alkalmazásokat, jöhetett az újratelepítés.
Tudom, hogy bármit kisérletezek, előtte backup, de néha elfelejtem...
A greenify-ról ebben a topikban olvastam, hogy az akksiidő kitolható vele, fel is tettem magamnak, használom, de hogy tényleg javít, vagy nem...
Mellesleg próbáltam ezt a romot is feltenni, de még egy verzióját sem sikerült. Leggtöbbször bootloop, recovery nélkül, szóval gyári ftf vissza flashtool-al, root, cwm, aztán vissza az utolsó rendszermentés, ezt eljátszottam már kb ötször, szóval már inkább nem is próbálkozok vele, tényleg nincs ennyi fölös időm...Albumot láttam már telepíthetőt, asszem kamerát is, bár azt asszem recoveryből lehet, szóval gondolom azt is meg lehet csinálni, hogy összerakod magadnak a tutit, de akkor inkább a pure ion-ból kellene indulni, ott legalább a képernyőzár megvan nem?
Durva, hogy mennyire halott az Ion fórum, de hogy az xda-n is, az még durvább.
[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
Szia!
Ezt a nandroid mentést a cwm-mel kell csinálni ugye? Mert azzal már csináltam mentést, meg állítottam is vissza, mikor kísérletezgettem kicsit.
Lehet belevágok az xposed+ gravity box + ki tudja még milyen modulok telepítgetésébe, hajt a kíváncsiság, csak a rendelkezésre álló idővel állok én is hadilábon.
PureION-ban jó volt a gyári kamera, album, képernyőzár, stb app-ok, de gyengébb a ram kezelése, mint a Zperia-nak. Ott csak a MyXperia-t kellett törölni, és frankó volt a rendszer. Ki kellene tapasztalnom, hogy mit lehet az xposed-del varázsolni, és talán egyszer belevágok a ZperiaION saját ízlésemnek megfelelőre formálásába.
De most fontosabb egy működőképes telefon, stabil rom-mal.szerk.: Tényleg megdöbbentő, hogy mennyire meghalt a fórum.
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
válasz 1stVikman #7130 üzenetére
gondolom nem szaporodik nagyon az Ionfelhasználók tábora
A ZperiaIon ma nagyon kiverte a biztosítékot, illetve nem tudom, hogy annak a hibája-e.. szüleim webkamerájával szenvedtem, hogy Hangoutsban mehessen a csevej, és a saját telefonom és a PC között próbálgattam.. az Ionon hiába húztam le minden hangerő-csúszkát, a hátsó hangszóróján akkor is üvöltött a gerjedés. az azért durva, hogy nem lehet elnémítani.
olyan már volt 1x vagy 2x, hogy a hangerő gomb csak egyik irányba működött, és újraindítás megjavította, lehet, hogy ez is ilyen jellegű.
Mindig arra lyukadok ki, hogy megy vissza a gyári, azzal volt eddig a legkevesebb baj.. (a kameragombra feléledés is nagyon hiányzik. felébred, de nem indul a kamera app, és a régi kamera progi is sokkal jobb nekem)Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Sátán44
addikt
LT28i-re írt romot rá lehet tenni LT28h telóra? Erről a romról lenne szó.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
Volna egy kis problémám! Zperia romot tettem fel és újraindítás után, csak a Sony logo jön be és semmi más. A gépre rákötve az eszközkezelőben az "Egyéb eszközök: Android " látja. Fel van telepítve a Win7-re a SUS és SonyPc is, de semmi. Hogy tudom életre kelteni a telót? BL nyitva van!
UI: Az előző miui rom feltette a TWRP-t, lehet hogy az kavart be? Hard Reset-re reagál.
[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
Végül ezt tettem fel: [ROM][ION][CM11][4.4.2] Xperia Ion 4.4.2 Sirius Port v2 Eddig úgy néz ki minden ok vele.
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Lenne egy összetett problémám:
Párom Xperia Ion-ján készítettem mentést az előző romról CWM-ben. Teljes nyugodtsággal estem neki az új romok kipróbálásának, így most a Carbon KK rom került fel. Jelezte párom, hogy vannak benne hiányosságok és vissza kellene tenni az előzőt. Csináltam wipe-ot ahogy kell, de álmodni sem mertem, hogy az előző romot nem fogom tudni visszaállítani. Valamelyik rom TWRP-t tett fel, most nem tudom visszatenni. Jelenleg rom fájl sincs az sd-n, amit újra fel tudnék tenni. A TWRP bejön, látom az előző mentést, de partíció hibával leáll. Ilyenkor mit tudok tenni?
-
szifi
csendes tag
Sziasztok!
Én kipróbáltam már pár romot, xda-ról mókoltam rá őket.
A legjobb az a Carbon rom volt nekem, a 4.4.2-es tűnt a legstabilabbnak, a 4.4.4-es esetében talán az akkuidő nem volt annyira jó.
Pár napja rátettem a RapeXpersis romot (bár nem egyszerű telepíteni), tetszett is, de egy hívás után ma reggel a teló behalt, semmilyen gombra, kombinációra nem reagált, sípolt és a kijelző bekapcsolva világított. Meg kellett várnom, amíg teljesen lemerült. Most töltőn van, a piros led felvillan időnként, vagyis jön az egész napos töltés, hogy használható legyen megint. Így most várok.
Tehát ha valakit érdekel, nálam a Carbon romok nagyon beváltak, nyitott bootloaderrel.
-
1stVikman
senior tag
Azért látom vannak itt bevállalósabbak is. BL-t még nem mertem nyitni, annyira nem vonz, viszont ez a jelenlegi Sirius V2 egész tűrhető. Üzemidő az max.1 nap, illetve van jó pár nem tetsző dolog benne, de teszi a dolgát.
Más: Xposed-et és Gravity Box-ot használóknál járt-e már úgy valaki, hogy a Viber értesítési hangjai a bekapcsoláskor aktuális hangerőn szólalnak meg? Hiába halkítom, hangosítom a hangerőt, minden más halkul/ hangosodik, csak a viber marad ugyanazon a hangerőn.
Emiatt nem használom csak a gravity box-ot, pedig 2-3 dolog jó lenne belőle. -
#Dániel
tag
Sziasztok
Próbáltam feltenni pár romot, az egyiknél elakadtam teljesen, a sony logóig bejön aztán annyi. Töltésre úgy reagál hogy bedugom akkor bekapcsol, resetekre reagál. Honnan tudok normális flashtool-t letölteni amivel helyre tudom rakni? Sehol nem találok.
Lesz még kérdésem, csak ezt orvosolni szeretném előbb.
Köszi
D. -
#Dániel
tag
Melyiket nem. Mindent megnéztem, és zperianál megakadt szegény. Hála égnek még emlékezetből tudtam hogy kell használni flashtoolt, meg az egyéb eszközöket.
(Amúgy már Nexus tulajdonos vagyok, a sony nagyon csúnyán elásta magát olyannyira hogy amíg nem változtat, addig többet sosem veszek, és még ajánlani sem fogom a sonyt. )
-
ZolkoW
őstag
válasz #Dániel #7147 üzenetére
az a szerencséjük, hogy más gyártónál nem látok olyat, ami ilyen jól nézne ki, _ÉS_ vízálló lenne... (elsősorban a Z3-asokra gondolok) Ha valakinek van tippje mégis, szívesen veszem...vagy hallgasson örökre
pont az N5, amin még erősen gondolkozom, de a Z3C méretben is jobban tetszik.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
#Dániel
tag
nem látom magam előtt a szituációt hogy valaki szakadó esőben telefonál, vagy víz alatt. az a szabvány csak jól mutat de semmi más. a kinézet az teljesen szubjektív. sosem kapsz egy telefonra sem olyan rendszert mint egy nexusra, a gyártók annyira átvariálják a saját képükre hogy az valami rovására megy mindig. egy nexus az nexus, próbáld ki, és eldobod a sony-t.
-
ZolkoW
őstag
válasz #Dániel #7149 üzenetére
nekem ha nem is napi szinten, de rendszeresen hiányzik, hogy ne kelljen féltenem víztől.
pedig nem akarok én se víz alatt fotózni.
a leggyakoribb: elmegyek bringázni, és csak beledobom a mez zsebébe. így 2 év használat közelében az ionnal is megcsinálom, de csak azért, mert már kevésbé foglalkoztat a lelkivilága, amúgy biztos nem tesz jót neki.
vizet nem kap, csak a tokja, de a pára sem használ neki. meg fürdőszobában rendszeresen hallgatok zenét/netezek, eddig nem ejtettem bele a kádba, de bármikor megtörténhetBasszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest