Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vermilion69

    aktív tag

    Sziasztok!

    Visszaolvastam néhány száz hozzászólást, de nem tudom az összeset, azt hiszem fejre is állnék :)
    Kérdésem/kérésem az lenne, hogy nagyon tetszik ez a telefon, ez lenne az első okostelefonom és minél több időre szeretném megtartani.
    Szerintetek 3-4 évig még "telefon" lesz? Imádom ezt a kockás, egyszerű formát, az Acro S tetszik még nagyon, de ahhoz nehéz használtan hozzájutni :(
    Lehet buta kérdés, de mennyire kell attól tartani, hogy mondjuk esőben telefonálok és beázik?
    Tudnátok nekem hátrányokat mondani, ami miatt van itt olyan aki mégsem ajánlja? Az a pár száz oldal amit elolvastam, ott mindenki pozitívan nyilatkozott róla :)
    Általános használatra kéne egy teljesen új, kezdő, laikus felhasználónak :) Netezés, filmnézés, kis játék, alkalmazások.
    Zseblámpaként ugye lehet használni?
    Ma sikerült megnéznem és kicsit nagynak tűnik, de úgy tűnt, hogy a női kezemmel is még átérem elég jól, hála a hosszú ujjaimnak. Azon kívül, hogy a kockás forma miatt van akinek kényelmetlen a telefonálás, van egyéb hasonló probléma vele?
    Minden info nagyon érdekelne, 1 havi fizetésembe fog kerülni még használtan is, szóval nagyon-nagyon szeretnék megfontoltan választani.
    Egy sony ericsson w995-ös telefont fog váltani, és még életemben nem használtam okostelefont, de hosszabb távra venném, ezért gondolkodok egy erős középkategóriás telefonban.

    Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget és gratulálok, hogy elolvasta a kisregényemet! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák