- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
szerintem azért, mert a tegnapi manchester - bayern meccset én is csak német adón tudtam nézni, mert "okosan" odaadták a meccsek közvetítési jogát a digitv-nek, ami nincs minden háztartásban (mármint a meccsek egy részének közvetítési jogát) elég undorító dolog volt, hogy nem olyan adónak adták, amit kb. mindenki foghat... erősen diszkriminálva érzem magam és rajtam kívül ahogy látom, másokat is felháborított a dolog...
on: maga a post meg szót sem érdemel... jól megsz**atta magát a sony... "aki másnak vermet ás, az a sony" rendesen megcsinálták az új firmware-t... még jó, hogy vannak ilyen rendes hackerek, akik rendbe tudják tenni, amit a sony elb@sz...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest