- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Szegény Sony, pedig ők csak jót akartak.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
gery dee
aktív tag
Akkor végülis több kárt sikerült csinálniuk mint hasznot ráadásul akkor még azt sem oldotta meg amiért kiadták ezt a frissitést , de az is lehet hogy csak a bugokat akarták frissíteni
Abban a pillanatban aláírás.
-
FefeeX
veterán
Ja, jót önmaguknak... Mert hogy nem a PS3 tulajoknak, az is biztos.
Én személy szerint örülök, hogy így beszívták, legközelebb talán alaposabb munkát végeznek.gery dee:
pont az volt a hír 2 hete, hogy a 3.21ben semmi mást nem csinálnak, csak letiltják a linuxot (tehát se bugfix, se semmi más hozzáadott érték); ezt is jól el...[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Végülis megtalálták az ultimate drm-et: ha nem kapcsol be a konzol, fetörni sem lehet!!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zigur
senior tag
Vicces, hogy ugyanigy járt a Nintendo is a talán a 4.2-es patch-el, ami semmi másért nem jött ki csak a homebrew ellen (sikertelen amúgy), de a konzolok egy részét totál lebrickelte a patch, utána meg sem nyikkantak.
Úgy látszik nincs szerencséje a konzolgyártóknal az ilyen tipusú patchekkel -
P00By
nagyúr
Kis srác ismét megoldotta!
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
b@ssza meg a sonyi. egyszer ezt már eljátszották a 3.0-val. meg egyébként is nagy szemétség ez a lebutítás. microsoft miért tud adni egy kis plusz, pl most a pendrive okosságot.
mi az hogy "Annál inkább érkezett bejelentés"
Aurea mediocritas
-
Vistaboy
veterán
Az, hogy ha a Sony nem nyitja ki a száját, majd kinyitják a hackerek.
MOD: Így jobb?
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Sicilian
addikt
Szo...ják a népet rendesen
nothing is true everything is permitted..
-
Djuree
félisten
lúzer sony...az MS sosem csinál ilyet...éljen az xbox
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
mephi666
nagyúr
szerintem azért, mert a tegnapi manchester - bayern meccset én is csak német adón tudtam nézni, mert "okosan" odaadták a meccsek közvetítési jogát a digitv-nek, ami nincs minden háztartásban (mármint a meccsek egy részének közvetítési jogát) elég undorító dolog volt, hogy nem olyan adónak adták, amit kb. mindenki foghat... erősen diszkriminálva érzem magam és rajtam kívül ahogy látom, másokat is felháborított a dolog...
on: maga a post meg szót sem érdemel... jól megsz**atta magát a sony... "aki másnak vermet ás, az a sony" rendesen megcsinálták az új firmware-t... még jó, hogy vannak ilyen rendes hackerek, akik rendbe tudják tenni, amit a sony elb@sz...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
rx7tomy
tag
Jól sikerült, csak gratulálni tudok nekik, én még nem tettem fel, de ezek után nem is szándékozok.
rx7tomy 144 pozitív a régi rendszerben, 242 pozitív az újban és 0 negatív
-
FefeeX
veterán
Ez olyan mint a DRM, 20 forintért is megöl még 3 embert... Remélem, sokan leperelik a Sony gatyáját is a Linux eltávolításáért, hisz feature-ként hírdették anno, hogy lehet használni rajt, most meg kivették. Még itthon is nyerő ügy, nem hogy amcsiban...
Aztán legközelebb jobban elgondolkoznak majd.
Djuree: mióta megvettem a Boxot, elég gyakran gondolkozom rajt, miért nem PS3-mat vettem, és hogy kellene mellé az is (ami a világ legnagyobb baromsága lenne részemről, szóval nem lesz )
[ Szerkesztve ]
-
CocooN-z
őstag
Féltem bekapcsolni, updateltem, és kikapcsoltam 2 nappal ezelőtt, mikor jön a patch patch-e?
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
asadasad22
őstag
mi tortent itt, lejebbengedtek a keritest xbot-allatfalvan?
-
Mazsika
őstag
én a múltkori psn hibából sem és ebből sem észleltem még semmit egyből feldobtam a 3.21-et ahogy megjelent (slimem van nem hiányzik a linux) de ugyanúgy megy minden, nem fagy meg semmi! bár egy két film hangját nem akarja játszani, lehet hogy az új frissítés a ludas!? bár nem hiszem mert a lejátszó részéhez nemigen nyúltak!
Dáccsika
-
AXisBOLD
addikt
jogos
sokkal jobb
(#14) Def26: ha ez tényleg kérdés volt, akkor azért mert csak ott lehet látni ilyen nagy meccseket mint a Bayern-MU visszavágó(ezúton is szeretném megköszönni a TV2-nek, a Digi TV-nek az Antenna Hungáriának, és valamennyi kedves résztvevőnek hogy összehozták német nyelvtudásom tökéletesítését a focin keresztül ). ha meg ironikus volt akkor: hát igen, this is hungary.
Aurea mediocritas
-
chubii
senior tag
Akkor már értem,hogy miért nem akarta elindítani 1szer2szer a játékokat a masina
Persze kivettem a lemezt,betettem aztán működött minden,mint ahogy meg van az írva,
Egyéb problémám még nem volt a frissítéssel(kopp-kopp)....[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
Zirowe
nagyúr
Gondolom ez csak a fatps3akat érinti,hiszen az ő fwjük lett megpiszkálva.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Breki's
tag
Össze kéne magát kapnia a Sonynak, mert már tényleg lassan kezd ugyanúgy festeni a helyzet mint a Microsoftnál volt anno a Win Millenium korában.
Breki's
-
Akos96
senior tag
Nálam sose volt semmi baj. A linux támogatásról annyit, hogy a Slim, amit árusítanak alapból nem támogatja (nem is hiányzik, az XMB számomra tökéletes). A warez ellen teszik, nem ők a hibásak, hanem akiknek az a szívük vágya hogy feltörjék...
Djuree: a szuper Xboxot már feltörték, ezt még nem. Melyik is a lúzer?"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
FefeeX
veterán
"a szuper Xboxot már feltörték, ezt még nem"
ó, ezt még nem, csak kb 2 hónapja először...
A slim ára alapból jóval alacsonyabb volt a fatnél, szép lassan kihagyták a PS2 majd a Linux támogatást. De ott már nem is reklámozták. Ennyi a különbség. A vastag PS3 tulajokat érinti, a slimeseket nem. De ezt már ezerszer hallottuk is. Warez ellen teszik... Mikor nem kaptunk gázt, mert az ukránok megcsapolták, az korrekt volt? A hírekben volt múlt héten, hogy az egyik tanya nem fizetett, és a többitől is lekapcsolták az áramot. Ez korrekt? Ha érintene, már nem így beszélnél róla... -
Sirandrish
legenda
Hát persze...és ezután jön az ingyen játék akciójuk..
Jah és át is nevezik magukat..."New Red Cross"FefeeX: 1-2 új fw és már a ps3 játékokat sem játsza majd le
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
FefeeX
veterán
válasz Sirandrish #34 üzenetére
Állítólag már ezzel a FW-rel is vannak ilyen esetek... Csak nem működik megfelelően mindenkinél, van aki még tud játszani
-
Sirandrish
legenda
nah jah..aki tolja a gamet annak bugos a gépe
Narxis a Box már rég megoldotta azt a gondot..
Mondjuk én akkoriban is azt mondtam hogy a Microsoft azzal élte túl azt az időszakot hogy nagyon komolyan vette a gariztatást (ez a személyes véleményem) DE a PS3-nál a 40gigás verzión kivül mind egy hulladék verzió...ahogy én olvasgattam...szóval a Sonyt sem kell félteni ha megdöglésről van szó...[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest