-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti4x
aktív tag
válasz mrThomi #5300 üzenetére
Mi egyáltalán az a Gtalk, meg a timescape?
A Gtalk az google talk, valami googles beszélgetés. Ez tuti nem kell.
A time scape meg látom, twitter meg facebookos cucc, amim egyik sincs... Akkor ez sem kell.
Újra fel tudom rakni őket a marketről, ha uninstallt nyomok rájuk?nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...
-
mrThomi
addikt
Akor sztem a timescapet ne szedd le. az nem csak a fcbok meg twre jo hanem az utoljára bejövö hivásokat uzeneteket idörendi sorrendbe teszi ahol viszatudod öket nézni.Ha rámész akkor bead egy fc és tw-es bejelentkezöt azthiszem, azt lépd tul és már azokkal nem fog zaklatni csak az üziket meg a hivásokat jeleniti meg. Ha van partnerekhez kép mentve látványos cucc tud lenni. Viszont ha késöbb lesz tw v fc-od akkor a beálitások - SE - Timescape - ----||---- beállitásai - szolgáltatásoknál tudod aktiválni a fiokodat. A timescape nem letölthetö marketröl.
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
válasz aggleány #5306 üzenetére
igen, és én mit összenem idegeskedtem ezért hogy hogy a fenébe kell bevitelt változtatni én rájöttem
HELP> nem jo a wifim. az itthoni hálozatra akarok csatalkozni. beirom a jelszot és hosszasan várakoztat majd szétkacsol és leválasztja. Laptopon Ipodon mükszik, csak telon NEM !!! Volt már rajta pár szoftver, legutoljára a 2.2 floyon nem müködött, azért pattintottam visza a 2.3.3 at de azon se ment utána. Majd vissza a kezdeti gyári 2.1-emet de ezen se jo most :S Mi a tök lehet ? Meghalt a wifi ? Ilyen lehetséges? Kifejezetten örülnék neki
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
A rádió hangereje nem valami hangos.
Másnak is ilyen halk? -
dr_ace
aktív tag
sziasztok
van valaki, akinek fut az X8-on a DroidWall nevű app? csak mert több helyen is olvastam, hogy X8-on nem működik, de ennek az ellenkezőjét is olvastam, jó lenne ha valaki tapasztalatból meg tudná erősíteni.
-
l4c
senior tag
válasz dokee78 #5310 üzenetére
Ha a gyári fülessel, akkor passzolom (mert nem próbáltam), ha nem gyári, akkor próbálj ki másik fülest is, ugyanis lehet az általad használt füles impedanciája nagy (vagy az érzékenysége kicsi), ezért nem képes meghajtani eléggé...
[ Szerkesztve ]
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
Ti4x
aktív tag
Valami nem stimmel nálam az USB összekötésnél... Lehet, hogy csak az alaplapon az egyik USB hely nem jó, de azt csinálja, hogy rádugom a telót, két percig oké minden, aztán kikapcsol a telefon és elveszik a kapcsolat. Másolás közben is!!! Kb két perc. Utána újrapróbálom, kihúzom, visszadugom, megint két perc és szintén megszakad, kilép a Sony feliratra a telefon, majd egy idő után kikapcsol. Mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...
-
lanagi
csendes tag
Sziasztok!
Nem tud valaki az alap album helyett valami jó appot? Kéne, hogy lehessen mappákat csinálni , csoportosan kijelölni (pl. küldéshez) és mutassa a kép adatait (mikor készült).
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
-
dokee78
félisten
-
blt.62
őstag
Szio!
N97-m szeretném cserélni és kinéztem ezt a mobilt. Előtte W995-m volt csak elveszett. A W995-nek nagyon tetszett a zene lejátszója,mert nagyon hangos és jó minőségű volt fülesen keresztül. Az X8 milyen ebből a szempontból?MegtorloXp
-
Ti4x
aktív tag
Én félig audiofil vagyok, szeretem az igényes hangzást és meg vagyok elégedve az X8 lejátszó hardverével. Összehasonlítási alapom nincs a W995tel, de meglehetősen jól szól az X8 ahhoz képest, hogy árban egy középkategóriás mobiltelefon.
Kényes vagyok az apróságokra, egy kicsit hallani a fülesen keresztül az alapzajt, de nagyon elhanyagolható módon. Ha utcán megyek, kb észre sem venni, de ha tök nyugalom van itthon, akkor hallok egy kis alapzajt, mikor a fülembe dugom a fülest. Nagyon szép, tiszta hangja van egyébként, szerintem egész jó az erősítő része is (DAC).
Ha azt veszem, hogy az alaplapi hangkártyám audio kimenete a 0 pont és az Asus Xobnar DS hangkártyám kimenete a 100 (ami az eddíg a legjobb hangzást biztosította az általam halott összes analóg kimenet között), akkor minimum 65, de még 75 pontra is tenném. Hozzá kell tenni, hogy ez az Asus hangkártya nagyon profi jelet ad, egy fél darab alapzaj nincs, gyönyörű szép tiszta és nagy hangtérrel rendelkezik, stb. Az alaplapi hangkártyám pedig sistereg, morog alapban, pattog hangkiadás nélkül is, mint állat és ami kijön rajt, az ehhez képest egy kásás szar kb.
A GSM arénán átlagos értéket kapott összesítettben. Ott azt írták, hogy nagyon szépen kiad minden hangfrekvenciát, tehát nincs levágva sem a magas, sem a mélyfrekvenciákból, ezt nagyon dícsérték rajta, viszont a dinamikai résznél kicsit gyengébben teljesített, de úgy fogalmaztak, még egyáltalán nem rossznak mondható. Kicsit kisebb a hangtér, mint amit mondjuk egy jó hangkártya le képes adni, ám én még így is bőven meg vagyok vele elégedve, pedig kényes vagyok. Még egy olyan hibát fedeztem fel benne, hogy mintha a hangtartomány egy része egy kicsit a háttérben maradna, az elején egy kicsit "dobozhangúnak" tűnt a fülesemről. Hamar megszoktam, pár nap után már fel sem tűnt és nem is zavaró. Úgy tudnék fogalmazni, hogy más egy kicsit, mint egy hangkártya.
Itt az audio része a GSM aréna teszjének, ha tudsz angolul : [link] "Meglehetősen tiszta és kellemesen hangos audio a jelkimenete." Ezt írták róla, tehát még hangosabb is a többi telefonhoz képest. Remélem tudtam segíteni.[ Szerkesztve ]
-
Ti4x
aktív tag
Még valami...
Ha szereted az igényes hangzást, akkor ahogy korábban írták : A gyári fülest érdemes a dobozból egyből a kukába dobni bontáskor. Kivéve persze ha használod telefonálásra a mikrofon részét.[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
sziasztok!
a teló kezeli a turbo simet.ha igen akkor melyiket?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!!
A telefon olyan jelzést ad, hogy a bejövő üzeneteket letiltotta mert megtelt a memória..
Kaptam össz vissz 92-sms-t, meg van még 20 mb a telefonmemórián..
Mi lehet a baj?
A GO Sms Pro-t használom -
Richee11
senior tag
ez de rossz
De köszi a segítséget!!
-
gyuri798
csendes tag
üdv mindenkinek. a böngészőből hogyan tudok kilépni anélkül hogy vissza kéne lépkednem mindíg az előző oldalakra? nincs valahol egy olyan hogy BÖNGÉSZŐ BEZÁRÁSA? én legalábbis nem találok.
-
aktív tag
válasz gyuri798 #5332 üzenetére
Én a középső gombbal szoktam belőle kimenni, de ezzel nem zárja be, a háttérben továbbra is futni fog. Esetleg megpróbálhatod úgy hogy az "Ablakok" részben bezárod a megnyitott ablakokat, és akkor egy vissza gomb elég a kilépéshez, de ekkor se zárja be. Ha mindenáron be akarod zárni akkor szerintem csak a task killer marad. (De szerintem felesleges, mert ha kevés a RAM, a rendszer úgyis felszabadít magának.)
[ Szerkesztve ]
-
-
phgergo
aktív tag
Sziasztok, segítsetek légyszíves szeretném az X8 telefonom processzorát húzni. De sajnos nem tudom hogyan kellene. Sürgős lenne. Köszöm szépen. Gergő
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
ricsi58
csendes tag
sziasztok! tudna valaki segiteni nekem ,kikapcsolt állapotban miért nem riaszt?
-
ricsi58
csendes tag
kösz ,már rájöttem közben,hát azért ez visszalépés szerintem,de nem értem az okát
-
addikt
válasz ricsi58 #5341 üzenetére
Nem visszalépés, innét indultak a fejlesztők: ja hogy más OS-nél ez nem probléma?
Igen, talán egyszer majd ez is megvalósulhat, de addig ne nagyon hagyatkozz az android ébresztőjére, mert előfordul, hogy bekapcsolt állapotban se riaszt.
Saját tapasztalat, de már mások is panaszkodtak rá.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
ktomek
aktív tag
válasz maggi1886076 #5327 üzenetére
Turbo SIM-et csak akkor, ha van egy másik telefonod kéznél mindig, amibe átteheted a kártyád egy kicsit, ha elveszti a hálózatot. (főleg települések közti mozgáskor, vagy mondjuk Bp-en belül nagyobb távolságok megtételekor... szomorú tapasztalat)
Én ezt szopom (T-mobile-os X8, Telenor-os kártyával). Van, hogy 2 hétig nincs gond vele, de van, h egy napon belül kétszer is "nincs elérhető hálózat". -
Pityu89
senior tag
Tegnap találtam egy ilyen telefont a héven. A tulajjal sikerült felvenni a kapcsolatot és a jövő héten vissza is kapja.
Kicsit nyomogattam, mert sosem volt Android a kezemben, de nem is lesz, nekem ez túl bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs