- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobooo
addikt
válasz Deion Branch #18250 üzenetére
seria.hu-n biztos van
-
Sanyi19
őstag
válasz Krytec #18242 üzenetére
Azzal se megy, kiír valami angol szöveget, hogy a kamera hardvere nem válaszol...
Melyik főzött romot ajánlod?FET-MEN: Te ezt használod most? [link] Ezzel próbáljam szerinted?
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
FET-MEN
veterán
válasz phoenix64 #18255 üzenetére
sztem ő se tudja hogy mit használ én nem bízok más romokban..próbáltam már senseset, semc kinézetüt, minicm az még elmegy de dx-nél maradok, abba nincs semmi szemét letisztult gyors, smooth, ja és mathaus adott nekem egy linket erröl az uj xperia lock ról. lecseréltem, és akkor sliding tab és hamarabb fel kel a teló mint eddig galaxy mini eddig hamarabb felébredt mostmeg x8 sokkal hamarabb
[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz Sanyi19 #18257 üzenetére
igen ki kell cserélni alfs kernelre
Bobo DJ [link] simán fellököd cwm be, a ring-et is átalakítja, ne lepődj meg első bekapcskor nem igen fogja venni a pin kódot várni kell mp-t de utána nagyon állat lesz
mathaus=) már megin levetted a jó kis dx-et pedig most nem volt vele gondod
Iphone 7
-
Sanyi19
őstag
válasz FET-MEN #18261 üzenetére
Romot lecseréltem, kernelt még nem. A hiba még mindig fent áll: A Kamera tevékenység nem válaszol.
Másodjára meg ezt:
"Sajnáljuk!
A(z) Kamera alkalmazás com.android.camera folyamata váratlanul leállt. Kérjük próbálja újra."
Kernel cserét még megpróbáljam? SEUS-al utána vissza tudom rakni a régi kernelt és rom-ot?
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
funk648
aktív tag
Valaki már próbálta ezt a romot? Tapasztalat?
-
rup1u5
nagyúr
mit jelent az hogy "főzött" ?
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Talma
tag
Próbáltam egy nagyobb sorozatrészt felmásolni X8-ra, és amikor ~250 mega körül szakadt meg harmadszor, valahogy kezdtem sejteni, hogy valami nem kerek. Először hibás fájlra gyanakodtam, újrahasheltettem rtorrentben, semmi hiba. Mondom akkor tuti vmi fájlrendszer-limit, erre nézem, a 2.1 alapból sima FAT-ra formattálta a kártyát Most átnyomtam FAT32-re.
Néha elég egységsugarú tudok lenni -
dansi
tag
Sony PC Companion ma reggel vettem észre
[ Szerkesztve ]
Sony Ericsson XPERIA™ X8 CyanogenMod 7 GingerDX.v022 2.3.7
-
korobi
aktív tag
lehoztak ma hozzám egy x8-at, olyan gonddal hogy semmire sem reagál. minicm7 rom volt rajra, ment kb 2 hónapig. ma rádugta gépre hogy másoljon rá zenét és akkor kiakadt. azóta se bekapcsolni, se töltésre,se pcc-re, se seusra, se flashtoolra, se wotanra nem reagál. próbáltam másik aksival is. de eddig semmi.
igazábol olyan mint ami nem is kommunikál a géppel. se zöld led, se semmi reakció a géptőlsem mikor rádugom usbre.kérdésem, hogy van e még valami amit ki tudok próbálni a felélesztésre vagy mehet a szervízbe?
más: másnál is olyan homályosan jelenik meg a seus? meg elcsúsznak rajta a dolgok?
[ Szerkesztve ]
-
korobi
aktív tag
homályosság megoldva....
-
korobi
aktív tag
bootloader nincs nyitva ( 11W44 )
aksi feltöltve, tartalék aksim ( 93%-on)
igen kikapcsolva próbálom, vissza gombot nyomva tartva ahogy kell.
seus-ban én nem találom a javítás opciót, csak nyelv választás, licensz elfogadás indítás majd telefon kiválasztásés utána kellene csatlakoztatni, de itt hiába dugom az usb-re és nyomom a gombot, semmi reakció.
javítás opció pcc-ben van , de ott is a csatlakozásnál áll és ennyi.... -
mathaus=)
senior tag
Jóhogy behal minicm nemjó stock kernelre. am meg tuti van seusnál megoldás... kiválasztod a telót,leokézol mindent, telo csatlakoztat, utasitások követ, szoftver letölt progi felrakja és kész
-
r0besz
csendes tag
válasz korobi #18283 üzenetére
Pedig a Sony Ericsson Update Service kell csinálni ..
Ha program elindul már keresi is a frissitést és a többit már adja mit hogy kell ..ilyet kéne látnod ..
Ha tovább mész megadod a telefonod típusát .. stb. stb..
És akkor ez az ablak jön be ..
[link][ Szerkesztve ]
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro / Rom: MiniCm7-Kernel: nAa-11 /8GB SD/
-
r0besz
csendes tag
A romom Igaz nem X8
-
korobi
aktív tag
válasz r0besz #18290 üzenetére
na a második képnél áll meg a dolog. mivel a telefon semmi rakciót nem ad. nem lép be flash modba ( zöld led nem világít ). mint írtam semmire nem reagál.
molnarpeter: ha a cwm bejönne már rég megcsináltam volna de sajnos jelen állípotában olyan mint egy papírnehezték.
nem értem egy sima romtol hogy tud így behalni...
-
r0besz
csendes tag
válasz korobi #18293 üzenetére
Akkor nem vágom.. USB hiba keresést be kell kapcsolni .. Esetleg nincs ki kopva a usb csatlakozó .. volt nekem is olyan meg kellet mozgatnom a telefonnál a dugaszt nem érintkezett normálisan csak ha csak egy pozicióba raktam le..
Már arra is gondoltam hogy 5 pólus van a telefonod usb dugojánál ..lehet v.meik meg sérült vagy poros .. meg nézed fénynél minden rendbe van e..Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro / Rom: MiniCm7-Kernel: nAa-11 /8GB SD/
-
r0besz
csendes tag
Vagy pedig nincs Driver !
"Egyszerű szavakkal elmondva a driver feladata annyi, hogy tudassa a PC-vel, hogy milyen kábel lett csatlakoztatva. Ha nincs feltéve a kábel drivere, akkor a PC nem fogja felismerni, és így a kábel nem fog működni. Az USB-s kábelekhez szükség van driverekre."Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro / Rom: MiniCm7-Kernel: nAa-11 /8GB SD/
-
-
r0besz
csendes tag
Kifogytam az ötletből
-
korobi
aktív tag
ha nem lehet flash modba állítani a telefont, akkor már vissza sem lehet állítani itthon??
vagy csak nem jó progikkal próbálkozom? -
l4c
senior tag
válasz korobi #18299 üzenetére
Nézd át ezeket, bár szerintem már ezeket próbáltad....
How to rescue our bricked phone
How To Unbrick Xperia X8
Ha ezek sem segítenek akkor szervíz. (és lehet reménykedni, hogy nekik sem ébred fel, és nem veszik észre a ROOT-ot meg a custom ROM-ot, vagy ha észre is veszik akkor nem húzzák át a garipapírt)||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest