- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakloo
aktív tag
Bootloader nyitásnál folyamatosan köhög a progi, hogy "adb server is out of date". Mi a teendő?
[ Szerkesztve ]
555-SHOE
-
phoenix64
őstag
Na én meg is untam minicm-et(így hogy nem mükszii rendesen)
Gdx22+alfs6-t már vissza is pakoltam akadásnak nyoma se, antutu 1987 pontot dob. Ha nem lassul be megint, akkor nekem tökéletes lesz Azért kipróbálom a minicm kövi frissítését, hátha az már jó leszKrisztian: Gyenge volt w telo iszonyatosan 2 es 3D alatt is jatekok akadtak, neha gorgetes kozben is belaggolt a telo...na meg antutu 806mhz-en 1810pontot dobott
[ Szerkesztve ]
-
l4c
senior tag
válasz raziel01 #17052 üzenetére
?? Már csak egyetlen kérdés..
Miért teszel fel egy hw-automatikus fixet, ha nem akarod hogy automatikusan működjön? A történt borzalmasan egyszerű, (felteszed a undo fixet), kikapcsolod a beállításoknál az automatikus fényerőt, és nem kell hozzá külön app sem, hogy állandó fényerővel működjön.||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
dnelb
veterán
Nah most ébresztés kinyomása után fagyott a minicm. Újra se indult csak akksi kivétellel Remélem más nem jön már elő..
-
dnelb
veterán
Igazából nem is lefagyás volt, hanem nem adott le semmit. Se lockscreen, se a felületet, csak a screent tudtam ki be nyomni . Ennyi látszódott [link]
Utána rámentem az ujraindításra, arra kikapcsolt és már vissza se tudtam kapcsolni csak akksi kivevése után.[ Szerkesztve ]
-
l4c
senior tag
válasz punk17 #17064 üzenetére
Ja ja ja! Azúvét én is kivettem. Nekem csak a v08-nál volt random resi, de a v10 alatt hibátlan. A v09-nél meg olyan volt, hogy néha boot után nem látta az ext-et, de v10-nél már tökéletes ez is, nincs ilyen hiba.
Ami viszont változatlanul érdekes, hogy a csajszim telefonja és az enyém között 1 hónap van gyártási időt illetően, de az Ő telefonján minden sokkal jobban muzsikál... Úgy értem, minden ROM jobb, és gördülékenyebb. (a GDX-en is és minden más ROM-on is így volt)
@ #17065 Krisztián: Reméljük, már ilyen gond sem lesz...
Esetleg próbáld meg ondemandban, nem húzva, uv nélkül, talán az neked is segít....#17066 raziel01: Ezzel vissza is raktad a GDX alap hw.conf.sh-ját, ha legközelebb ROM-ot telepítesz akkor ne rakd fel a fixet, ha nincs szükséged rá, és alapból nem fog menni az automatikus fényerőszabályzás.
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
l4c
senior tag
Akinek megvan a HTC_IME billentyűzethez a kalibráló cucc (clicker.apk) please ossza meg velem, mert XDA-n csak halott linket találtam.
-
raziel01
veterán
GPS-hez kéne program de olyan, hogy PC-re tölteném le a térképeket és rámásolnám SD kártyára és a telefon meg látná.
Létezik ilyen? -
l4c
senior tag
válasz raziel01 #17070 üzenetére
keress úgy hogy offline navi android.
Több megoldás is létezik, attól függően, hogy autós vagy túristatérképes változatot keresel.
Túratérképhez ott pl a navitel (fizetős), autóshoz pl igo, sygic, navigon stb (fizetős)
De még jó lehet Maverick, Traveldroyd.
És nem utolsó sorban a Navfree-ben is van lehetőség wifin keresztül letölteni a megadott térképrészt.||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
raziel01
veterán
Van még valakinek rajtam kívül fehér X8-a?
Tényleg lányos? Vagy nem gáz, hogy fiúként fehér a telóm?
Mondjuk Apple is gyárt fehérben telót. -
l4c
senior tag
válasz raziel01 #17073 üzenetére
ez hülyeség... Nekem is fehér van, csajszimnak is.. szerintem ezt hívják unisexnek
A téma meg a háttér ami megszabja milyen lesz szerintem.
Ráadásul ez a gusztustalan kékes hátlap amit azóta már megszeretni kényszerültem , na az tuti nem lányos.||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
raziel01
veterán
Köszi a kimerítő leírást.
Jut eszembe tegnap ahogy megvettem a telót, mondja a T-mobilos eladó, hogy totál vírusos az egész Android Market és 2 hónapig ne is telepítsek semmit. aha lol.
Ja meg a 24 órás töltés kell. Nem tudják, hogy ezeket a telókat már nem kell így tölteni. -
Is-tee
aktív tag
Az mennyire jó jel, ha telefonomat közvetítette a szerviz a logisztikai központba, és eddig nem hívtak, hogy bootloader nyitáskor sérült meg? Vagy még hívhatnak, hogy kell-e érte fizetni?
[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
válasz raziel01 #17081 üzenetére
csak azokat nem érdemes felrakni, amik a symantec oldalán fel vannak tüntetve.
A 24 órás töltést meg nem úgy értette az eladó hogy naponta tölteni kell?
[ Szerkesztve ]
-
mathaus=)
senior tag
Asszem én rakom vissza GingerDX-et Alfssal! Azzal nemvolt baj.. Sajnálom h bebuggolt a MiniCM tényleg jó kis rom... De sajnos engem vmiért nem szeretett..
-
raziel01
veterán
Kijelzővédő fóliát érdemes venni hozzá? Mennyire igaz az, hogy karcálló az üvegje? Vagy ez csak marketing?
-
KrissszG
tag
Sziasztok,
GingerDX alól Root Uninstaller-rel kiszedtük a LauncherPro-t. A default SE launcher fent maradt, de sajna nem lett alapértelmezettnek beálltva.
Most az van, hogy nem indul be a telefon. Factory reset utan valamennyire bejött, de launcher nem volt, vagyis hiába van fent az SE launcher (ami ugyebár nem alapértelmezett), nem tölti be. Valami ötlet? Sajnos most nem tudunk ROM-ot újra feltenni. mert nincs meg. fájl, és innen azok az oldalak, ahonnan letölthető nem elérhetők.
ötlet? Köszi!
-
l4c
senior tag
válasz FET-MEN #17090 üzenetére
Már megint nincs igazad...
Valóban karcmentes a kijelző, mégpedig 5H keménységű anyagból készül, ami ugyan gyengébb a gorillaglasstól de nem olyan mint a hagyományos kijelző.
És hogy hol olvasta? mindenhol ahol normálisan le van írva a specifikáció.
Az meg, hogy fólia nélkül érzékenyebb ez sem helyes, ugyanis ez attól függ, hogy minőségi vagy ....gazdaságos fóliát veszel rá.||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
rakloo
aktív tag
Minicm+naa10 van fent. Olyakat csinál,hogy random szethullik a kep, kb 10percenkent,es csak resire javul meg.
555-SHOE
-
l4c
senior tag
válasz KrissszG #17091 üzenetére
Középső hardvergomb megnyomására (a rendszer elindulása után) sem adja be a launchert?
Egyébként felesleges volt kiszedni a launcher pro-t ugyanis energiát nem spórolsz vele, mert egy időben csak egy launcher fut úgyis, mégpedig az, ami az alapértelmezettnek van beállítva.
A GingerDX ROM-ot innen tudod letöleteni pl pc-re majd felmásolod az SD-re.||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
eldiablo
addikt
Sziasztok!
Melyik ROM az amivel működik a WiFi teethering és a Viber is?
Amiket eddig próbáltam, mindegyiken gond volt. Vagy ez, vagy az nem ment, de a nemhivatalos CM átiraton mind a kettővel gond volt. -
l4c
senior tag
válasz FET-MEN #17094 üzenetére
Nem mondtam, hogy butaság, de nincs igazad, ugyanis 5H keménységig karcmentes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest