- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Tölts le a magyar nyelvű változatot QuickPic-2.0.1_hu_by_Stefi.apk, akkor minden pofon egyszerű lesz.
Egyébként van egy olyan opció, hogy rejtettek mutatása.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
RaZroX
addikt
-
korobi
aktív tag
válasz RaZroX #18906 üzenetére
amivel még megdobhatod a telo sebességét, egy gyors sd kártya. nekem már úton van egy jobb mint a mostani....
és ugye még ott is lehet játszani a cache-el, és az io scheduler-elszerk: no ezek mind sd karira vannak téve, így pont idevág amit írtam...
meg korábban írtad hogy " 48MB Virtuális memória " át használsz, az sem biztos hogy jó tékony hatással van a rendszerre.... ha vissza veszed 32-re, akkor is ilyen laggos neked?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz FET-MEN #18908 üzenetére
Minek tartanád meg? Add el inkább, ez is jelent egy-két ezrest. Ha esetleg papírnehezéknek kellene, arra találsz az utcán is egy követ.
(A tárgyakhoz való ragaszkodás megbénítja az elmét, ha nem érted miről van szó, akkor hagyd figyelem kívül! )
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
half333
őstag
Van-e már rendes ICS rom x8-ra,amin minden működik? Kell-e bootloader-t nyitni hozzá? Kapnák linket,ha van?
-
addikt
válasz phoenix64 #18912 üzenetére
Tudod ez egy olyan fórum, ahol meglehet mondani az igazat, még ha sok elvakult fannak nem is tetszik.
A családban kettő is volt belőle, úgyhogy van összehasonlítási alapom, az enyémet el is adtam melegén.
Egyébként nem mondtam róla semmi rosszat, ez csak a te tudatalatti kivetítésed, mert tudod, hogy valahol igazam van.
Úgy látom nem a múlthéten regisztráltál, akkor biztosan nyomon követed a topikot. Nézd vissza, hogy a régiek közül kik maradt ennél a típusnál. Talán Krisztián a leghűségesebb.
Egyébként FET-MEN kollégával társalogtam, ő tudja nagyon jól, hogy mik a korlátok ennél a készüléknél, csak szerintem tanuló lehet és nincs önálló jövedelme, hogy vegyen egy kicsit komolyabbat.
Annak idején sdd2 kollégának is javasoltam a váltást SE Xperia Minire, ugyan is meglepően jobban teljesít mint az SE X8, nem is hallod őt nyafogni, hogy lassú.
A jó tanácsot köszönöm szépen, de nem fogadom meg, ugyan is nem együtt játszottunk a homokozóban.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
half333
őstag
Melyika legjobb custom rom x8-ra?
-
dnelb
veterán
Az elvakult fant remélem nem rám értetted, azzal én is egyetértek hogy ilyet már nem szabad venni újonnan. Cserélni meg tuti nem fogom még 1 ideig, egyrészt mert amire használom bőven elég (ha nem lenne custom rom meg kernel akkor bajba lennék . ), másrészt nekem a kövi telóm tuti nem lesz 4.3" alatti, az meg jelenleg csak 60-70k felett vannak. Jah meg a skate, de az még elég új, romok se tudom vannak e rá
-
FET-MEN
veterán
jól látod az igazságot, tavaly májusban kaptam GT540-em és el lett cserélve x8-ra tehát faterék nem mindíg szállnak be uj teloba évente, összekapni a zsét komolyabbra meg nem könnyű,talán a nyárimunkával.
Krisztián jól mondod 4,3 alatt nem éri meg, space-nél nekem most eldőlt, amúgy nagy a support szkétre, kérdezt csak zsótit, már ICS-t használ rajta
Iphone 7
-
addikt
Isten ments, nem rád értettem, te vagy itt a topikban az ész, becsülöm a kitartásod ill. a szakértelmed. Nem emlékszem, hogy vergődtél volna, hogy milyen szuper erős vas van az X8 alatt, de le a kalappal előtted, hogy mennyi mindent ki tudsz hozni belőle. Az írásaidból számomra nagyon lojális ember benyomását kelted.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
raziel01
veterán
Xperia mini no comment a hülye bugjaiva(igen hetek óta olvasom a topicját). Kicsit melege van már meghülyül. Kis kijelzője meg ugyan olyan fos pici mint az X8-nak.
Egyébként az X8-nak tényleg vannak korlátai de eddig minden alkalmazás ment rajta szépen. Játszani meg a fene fog kis kijelzőn. Én ha váltok akkor csak SE-re és minimum 3,5-4 colos telefonra fogok. -
dnelb
veterán
Azért nem csak én vagyok az ész, punk17 meg l4c is legalább annyira értenek hozzá mint én, csak ritkábban írnak.
FET-MEN: én május közepén vettem, évente meg nem fogok telót váltogatni. Az előző telóm egy LG KE970 volt, abban pl sokkal jobb volt a kamera + volt led fény, az is 4 évig volt ..[ Szerkesztve ]
-
phoenix64
őstag
Nem mondtam, hogy rosszat mondtál volna. Csak 1 kicsit lehúzó volt a fogalmazásod, abban egyetértek, hogy nem 1 mai darab a telóban a hardver.. de ebben az árban nem is vár mást az ember.. Mostanában nem követem nyomom a telókat, de nem tudom hogy újonnan 32k ért kapsz e jobbat mint ez..
Én is szívesebben rohangálnék egy Xperia Mini-vel, de nincs rá léé, erre volt, ezt kell szeretni.
-
addikt
válasz phoenix64 #18921 üzenetére
Decemberben 26 ezerért vettem a Xperia minit, úgy, hogy 15 ezerét eladtam az X8-at. Természetesen több éves vállalati előfizetéssel rendelkezem, így nekem egy kicsit könnyebb, mint a diákoknak.
-
Norbi.Sz
senior tag
Én 1 hete vettem az X8-at, és nem bántam meg egyenlőre... Eddig csak Nokia telóim voltak, de a Symbian elég gyenge, szinte semmire sem jó már. Na meg a kíváncsiság is hajtott az Android felé, viszont nem akartam 20-25-től többet adni egy Androidos készülékért.
20-ért találtam egy vadonat új X8-at, így nem kellett sem hűségnyilatkozatot aláírnom, ha pedig nem tetszik, eladom és kész.Amire én használom, arra tökéletes az X8: néha egy kis net, e-mail, sms, hívások. Erre bőven elég a hardver, valamint az Android előnyei miatt használhatóbb, mint az eddigi Nokiáim...
Persze egyből felment rá a GingerDX 023b Így telepíthetek a kártyára.[ Szerkesztve ]
Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
dansi
tag
valaki legyenszíves mondja meg mi a neve annak a zenefelismerő appnak köszi
Sony Ericsson XPERIA™ X8 CyanogenMod 7 GingerDX.v022 2.3.7
-
xcel2000
aktív tag
Esetleg valaki nem tud működő-stabil-"gamer"-na11 kernel-es androidot x8 ra?
PÜ-ben link vagy itt kösziiAlku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
phoenix64
őstag
Hát igen.. én sajnos elfőzetésest még nem vehetek, bár ha vehetnék se vennék(természetesen cégeset bevállalnék ). Kártyásan meg 50e Ft körül mozog, annyim meg nem lesz 1 hamar.. Mondjuk láttam már itt hardveraprón 30k ért 1év garival és ha elvinnék 18ba az x8-am, akkor csak 12k-val kéne kipótolni, ami már igen jó biznisz
-
FET-MEN
veterán
válasz Norbi.Sz #18925 üzenetére
szerintemse rossz teló, ezértsem akarok megválni tőle, jobban járok ha nem számíttatom be hanem veszek mellé egyet. tartaléknak sohasem rossz. ez a telefon csak nekünk elavult akik értenek hozzá. akkorsem egy nokia 2600c-2 with s40 mert már legszivesebben elkukáznám
Iphone 7
-
Norbi.Sz
senior tag
Meg lehet azt csinálni, hogy ha wifin kapcsolódom az otthoni hálózathoz, akkor a hálózaton megosztott mappákat lássam a telóval? Sokkal egyszerűbb lenne filokat másolgatni (pl. zenét, képet), mint állandóan rádugdosni a kábelt a kütyüre..
Astro File Manager-t használok, azzal már néztem, gondoltam látni a hálózatot, mint gépről, de nem találtam.Bluetooth-al valamiért nem akar összejönni a csatlakozás...
Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
korobi
aktív tag
válasz Norbi.Sz #18934 üzenetére
természetesen. töltsd le a total commandert, abban lesz egy olyan hogy pluginek hozzáadása. megnyit egy oldalt, onna töltsd le hozzá a lan ( windows network ) plugint.
feltelepíted. megyjelenik a tcm-nem egy LAN ikon. ráböksz, ott az új szerverre, majd értelemszerűen megadsz egy nevet és a gépe ip címét, felhasználói nevet jelszót ( ide a szgéphez tartozó kell ). -
RaZroX
addikt
Akit esetleg érdekelne a W8 szoftvere X8-ra. Én most fogom feldobni.
This is the way
-
RaZroX
addikt
GDX 022-höz fel kell még tennem valamit, vagy elég csak kernel + rom ?
This is the way
-
RaZroX
addikt
Ja és még annyi, hogy GDX 022 alá, alfs 08 vagy 07 kell ? olvastam xda-n, hogy 08 alatt még vannak bugok, szóval gondoltam megkérdezem itt
This is the way
-
punk17
aktív tag
Nah lassan itt az új MiniCM7. Egy kis kedvcsináló hozzá
MiniCM7-2.2.0
* CM7.2 RC1
* Small bugfixes
* Improved scrolling performance
* Updated adreno libs
* Media profiles update
* New bootanimationOneplus 3T | Apple iPad Air
-
l4c
senior tag
válasz punk17 #18947 üzenetére
nem vagyok amúgy telhetetlen, de nem ájulok be ezektől az újításoktól...
Jobb lenne az ICSre fókuszálni.
Azért ha kijön feldobom... És jön hozzá a nAa12 is gondolom.
Abban meg ezt az ext mountolós dolog remélem megoldódik végre.||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
FET-MEN
veterán
Hi all. majd valaki linkelné mik kellenek dx23b-hez? kernelle tolom majd v07-el
Iphone 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest