Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gattsu

    tag

    Egy kis segítséget kérnék...
    Mondjatok már egy normális romot, mert már kezdem nagyon unni ezt a telefont. A cm vonal egyből sim unlock kóddal vár bekapcsoláskor, lassú és nálam nem megy a vaku.
    Pureness romnál 5percente fc-t dob, de random, hogy mire.
    Miui romok borzalmasan lomhák, csak ha húzom őket, akkor érnek valamit, de akkor meg jobban merülnek.
    A gyári tele van felesleges dolgokkal, amit nem lehet teljesen kitakarítani.
    GB-re már nem szeretnék visszaváltani, mert a task manager és a százalékos battery ikon, bár third party appal megoldható, de nekem szükséges és nem szeretnék ezért külön telepítgetni.
    A paranoid androidot még nem próbáltam, de mivel hogy nagyon a táblagép felületre épít, baromira tetsz(ene)ik, csak legalább 1"-al nagyobb kijelző kellene hozzá.
    Mi maradt? Mit csinálok rosszul? Nem értem. Most a pureness 10-es rom van rajta, fczik az android processz, az xperia launcher (pedig nem is azt használok!!!), az apex launcher pro és a walkman. Mást még nem használtam aktívan, de állítom bármi fc-t dobna. Működni működik, csak az agyam eldurran tőle.

    Jah és még mielőtt jönnének az ezt meg azt nem csinálom jól hozzászólások, MINDIG gyári 4.0.4-et teszek, majd full wipe és az adott topicban ajánlott kernel felrakása után teszem fel a romokat, szóval teljesen, 100%osan optimálisan és szűzen telepítem őket.

    [ Szerkesztve ]

    Toshiba l650d 146 / SE K800 / x360 slim 250GB /Galaxy S / Xperia Ray

Új hozzászólás Aktív témák