- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lipton
őstag
válasz punky10 #19396 üzenetére
Köszi!
Mivel garis még, ezért nem akarok itthon belepiszkálni.
Ha megvárható az jó, nem nagyon szeretném otthagyni.Tudom, hogy nem lehet így megmondani, de általában mennyi ram marad nektek szabadon? Most gyorsan végigfutottam a listát, pár program még nem az SD kártyán volt, azokat átpakoltam.
137 mega szabad, de gyakorlatilag a kötelezőkön kívül csak 1-2 program fut. -
punky10
addikt
válasz Lipton #19401 üzenetére
Szerintem amiről Te beszélsz,az a ROM...A ROM a belső memoria,sok esetben a fájlkezelő sdcard-nak is nevezi.Amiről én irtam,az pedig a RAM.A ROM egy olyan háttértár,ahova progikat telepithetsz,adatokat irhatsz,és azok a telo kikapcsolása után is megmaradnak.A RAM pedig egy olyan memoria,ami a CPU-nak Van alárendelve,itt tárolodnak az éppen futo appok adatai(illetve maradnak/maradhatnak benne nem aktiv vagy háttérben futo alkalmazások is.A telo kikapcsolásával ez kiürül,ezért javithat sok esetben egy sima ujrainditás is a döcögő rendszeren.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Lipton
őstag
válasz punky10 #19402 üzenetére
Köszi!
Az alkalmazásoknál ezt írja lent: Telefon memóriája 289MB hasz. 131MB szab.
A Tároló menüben ezt írja: Összes hely 420Mb, Alkalmazások 280Mb, Elérhető 117MB
Az SD kártyán elég sok hely van.
Azért kérdeztem rá ezekre, mert az elején szerintem gyorsabb volt a telefon, most néha azért elgondolkodik. Igaz akkor nem ICS volt rajta mint most.
Amúgy szerintem a háttérben biztos fut sok olyan dolog, ami nincs szükségem. -
FET-MEN
veterán
BRIKLY nyitott loaderen mit használsz? Lehet fellökök má valamit
Iphone 7
-
Mezcal
addikt
válasz dokee78 #19397 üzenetére
Ha én troll vagyok, akkor te személyeskedő, és ez utóbbi bizonyított. Az, hogy egy másnak írt hozzászólást te magadra veszel, az nem az én gondom. Megjegyzem, hogy cáfold az állításomat, miszerint gyári rommal ez egy általános hibának számított.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
deedee
őstag
üdv
az mit jelent, ha a dedikált gombbal nem tudok fényképezni és azt írja ki a telefon, hogy "a memória nem elérhető"?
független a telefon,4.0.4-es IC rommal. -
deedee
őstag
megoldottam.....
-
nemdan
senior tag
Üdv.!
Valaki megtudná mondani hány mW az Xperia Mini füles kimenetének teljesítménye?!
[ Szerkesztve ]
A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..
-
opzozi
tag
Van egy gyári független Xperia minim
A hivatalosan elérhető legfrissebb szoftver van rajta.
Mikrofon problémám volt vele (néha csinált olyat, hogy hívásnál vagy tök süket volt, nem hallottak, vagy csak recsegett, vagy teljesen normálisan működött), mivel garanciális, ezért küldtem szervizbe, tegnap kaptam vissza. A garancialapra az alábbit írták: sw, alk cs
Na most, eddig oké, tegnap minden rendben, ma azonban megint elkezdte ezt a problémát. Ismerős hívott, de csak hallóztunk, újraindítás után recsegett, most megint jó. Ezek szerint nem csináltak vele semmit? Vagy küldjem vissza megint? Elég idegesítő... Így is vártam rá majdnem 3 hetet ...Xiaomi Poco X3 Pro
-
FET-MEN
veterán
Meg kell mondjam nagyon elégedett vagyok ezzel a telefonnal, zsatomstabil. 2 naponta egy resit mindíg adok, semmi bug, semmi lassulás, fagyás sem volt, nagyon jó, és mindent tud amit kell
Iphone 7
-
aero.
veterán
Melyik MIUI-t érdemes most használni, amiben van magyar nyelv?
-
deedee
őstag
üdv
4.0.4 ic van fenn, gyári független a teló és sajnos repülő módban nem ébreszt.
beindul a kijelző, de semmi hang.
hang be van állítva rendesen.
5 perc szundinál nem lehet kevesebbet beállítani? pl nullát, mert nem kell szundi?most néztem, bekapcsolva sem ébreszt, csak beindul a kijelző....
miért nincs hang?
thx
[ Szerkesztve ]
-
deedee
őstag
és az alapértelmezett csengőhang van beállítva ébresztésnek, nem is engedi átállítani
-
deedee
őstag
felvettem egy teljesen új csengetési időpontot és most működik.
az előzőnél hiába állítottam át az időt,nem csngett,csak némán világított.
hosszú symbianos korszak után valahogy túlbonyolítottnak érzem ezt az androidot.
lehet megkövezni ezért -
punky10
addikt
válasz FET-MEN #19422 üzenetére
Az biztos,hogy egész más,de pl az én ismeretségi körömben a symbiant használok legalább 70%-a droidra váltott.5 % bealmázott,10%WP7-re váltott(csak a név miatt...),a maradék 15% pedig még mindig symbiant nyuz.Azok Választották a WP-t és az almát,akik szinte semmit nem változtattak a régi telojukon,még filekezelőt is én telepitettem nekik...
Aki igazán (ki)használta a symbiant,saját személyére szabta,annak az android az alternativaSamsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Hurkafej
aktív tag
melyik a legjobb GB és ICS rom szerintetek?
-
Kaminski
tag
Sziasztok!
Megjelent az Android 4.2 Jelly Bean! Szerintetek elérhető lesz a minire és ha igen, akkor szerintetek mikorra várható? A t-mobile is kifogja adni?Már csak azért, hogy egy kicsit felkavarjam a "lábvizet"
Honor 8
-
killerj
csendes tag
Sziasztok.
Segitség kellene. Van egy Xperia minim (st15i) nincs rootolva, ICS 4.04 gyári droiddal. Vettem egy OTG kábelt de nem akarja felismerni a pendrive-t. Milyen apk-t kell használni hogy működjön. Egyáltalán működik a minin? A neten azt olvastam hogy igen, de hogyan? -
grafikus17
senior tag
Ne haragudjatok, ha butaságot kérdezek. Egy kicsit rég jártam erre, és nem vagyok napra kész. Hosszú hetek után tönkre ment a töltő kábelem. A töltés ment, de az adat átvitel már régóta nem. Most megelégeltem és garanciában kicserélték. Tmobil. Ez után jött a meglepetés amikor rádugtam a gépre a PC companion jelzett, hogy van frissítés. Mégpedig 4.1.b.0.431-re.
Azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes e rá frissíteni, vagy még ennek is vannak hibái, ráérek még?
jelenlegi 2.3.4
kernel:2.6.32.9-pref
4.0.2.A.0.62
Válaszotok előre is köszönöm.Xiaomi Redmi note 7
-
FET-MEN
veterán
válasz grafikus17 #19442 üzenetére
587-es build ics-t tedd fel. Garanciális és megbízható. Jah a töltő annó x8-amnál is hoki volt DDD ez ugyanolyan ..ar
Iphone 7
-
molnarpeter
nagyúr
válasz killerj #19440 üzenetére
Gyári állapotban csak billentyűzetet és egeret tudsz használni vele. Itt megtalálsz szinte mindent, ami kellhet
mp
-
Dave1984
őstag
Nem tudom miért van mindenki oda a Smultronic romért.Próbáltam,de sokkal lassabb,mint a Real ICS lite v4 + mesa v1.8 kernel!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest