Új hozzászólás Aktív témák
-
sdavic01
tag
válasz sdavic01 #19701 üzenetére
Meg ez a UpdateService is bugol össze vissza két képet jelenít meg meg ugrál az egér a teló kiválasztásakor meg amikor kikapcsolva hangerő gombot nyomva rádugom bekapcsol a teló és tölti ennek így kell lennie ???
-
sdavic01
tag
valaki segítsen már frissíteni...
-
FET-MEN
veterán
Valaki használ jb-t?
Iphone 7
-
ko9
addikt
válasz FET-MEN #19710 üzenetére
Én pont azt használok, FXP150et, és elég jól megy, nem találtam benne hibát, bár nem is nyomkodtam 0-24ben.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
aero.
veterán
-
sdavic01
tag
hangerőgomb megnyomása közben bekapcsolom és nem történik semmi ugyan úgy tölti tovább sus-nál nem ismeri fel. valaki help
-
FET-MEN
veterán
Boldogat elöre is
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
srácok ez mehet fel?
Iphone 7
-
derrik
őstag
Hali!
Most kaptam egy ilyen cuccot. Kijelző védő ami a dobozban van azt fel kell rá passzítani, vagy már van rajta? Mert én nem tudom megállapítani :-) -
derrik
őstag
semmi gond. én csak azt hittem mivel eddig minden vásárolt készülékemen gyárilag valami védelemmel volt ellátva /kijelzővédő/ azt hittem ezen is van csak olyan pontosan van felhelyezve hogy nem látszik. Viszont az tűnt fel hogy az előlapi szenzoroknál nem látszik kivágás. A dobozában találtam egy un.3 rétegű kijelzővédőt. Viszont azon sincs a szenzoroknál a hely kivágva. Így most nem tudom hogy van e rajta vagy tegyem rá ami van. Egyáltalán valami komolyabb cucc az érintö felület, vagy sima műanyag?
-
BandiHUN
veterán
Vettem egy ilyen cuccost,és PRIVIBEN keresnék szakit,aki mesél,mit is lehetne kezdeni,hogy a gyári legfrissebb ROM rootolva legyen(rossz az,aki rosszra gondol,engem ez azért érdekelne,mert a hülye fénysznzort máshogy nem tudom kikapcsolni,és konkrétan megőrjít...),azonkívül akár nyilvánosabban érdekelne erre a cuccra jó Jelly Bean ROM,lehetőség szerint a hátrányait megemlítve,mi nem megy,ilyenek.Stabil jófajta nyitott/nyitható Jelly Bean is érdekelne...
Full nem vagyok kezdő a dologban...DE x oldalt átlapozni most nem szeretnék.
Fényszenzorra próbáltam szinte mindent,amit a Play ajánlott progit,persze semmi.
Ami még érdekelne,hogy a felső LED-et mennyire lehet működővé tenni eseményvisszajelzésre,tettem fel rá progit(Light Manager),a tesztnél még jól működik,amúgy simán nem jelez a teló eseményre...futni fut,persze.
Ami még érdekelne,az valami hangerőszabályzó,amivel lehet külön állítani a jelzőhangok és a csengés hangerejét... Gáz,ha jól jelez a teló(csörgés,stb),akkor minden más hangos,ordít,stb...és hol használom a telót,hol zsebben is kéne HANGO produkálnia,vagy táskában,nem poén állandóan fel-le veszegetni a hangerőt.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
derrik
őstag
a három betűs navi príma verzió valami skin felbontás probléma miatt nem indul! Ha valakinek lenne egy működő verzió feltöltené valahová?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield V
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes