Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz dokee78 #19100 üzenetére
Ez meddő vita.Szerintem még senki sem probálta ugyanazon a helyen,ugyanazzal a teloval mindhàrom szolgáltato hálozatát.A szomoru az,hogy mindhárom reklámozza a szuperszéles,hipergyors hálozatát,miközben tele van az ország olyan helyekkel,ahol az is öröm,ha egyáltalán van térerő.És nem eldugott,világvége helyek,hanem főutvonalak,nemzetközi vasuti fővonalak melletti települések...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
evo87
őstag
válasz punky10 #19101 üzenetére
Teljesen egyetértek. A Tatabánya-Budapest közti vonatozáskor 5-6 alkalommal megy el teljesen a térerő, megszakadnak a beszélgetések...stb. És ez T-nél és Telenornál is jelentkezik, én e kettővel próbáltam. Szerintem ez kellemetlen és ciki egyben: kellemetlen nekem, ciki a szolgáltatónak. Mert ha még a 3g vagy a Hspda hiányozna, az még oké...de hogy a teljes térerő elmenjen, az szerintem kifejezetten bosszantó egy nemzetközi, lényegében az ország legfontosabb vasútvonalán.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
trassher
addikt
válasz dokee78 #19100 üzenetére
Hát nem tudom, országon belül eddig sehol sem volt gondom, ellenben a t-vel. Pl nagyszülőknél nincs térerő egy deka se a házban, se az udvaron. Egyedül a kert végén
punky10: Én már próbáltam mindet mivel a család 70es, nagyszülőknél egy 30as van és nővérem munhakelyi telója 20as. 20as, 70es ok ugyanott, 30as csak a kert végén
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Ez a foncsor, hogy néz ki a kamerán? Nekem olyan a lencsém mintha, olajfolt lenne rajta a szivárvány színeiben. Ez az? Meg persze olyan mintha karcos lenne....
Én nem is értem, hogy miért nem ehet a lencse elé rakni kis műanyag eltolós ajtókát, mint a régi k550-ön volt vagy melyiken. Sőt ha jól emlékszem volt egy régi talán t-720, még első kamerás, színes telefon egyike, ahhoz még SE törlőkendőt is kaptam. Pedig az még nem volt tapis telefonLegjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Mezcal
addikt
A mini mai napig erős, mert az új NFS Wanted über grafikával habkönnyen fut rajta.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
cris78
őstag
Ok, köszönöm a válaszod! De ahogy értem ezt garanciában kicserélik... Kérdés mivel járok jobban jól? Ha szervizbe viszem vagy én csinálom. Meg ha szervizbe viszem akkor mennyire szöszölnek vele, hogy ez most garanciális vagy nem....
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
veterán
ko9-től szeretném megkérdezni, hogy miként halad az ExMIUI fejlesztésével? Tényleg várható a 2.10.26?
Ezzel kapcsolatos, hogy meg tudnád nézni nekem, hogy ez a csomag működne-e a te rom-oddal? A neve ne tévesszen meg, nem a crt animációra vagyok kíváncsi, hanem az egyéb animációkra és áttűnési effektekre. HaSa 2.10.26-tal működik amúgy, kivéve ugye a crt része.
Köszi előre isHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
dilajoska1
őstag
válasz Keeperv85 #19123 üzenetére
csak a mobilarénás tesztet idézném
Ericsson immár második generációsként kínál egy olyan mobilt, aminek egyszerűen nincs közvetlen vetélytársa
Mai napig egy gyártó se készített olyan készüléket ami ennyire jó van árasítva, elég komoly hardvere van és mind ez nagyon kompakt méretben!!!
Én meg azt hogy a házon belül van még más alternatíva, azt nem tekintem konkurenciának. Aki olcsóbb de az egyszerűbb formát szereti annak ott a mini, aki szereti az extrémebb gömbölyű formákat annak ott a walkman, akinek viszont több pénze van és arra vágyik hogy gyorsabban tudjon gépelni annak pedig ott a pro.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dokee78
félisten
-
dokee78
félisten
A Hasa MIUI 2.11.2-t használja valaki?
Mi a tapasztalat? -
veterán
válasz dokee78 #19129 üzenetére
A fórumot végig olvasva kissé bugos a témák körüli rész, illetve a háttérkép és csengőhang választás, inkább a 2.10.19-et tedd fel, azt állítja róla a fejlesztő, hogy az a legstabilabb.
ExMUI ügyben meg, akkor mindegy...
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
natë
nagyúr
Hirtelen felindulásból kipróbáltam egy régebbi lightweight launchert ICS alatt, a Zeam-et. Kicsit pislogtam, hogy mennyire gyors tőle a telefon, mennyire gyorsan reagál mindenre. (pedig Defy-on eléggé felemás érzéseket hagyott bennem...) Rajta is maradt leváltva a Nova-t.
-
HaZsolt
őstag
Factory resetet hogyan "adok" a telefonnak?
-
FoxPuppy
tag
válasz fatal` #19139 üzenetére
Látom sikerült "közfelháborodást" okoznom ......
nem azt mondtam hogy xar, vagy lassú, csak azért kérdeztem nem e van valami optimálisabb cm9-hez , tapasztalatok alapján
600 mhz ???, az az x10 mini nem ? azom is volt (egy kis ideig ) és ott csdálkozam rá hogy milyen durván sikerült optimalizáni,
a samsung az alsó kategóriában sokkal rossssszabb mint a sony (szubjektív véleményem) az ace a maga árával és teljesítményével meg egy katasztröfi....
uh semmi bajom a kis st15i-mel csak érdeklődtem ...
-
generic
senior tag
Lehet ma megválok a minitől.. Nagyon szerettem, de sajnos túl kicsi, meguntam ezt. Eddig jó volt, de most jött egy ajánlat 1:1ben skate-re. Tudom, hogy gyengébb, de nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás