Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
ko9 : a miui-dnál egy problémám még lenne, a zene lejátszó állandóan a rádiót akarja elindítani, akár fülessel, akár anélkül próbálom.
-
Keeperv85
nagyúr
Ó, dehogy is nem. A folyamat nem reverzibilis. Akkora adatvesztést okoz, hogy képtelenség visszafordítani. Már a bájtkód visszafejtése sem megy, a dexelés után meg végkép bezárul a kör...
Eleve az interpreter kihagy mindent, ami csak az emberi megértés miatt kell. Ha lenne visszafordító rutin, akkor már nem lenne, mert az összes JAVA fejlesztő megpiszkálta volna az interpretereket.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz kamarush #18408 üzenetére
Látom közben csak sikerült rosszat betenni, késő van ehhez
Persze, valamennyire vissza lehet hozni, de pl. ezekkel mit kezdesz?
public void onVisibilityChanged(boolean paramBoolean)
{
synchronized (this.mLock)
{
if (this.mVisible != paramBoolean)
{
this.mVisible = paramBoolean;
drawFrameLocked();
}
return;
}
}..ezt helyett:
@Override
public void onVisibilityChanged(boolean visible) {
if (DEBUG) {
Log.d(TAG, "onVisibilityChanged: visible=" + visible);
}
synchronized (mLock) {
if (mVisible != visible) {
if (DEBUG) {
Log.d(TAG, "Visibility changed to visible=" + visible);
}
mVisible = visible;
drawFrameLocked();
}
}
}Nyilván vissza lehet pakolni, meg összenézni, ha értékek szerepelnek, de hát ez messze csak akkor megy, ha legalább hasonló forrás van. Mikor semmi sincs, akkor ez hiába...
-
kamarush
csendes tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz kamarush #18410 üzenetére
Ismerem a dex2jar-t. Amúgy nem AOSP és nem, nem különböző források! Megnéztem én is egy szétkapott system ui-ban, nagyjából ugyanezt adja vissza (ezt az eljárást illetően dettó...). Maradjunk annyiban szerintem, hogy semmire sem mész vele, még te sem, ha nincs meg a párja. Túl hiányos ahhoz, hogy magában ezzel bármit is lehessen kezdeni. Viszont arra jó, hogy meg lehet keresni az eredeti részeket és szépen összepakolni őket újra, ha valahol megvannak. Ameddig nincs valami ínyencség betéve a kódba, (Mint pl. abban amiből ez a rész van a framework alá be van szórva a Cedar-X média támogatás...), addig lehet ezzel játszani, de ahogy ez bejön a képbe és egyre több lesz a hiányzó vagy rosszul visszafejtett rész, úgy fogynak a lehetőségek...
Játszhatunk olyat, hogy én adok egy apk-t és kérem vissza mi volt benne, úgy hogy az fordítható állapotban legyen ismét, de ez nem fog működni a dolog. Kipróbáltam már párszor, ugyanis múltkor pont az egyik saját romom módosításai távoztak angolosan a nagy semmibe...
-
Danndi
tag
Hali! Kb. 3 hete van minim, de az agyamra megy!! Nem tudom, hogy típushiba, vagy az enyém rossz, de magától rezeg a telefon, mint ha nyomkodnám a vissza gombot, pedig egy ujjal nem érek hozzá... ezzel vigyem vissza garanciába, vagy valami szoftveres a hiba???
-
wayne1
senior tag
válasz Danndi #18412 üzenetére
Te is meg tudod csinálni ha root-olt a telód, keress rá itt a fórumban. De ha beviszed szervizbe akkor is megcsinálják, csak egy kalibrálás kell neki.
Más.
Rákerestem itt a fórumon a 720p-s mkv file-okra. Nekem most stock GB van fent, semmi mókulás csak a root. Kipróbáltam a Dice playert, BS playert, MX playert de mindegyikkel akad a lejátszás mint az állat. Mi lehet a gond, mert olvasom itt, hogy mindenkinek simán megy.
BS player HW módban nem is játsza le csak SW módban. Kipróbáltam több mkv file-t is. -
surgyi
senior tag
Sziasztok!
Szakadt már el valakinek a töltő csatlakozó fedelét tartó kis pöcök? Egyik töltéskor mikor kipattintottam a földre esett...tudom nem nagy valami, de szervizben vajon átcserélik ezt a kis gumi fedelet?? -
Keeperv85
nagyúr
-
natë
nagyúr
Normál működésben nem veszek észre különbséget, játszani meg nem játszom, de állítólag komoly fps növekedést jelent. Én csak tesztelgetek
Ha flasheltem zipből CWM alatt, az elvileg ok, ugye?Szerinted az az ACID audio bizbasz működik a romod alatt? Nem mintha a miui lejátszó hangzásával gond lenne.
Ja egy javaslat/kérés : ha lehet folytasd a romod fejlesztését. Nem igen van konkurrense jelenleg és ezt őszintén így gondolom.
(negyedjére próbálok postolni, remélem minden elküldi a fórum egyben )
[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
sziasztok, flashtool, CWM-dal bűvészkedtem úgy 3 hete, és felraktam asszonynak a Real ICS r6-ot (Based on the latest Official Sony ICS 4.1.B.0.587), raktam hozzávaló kernelt is,
de asszony panaszkodik, hogy lassabb, mint a gyári (!) 2.3.x és sok az FC.
Hogy tudnám feltenni a legutolsó gyári ROM-ot? Vannak hozzá image fájlok? Van downgrade lehetősg a 2.3-ra ugye?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
satesz2
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?....
A PC Companion jelezte tegnap hogy elérhető egy új frissítés a telefonomhoz. Nem tudom pontosan.. de valami 4.1.b. ..... Nem tudom mi a vége.... El kezdte a letöltést.... majd kiírt valami hibát. Ezután azt kérte, kapcsoljam ki a telót, tartsam lenyomva a hangerő "le" gombot, és csatlakoztassam a telefont újra a géphez. Simán megtörtént a frissítés. De...
Azóta eltűnt a wifi. Egyszerűen nem ismeri fel. Igaz.. ez már múltidő..ezt már sikerült orvosolnom. Viszont a billentyűzár feloldás eltűnt. Egészen pontosan a kikapcsológomb rövid megnyomásával be lehet kapcsolni a zárat, de a kikapcsolás úgy működik, hogy ha megnyomom a "Home" gombot... (akár véletlenül is) A képernyő zár jön elő.... (Az a 9 karika, amin be lehet állítani egy alakzatot ... ) Ezzel nem is lenne semmi gond.. CSak hogy alatta ott van hogy segélyhívás... Ami elég gáz, mert ha az ember zsebben hordja a telefont, mint én is..és dolgozok is közben és nem egy irodában.... Akkor a régi módi elég gyakran megismétlődik.. hogy a telefon vígan tárcsázgat miközben én nem is tudok róla.... Mivel nincs billentyűzár... a segélyhívót nyugodtan tárcsázhatja.Mi lehet a gond?.. Hová lett a billentyű zár? ( Amikor a bal alsó sarokból elcsúsztattam az ujjam a jobb alsó sarok felé) ...
Előre is köszönöm a segítséget!
-
fatal`
titán
Ez a smultronic rom kicsit modokkal megtámogatva (skip track via long volume button pres, reboot és reboot to cwm menükkel, másik systemuival) marha jó, gyors ROM. Ajánlom én is.
-
sdd2
veterán
Egy rossz hír sajnos Nem lesz Jelly Bean hivatalosan a 2011-es modellekre
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
fatal`
titán
"Beyond Ice Cream Sandwich we would not able to guarantee owners of these smartphones the user experience you expect and we demand"
Ez meg milyen röhejes indok már? Bezzeg az Xperia J-n azon tudja garantálni, az MSM7227-tel, mi?
Inkább mondja azt, hogy vegyetek újat, mint megint ez a röhejes, "nem bírja a hardver" duma, szánalmas.
-
natë
nagyúr
válasz fatal` #18425 üzenetére
Az Xperia-k előtt Defy-om volt. 2.2-es gyári sw az utolsó arra a modellre, de ezt te is tudod. Van már régóta ICS-ük, JB-ük és piszok gyors, bugmentes CM7-esük (azóta sem láttam fürgébb customot egy mobilra sem).
Mindez zárt bl-rel.
Szóval szerintem ez a hír annyira nem elkeserítő (annak ellenére, hogy igazad van). Lesz nekünk is hibátlan Jellynk, ha meg mégsem, akkor eladjuk 2013-ban a 2 éves telefonunkat. -
FET-MEN
veterán
válasz fatal` #18427 üzenetére
Vicc amit csinálnak.. összes gyártó ilyen homér.. na persze örültünk h ezek megkapják az ics-t de én tudtam hogy effölé nem lesz lépés..ugyanaz a helyzet mint annó x8-nál, meg a többinél. Amúgy lol LED bug? Akkor ezért nem jelez az normálisan csak én nem tudtam.. Mondjuk sose nézem mert rossz helyen van
Iphone 7
-
fatal`
titán
A proléma avval van, hogy itt nem olyan egyszerű romokat telepítgetni, mert a testpointtal kell szarakodni. Én meg félek, hogy téglázom a telót
(#18430) FET-MEN: Custom romoknál, van, amelyiken javítva van, de a gyári romon szar. GB alatt még jó volt. A vicc az, hogy közben kijött egy frissítés ugye (587) és ott sem javították.
1,5 év support mi? Persze...
Ha lenne új nexus 4"-on, normális áron (nem kell csúcshardver 200k-ért), akkor vevő lennék rá. Most max használt Nexus S van (nem kell nekem 4,5" meg nagyobb tepsi), használt telefon meg nálam nem játszik. Mondjuk még egy évig biztos kiszolgál a mostani is. Annyira nem nagy érvágás, hogy nem lesz jelly bean, nem evvel van a baj, hanem a pofátlan indokkal, a pofátlan ígérgetésekkel (1,5 év support).
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Srácok, megint segítség kellene.
Olvastam anno többeknél is, hogy töltőre dugva meghülyül a touch screen, nem érzékel, máshol érzékel. Erre született valami megoldás?
-
kamarush
csendes tag
Ezt eddig is tudtuk
És figyeljétek meg, hogy azok a telók megkapják hivatalosan a 3.4-es kernelt is
Úgy ahogy elkezdték GB-vel 2.6.35-re, Ics 3.0.8-ra és majd a Jellybean 3.4-re.... Ahogy kell/ene.
Nem úgy mint nálunk.. Froyo kernelt kaptunk GB-re és Ics-re is.[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
Hogy az Xperia T mi ratyi képeket csinál... Hiába exmor meg minden, sztem a miénkkel sokkal jobb minőségű fotókat lehet lőni...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
ricsike81
aktív tag
hallotáttok hogy 2011 xperia készülékekre nem lesz hivatalosan jelly bean sajnos. remélem lesz még egy javitó frissités a minire ettől függetlenül.
-
FET-MEN
veterán
Nagykijelzőhomér vagyok, sgs-re fóliára megéri 1-1be?
Iphone 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield V
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huami Amazfit Bip okosóra