- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
Kérdés a cm9-cel kapcsolatban: csak én veszem észre, hogy nehezebben veszi észre az érintéseket? Nem pontatlan, csak kicsit mintha gyengébben "érezne" a minicm után.
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
xigris
őstag
azt hiszem már tudom miért maradt ki belőle a rádió ha sms jön vagy fényképezek vele bekapcsol a rádió
Azt hiszem visszateszem az előző verziót -
xSide
őstag
válasz xigris #10600 üzenetére
Nézd meg mi tartja ébren a GSam Battery Monitor appal, mi hányszor ébresztette fel, valamely szenzor (accelerometer) nem-e ragadt be stb...
-
Misua
senior tag
Grand Theft Auto III > play.google.com > Ez az alkalmazás nem kompatibilis a(z) Sony Ericsson WT19i eszközzel.
Youtubon meg szepen fut GTA a LwW-n ...most akkor hogy is van ez???
Van-e valahol egy lista a mégis támogatott játékokról LwW-n? Mivel ha telefonról megzek fel a marketre, akkor csak a támogatott játékokat látok...igy pont a gyöngyszemek maradnának ki -
törölt tag
Lényegében minden játék fut LwW-n, play-en sokszor csak a felbontás miatt nem támogatott. Ilyenkor csúnya oldalakról be lehet szerezni tört verziót, hvga-ra portolva. Persze ezt ne csinálja senki, nem szép dolog. Csak hát más megoldás nincs, ha a kedves játékfejlesztő még az esélyt se adja meg hogy megvegyem a játékát a telómra, ami amúgy jól futna rajta...
-
törölt tag
Hát igen, mondjuk az én utolsó mondatom rám pont nem vonatkozik, mivel én a kompatibilis appokért se szivesen fizetnék. Bár volt már rá példa, pl Poweramp tört verziójával mindig csak a bajom volt, és mivel bejött inkább megvettem, mert tényleg sokat használom. De egy olyan játékért amit 2-3 óra alatt ki lehet tolni nem fogok 1000 forintokat fizetni, főleg úgy hogy lehet nem is jön be vagy szarakszik a telón és vissza se igényelhetem a pénzt, mert mire letöltöm meg kipróbálom rég letelik a 15 perc.
-
aero.
veterán
válasz Zoli133 #10615 üzenetére
Kompatibilis vele, nem lesznek felbontásgondok. Gameloft játékokkal semmiképp. A GTA3-nál tuti. Sem a Modern Combatnál, sem az Asphaltnál. Egyik sem kompatibilis az LWW-vel. A Modern Combat viszont igen, a Mini-vel. Ugyanaz a két teló, nem értem a diszkriminációt.
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
-
aero.
veterán
válasz zho-lee #10617 üzenetére
ro.product.model.name= lesz az, asszem így van. WT19i van odaírva.
Kell egy újraindítás, + google ki-bejelentkezés minimum. Ha ezután se észleli másnak a telót akkor várni kell míg frissül, ez lehet 1-2 nap is.Zoli133: Fifa12, Shift, Hot Pursuit, Real Racing 2 tuti mennek rajta akadásmentesen.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Vettünk a páromnak egy ilyen walkman telefont.
Minden nagyon szép minden nagyon jó szereti, de a készülék kijelzője villog.
Leteszi az asztalra elsötétedett kijelzővel és egyszer csak felvillan a kijelző majd elalszik és tök random jelleggel így villog.
Mi lehet a baja?
Nekem ugyan azok a programok vannak a mini pro-mon és nekem nem csinálja ezt a hülyeséget.Renault power
-
zho-lee
addikt
Na, csináltam screenshotot, mert nem én vagyok ennyire zöld, csak
A piros nyíllal jelölt oké, de a zöld nyilast ne piszkáljam?
Esetleg, ami a zöld nyíl alatt van, és déligyümölcs?
Lehet, csak nekem egyértelmű, elnézést, és köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
-
aero.
veterán
válasz rob210 #10624 üzenetére
Nekem csak GB-n csinálta, azt újratéve, rootolva már nem. De szerintem valami app a ludas, csak nem tudom a Miniden miért nem csinálja akkor. Mindegy, próbáljátok ki, hátha.
Milyen appokat használtok amúgy?
Jó pár készüléknél előfordult már amúgy. Sokan mondják, hogy wifi, vagy gsm/3g váltási kísérlet esetleg valami app miatt van. Mindenesetre nem igazán lehet kinyomozni.
[ Szerkesztve ]
-
tomi0816
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani nekem hasznos ROM-okat ami úgy jó nemfoglal sok helyet és hasznos lehet... most rootoltam és tettem fel az ICS-t szal még azon kívül minden eredeti és szeretnék újítani rajta
Jah és a dedikált walkman gombot nem lehet beállítani hogy másik zenelejátszót nyisson meg? -
Deck
titán
Akinek egy éjszaka 30%ot merül ott más lesz a gond nem pedig a rom, mivel ez egy operációs rendszer a beállításoktól és minden mástól is függ. Az érintésre pedig rakjatok fel másik launchert Apex alatt teljesen tökéletes
PS5
-
Deck
titán
Van rengeteg jó kernel ki kell próbálni őket:
Rage Kernel
X Kernel
Mesa Kernel
KRsH Kernel
CM KernelVan amelyiknél jobban bírja az akksi overclock 2GHz stb..
PS5
-
CHIPman
nagyúr
-félrement-
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Deck
titán
válasz mathaus=) #10604 üzenetére
Battery Calibration semmit nem ér..
Dianne Hackborn, Google mérnök szerint semmi értelme nincs a címben említett fájl törlésének, nincs hatással az akkukijelzésre.
"The battery indicator in the status/notification bar is a reflection of the batterystats.bin file in the data/system/ directory."
No, it does not.
This file is used to maintain, across reboots, low-level data about the kinds of operations the device and your apps are doing between battery changes. That is, it is solely used to compute the blame for battery usage shown in the "Battery Use" UI in settings.
That is, it has deeply significant things like "app X held a wake lock for 2 minutes" and "the screen was on at 60% brightness for 10 minutes."
It has no impact on the current battery level shown to you.
It has no impact on your battery life.
Deleting it is not going to do anything to make your more device more fantastic and wonderful... well, unless you have some deep hatred for seeing anything shown in the battery usage UI. And anyway, it is reset every time you unplug from power with a relatively full charge (thus why the battery usage UI data resets at that point), so this would be a much easier way to make it go away."
Forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
PS5
-
-
rob210
nagyúr
válasz petroleumlam #10635 üzenetére
Nem lehet mert fixre a gyerek képét állítottam be a telefonon.
Renault power
-
sdd2
veterán
ExPeria V4a VIDEÓ!
Kellemes szórakozást, a ROM magáért beszél.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
-
zho-lee
addikt
Na, azért nincs rózsa tövis nélkül.
A cm9-ről lenne szó.
Menüben állítható,hogy ha "el hagyom" az alkalmazást,akkor bezárja. Szerintetek?
Röhögve fut tovább. A zenehallgatás után,még a playt,a vibert,colornotet is megnyitja.
Pedig geminivel megcsorbítottam alaposan ezek autorunjait. 10 perc mulva ismét fut a háttérben a romban lévő lejátszó.. mutatja az értesítési sávban.
Azért használtam egyébként,mert a megvásárolt kóddal nem tudom nyitni az N7 playerom. Sőt a Holo launchert sem tudom nyitni a vásárolt kóddal. Mini cm alatt ment.
Mitől bénázok,valamit még kéne beállítanom?szerk:megírtam e levelet, akku már csak 31%, és tűzforró e készülék..
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
[link] Ez gondolom javít a kamerán?
PS5
-
aero.
veterán
válasz rob210 #10646 üzenetére
Használtam pár hétig alap rootolt ICS-t, és minden jó volt benne. GPS frankón működik, gyorsan talál netet, a wifi csatlakozás nem több, mint 2-3 másodperc, ezen jópáran meglepődtünk, mikor kijött. A kamera alkalmazás viszont szarabb lényegesen. Tehát nem te állítod be a makrót, hanem magától ismeri fel (10-ből kb. 2x sikerül). A CameraICS+-t ajánlom, a legjobb kamera app, amit eddig próbáltam.
Fenébe, fel kell rakjam az Experia V4-et ... hetente új ROM.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest