Új hozzászólás Aktív témák
-
petroleumlam
tag
válasz razorka777 #10300 üzenetére
Se-portál idézetek:
1, "Helló! Miután gépre kötöttem a telefont, frissítette is magát az Android 4.0.4 verzióra.
A probléma ugyanaz mint azt már látom írták is, akad, lefagy, a teló szinte használhatatlan.
Van, hogy hozzá nem nyúlok, de mire a kezembe veszem, PIN kódot kér. Napjában 5x is.
Lesz a közeljövőben szerintetek javítás, vagy valami hasonló? Esetleg honnan tudom a régebbi verziót beszerezni, hogy downgradeljem?"
2, "Az lenne a kérdésem, hogy 2.3-as android fut jelenleg a telefonon.(mivel a 4.0 egy rakás sz*rt nem ér.. akat, lefagy, újraindul, és inkàbb downgradeltem.) Na, de azt szeretném megtudni, hogy fel lehet-e rá tenni a 4.0-ás témáját??"
3, "még mindig nem találkozott senki olyan appal amivel a főképernyő és esetleg a menük is dönthetőek ? kb. mint a go launcherben csak anélkül hogy változna a kinézet ... érdekes hogy ezt sem voltak képesek belepakolni az ICS-be"
4, "Egy Ics-re sikeresen frissített személy naplója következik...- Néha iszonyat belassul, ha a kapcsolatokba, vagy az üzenetekbe megyek be.
- Üzenet érkezésénél a LED nem funkcionál.
- Gépeléskor sokszor nem látni a kurzort.
(Az meg csak egy apróság, hogy a megerősítő ablakok 'OK' és 'Mégse' vagy ilyesfajta gombjai fel lettek cserélve. Persze ez megszokható.)
- Spirit nevű játék néha nem érzékeli a tapintásomat
- Oscura játék meg szinte egyáltalán nem érzékeli a taperolást. De ha mégis sikerül kiválasztani egy pályát, akkor az irányítással vannak gondok.
- PlayerPro lejátszó equalizerjében a bass boostot sehogy sem tudom rávenni, hogy működjön.
- Appswipe alkalmazásnál problémák a háttérrel.
És még sorolhatnám."Tényleg sirály az ICS, de ez nem 1-2 hiba
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz petroleumlam #10299 üzenetére
Nem kötelező olvasni. Mert, te egyből mindent tudtál mi? Na meg Razorka777-nek igaza van mi az, hogy nem megy az ICS? Az, hogy te nem tudtad felrakni a te gondod.. Remekül megy. Meg ne, hogy már te balfácánozz le másokat akik nem tudták egyből felrakni. Amiket fenn linkeltél mindegyiket megtudom cáfolni spirit játékkal is játszok és tökéletesen jó.. De nem fogok leállni veled vitatkozni. Az, meg egy más dolog, hogy ez egy OPERERÁCIÓS RENDSZER tudni kell használni, nem pedig csak felrakok rá mindent és szidom a rendszert mert valamit én basztam el rajta.. A hiba a felhasználóban van.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
elpatkorado
aktív tag
válasz petroleumlam #10301 üzenetére
Már jó egy hónapja ICS-t használok és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Minden játékom kompatibilis vele (nagy játékos vagyok) és az UI is tetszik. Szerintem nincs az ICS-nél nagyobb királyság. Na jó a JB és persze Barney.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
Ubul86
őstag
válasz petroleumlam #10301 üzenetére
sokaknak gond volt az ICS-sel ha flashtool-lal frissítette,root-tal,pl nekem is 2 hét után elkezdett fagyogatni...tettem fel custom romot ,semmi gond azóta se (már 1 hónapja),ezeket a hibákat nem tapasztaltam amiket írsz (pl spirittel én is játszok,és semmi gond nincs vele)
viszont írták is, hogy aki root-olt ics-t akar,az inkább tegye fel a mini sandwich-et mert azzal nincs gond,viszont ha sima ICS-t,akkor meg normálisan gépre kötve,utána még egy helyreállítás menjen,és minden ok
többeknek bejött
és ezzel nem azt akarom mondani,hogy milyen kurvajó az ICS,pl nekem nem volt az az egetrengető változás,mint amit reméltem,meg egyesek beharangozták...de GB-nek is megvoltak/vannak a maga hibái
más: én fóliával használom,ebay-ről is rendeltem hozzá...aki így használja(még),az milyen időközönként cseréli rajta? nekem már bő 3 hónapja rajta van
[ Szerkesztve ]
-
elpatkorado
aktív tag
Egyébként kompatibilis a telóval a Batman The Dark Knight Rises.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz elpatkorado #10307 üzenetére
És milyen? Öcsém egyik kedvenc filmje, tudnál írni róla valamit, hogy milyen na játék? Aztán lehet megveszem neki szülinapjára játékban Asphalt 7 meg a Max Paynen gondolkodok még, hogy megvegyem-e
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Az adathasználati figyelmeztető piros háromszöget, hogy tudom eltávolítani?
Válaszokat előre is köszönöm
Wt19i -
Mond
senior tag
Hali!
Futó progikat mivel lehet bezárni?
-
vatafakk
aktív tag
X8-on főzött ROM-on volt egy olyan hasznos dolog, hogy rezgett a telefon, amikor a beszélgetés 45 másodpercnél járt. Bosszantó, hogy 1 perc 01 másodperces beszélgetéseim vannak, nem tudnátok ajánlani egy programot, ami ICS-n működik gyári ROM-mal, és hasonlókra képes?
-
xigris
őstag
Sziasztok tudnátok valami megbízható és stabil romot linkelni?
Ja már nyitott a Bl. -
mathaus=)
senior tag
Olyan appot nemtudtok ami azt beállítja hogy csak a galériaban forduljon el a kép? Idegesítő amikor fekve netezek akkor elfordul a kép, akkor beallitom h ne forduljon el, aztán megakarok nézni vmi vidit és akkor meg ujra a beallitasokban kell turkalni. Szóval vmi ötlet?
-
Deck
titán
Mivel egyre többen írnak nekem pm-et akiknek nyitott a bootloaderük így leírom, hogy kell felrakni a Cyanogenmodot.
1. Flashtool -> drivers mappa -> Flashtool-drivers.exe feltelepítjük a Flashmode és Fastboot drivert.
1. Innen letöltjük a romot és a Gappsot: [link]
2. a romból kimásoljuk a kernelt (boot.img) majd a zipből töröljük.
3. memóriakártyára másoljuk a romot és a Gappsot
3. Flashtool elindít majd csatlakoztatjuk a telefont Fastboot módban( hangerő fel gomb hosszan nyom és közbe csatlakoztatjuk a kábelt hozzá)
4. villámjel -> Fastboot mode-> Select kernel to Flash (megkeressük a kernelt boot.img)
5. 1mp-en belül kész is van ekkor Reboot device into system
6. Indul is a telefon az új kernellel és CWM-el ekkor belépünk a CWM-be (hangerőt le nyomgassuk)
7. wipe dalvik cache, format cache, format data, format system, factory reset
8. install zip from sd card -> megkeressük a romot és feltelepítjük -> várunk majd kész is.
9 vissza gomb, install zip from sd card -> gappsot is feltelepítjük, majd megint vissza gomb
10. wipe dalvik cache, format cache partition, fix permissionsEnnyi lenne!
Remélem lesz aki hasznát veszi
2 fix van ami kellhet érdemes felrakni!
1.[link] CWM-ből telepítsük
2. Fényerő fix: [link]
Másoljuk a system/etc-be felülírva az ott lévőt[ Szerkesztve ]
PS5
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Függő telefonnál lehet a már bootloadert nyitni ingyen, gari bukás nélkül?
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Deck
titán
Blogomba leírtam ott mindig meg lesz a Cyanogenmod telepítése [link]
Majd még ma bővítem a blogot, hogyan használjuk a flashtoolt és mindent ami kell hozzá ubuntu alattPS5
-
zho-lee
addikt
Nagyon köszönöm én is a leírást, talán 7végén bele is vágok.
Érdekes, a cwm-be lépés, nekem most a boot közben, amikor megjelenik a Sony felirat a home gombot nyomogatom..
Kipróbálom a hangerő gombbal is."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz albinolynx #10341 üzenetére
Ezt én is néztem, a Cyanogen oldalán.
Ezek szerint kókuszunk van, az a gyári neve..Itt is van.
Azt kérdezném, hogy az itt található cm7 stable romot próbálta valaki?
Csak elviekben kérdezném, nem hiszem, hogy érdemes vele küzdeni..[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz albinolynx #10343 üzenetére
Az lesz, gondolom a minicm után azért az csak visszább lenne..
Meg már unom, mert az előző droidokra szinte csak a cm7 volt alternatívaként..Muszály lesz hétvégén neki esnem a cm9-nek, már nagyon érdekel!
szerk: belekukkoltam a romba, és lenne kérdésem, de előre bocs a megfogalmazásért!
Amit LwW-hez töltöttem le, abban ha minden igaz, a system mappában (nincs itt a rom előttem), mégiscsak volt több fájl, ugye a mini, meg a többi tipusé..
Otthonról tudnám megmondani pontosan mik is ezek..
Csak az a lényeg, hogy ami nem LwW, az törölhető?[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
Üdv,
Sok mindent olvasgattam it GB kontra ICS vonalon, és igazából nem nagyon tudom, mi lenne a jobb döntés. Ha kijön a hivatalos telenoros (hangsúlyozom, hivatalos) frissítés feltegyem-e?
Nagyjából 50-50%-ban vannak azok, akik azt mondják, hogy a 4.0 használhatatlan, folyton lefagy, stb..., és azok, akik szerint alig észrevehető hibákon kívül tökéletes az ICS. Mit gonodoltok, érdemes lesz feltennem az újat majd, játékok például mennyire jól futnak? -
albinolynx
őstag
válasz zho-lee #10344 üzenetére
A coconut-os systemben ezek vannak:
addon.d
app
bin
etc
fonts
framework
lib
media
semc
tts
usr
vendor
xbin
build.propSzerintem ezek WT19i-hez vannak direkt, mit szeretnél kitörölni?
Švejk: felrakod, ha nem tetszik downgrade-elsz GB-re. Próbáld ki, te döntésed legyen!
[ Szerkesztve ]
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
zho-lee
addikt
válasz albinolynx #10346 üzenetére
Bocs, szégyenlem, hogy nem jut az eszembe a neve.
Már töltöm a munkahelyi gépen a romot.. remélem, a főnök nem veszi észre..
Ha lejön, akkor már nem lesz ennyire pongyola a megfogalmazás..."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz albinolynx #10346 üzenetére
sorry, dupla
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest