Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Üdv népek, újra írok
Miért csinálja azt a telefon, hogy nem sötétül el? Sokszor a bill.zárat sem teszi rá, csak világít a menü, ahol éppen hagytam...
Egyébként remek telefon, csak az aksija lenne nagyobb, bár ez minden okoskára elmondható
Meg még az a gond maradt meg, ami már az elejétől kísért... néha, ha ledobja a wifit, nem képes megtalálni... azaz látja ő, jelerősség lehet maxon is, de nem képes csatlakozni egy weblaphoz sem...Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
domojko
senior tag
Rakd fel flashtoolal a 431.-es buildet ics-ből. Az sms- t csak akkor nem számolja jól ha előtte a független romot raktad fel. Ha a telenorost rakod akár gb akár ics akkor jól fogja számolni. Nézd meg az sms beállításnál ha ott van a költségmegtakarítás opció, akkor jól számol, ha nimcs ott akkor nem. Egyébbként nem értem a független romban ez miért nincs benne. Xperia mini pro függetlenben benne van.
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Csajom telcsijére megjött az uj frissítés, mármint a .587 végű ICS. Ha wifin keresztül rakom fel egy már rootolt ICS-re akkor marad a root vagy előről kell kezdjem az egész mókolást a GB-vel?
.:: iPhone 13 Pro 128GB ::. Fanatec CSR Elite Wheel - CSR Elite Pedals
-
mathaus=)
senior tag
Ez az új ICS egyszerűen lenyűgöző... Több mint egy hete megy a telon reboot nélkül, akksi is szuperül birja, smooth, imádom.. Azthiszem a következő telefonom is Sony lesz majd másfél év múlva addig jól megleszünk a kis lwwvel.
[ Szerkesztve ]
-
elpatkorado
aktív tag
válasz mathaus=) #11857 üzenetére
Nekem is még másfél év van. Nem frissítettem még a legújabb ICS-re, mert nem jelzett a PCC (Flashtoolal nem rakom fel, mert minek? Nekem így is jó a rendszer, ha majd jelez a PCC akkor felrakom, ha nem akkor meg marad így), de nekem alapból nincs led bug, meg nagyon smooth működés jellemzi, akksi is jól bírja, pedig napi 1-2 órát Temple Run-ozok. Nem értem miért mondják a ph-sok, hogy a Sony elhamarkodta, meg, hogy csak szart adott ki, szerintem egyszerűen irigykednek.
-
pitőr.
tag
HELP!!
üdv, még mindig nem sikerült meg oldanom hogy pcc vel frisitsem az lww-m seusal tettem fel a 2.3.4 es droidot, de nem lehet megcsinálni h pcc frissitse? próbáltam vele meg is csinálja e nem frissül :S nem szeretnék flashtoolozni. :S ötlet?? ICS-re ez kimaradt[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro
-
BigBlackDog
veterán
válasz mathaus=) #11857 üzenetére
Hasonló tapasztalatok eddig. Bár mintha jobban merülne használat közben, meg készenlétben is egy picivel gyorsabb a merülés (Utóbbit hogyan lehet csökkenteni?). Egy-két helyen érzem azért, hogy ICS többet eszik a vasból, mint a GB, de egyáltalán nem zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
mathaus=)
senior tag
válasz BigBlackDog #11860 üzenetére
Hogy raktad fel? Tiszta telepitessel vagy az előző icsre rafrissitetted? Én kb egy hete ugy raktam fel h vissza
gbre ott egy factory reset és úgy az új ics és határozottan jobb az akksi. -
aakosch
tag
Melyik most a legjobb (legkiforrottabb) rom, ami zárt bl-re mehet?
-
aakosch
tag
-
aakosch
tag
válasz razorka777 #11865 üzenetére
Viszont itt nem jó a link. Tudnál linkelni minicm-et meg real ics-et is?
-
dzoli87
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kiváncsi lennék, hogy valaki frissítette-e már a Live With Walkman telóját a legújabb 4.1.B.0.587-es firmware-re, ha igen tapasztalt-e valami furcsát, különlegeset?!
Nekem eddig egy dolog tünt fel:
Mobilhálózat beállításainál kiválasztom a "csak GSM"-et, majd kikapcsolás / bekapcsolás után visszaállítja "WCDMA(preferált)/GSM"-re!!Másnál mi a helyzet?!
(Többször újraraktam a Sony programjával, de változatlan ahelyzet)!Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
5hat7
tag
válasz dzoli87 #11867 üzenetére
Igen ez nálam is jelentkezett. Aztán egyszer fogta magát lefagyott újraindult és ezt így folyamatosan tudta.Ez az új frissítés nagyon nem tetszik :/ előző verzióval semmi bajom nem volt.Bár azzal is a wifit állandóan ledobálta...Több routeren tesztelve. GB visszatettem és azóta állandó wifi kapcsolatot bírja.
[ Szerkesztve ]
Közút nem versenypálya! Versenypálya NEM közút ;)
-
Ubul86
őstag
válasz razorka777 #11868 üzenetére
annak én is örülnék,apn fixxel együtt,ha esetleg megvan,én itthon kitöröltem >.<
-
nggabi
félisten
-
zho-lee
addikt
válasz razorka777 #11871 üzenetére
"Rendszerbeállítások/Továbbiak/Mobilhálózatok/Hozzáférési pont nevek/ Menü gomb -új hozzáférési pont név/Név: vodafone, Hozzáférési pont neve: internet.vodafone.net"
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
BigBlackDog
veterán
Media nevű folyamat másnál is zabálja az akksit? Nem hallgattam zenét, nem használtam gyakorlatilag a telefont, mégis 15 %-ot használt a media. Mihez is kell ez a folyamat?
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
-
dzoli87
aktív tag
válasz BigBlackDog #11876 üzenetére
Üdv!
Nálam a listán a Médiakiszolgáló 6% ír és én reggel munkába jövet hallgattam is zenét (Power AMP). -
HSCS
csendes tag
Sziasztok!
Mától én is tulajdonosa vagyok egy LwW-nek ! Segítséget szeretnék, nem tudom aktiválni a sim kártyám(t-mobile) akármilyen számot hívok nem kapcsol senkit, így nem sikerül az aktiválás.Köszi a segítséget előre is !
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet beállítani a Quickpanelt, hogy a beállítások sorába szerepeljen?
Ics 587 -
oroszkrisz
tag
válasz dzoli87 #11867 üzenetére
Nekem is ugyanez a helyzet. Nem értettem, hogy miért megy a szélessáv mióta frissítettem. Most hogy olvastam a hozzászólásodat, kipróbáltam, és most már tudom
Ellenben, a teló a frissítétől olyan szinten meggyorsult, hogy csak pislogok, nagyon bejön!!!!
Más bugot eddig nem vettem észre.
-
Mond
senior tag
válasz razorka777 #11882 üzenetére
Úgy akartam, mint a real ics-nél.
Mert a 431-nél lehetett![ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
-
Batu3
tag
A következő a gondom:
ROM-ok feltelepítésekor (Real ICS, Real MIUI-nál pl. biztosan), alapból az elején be van kapcsolva a mobilinternet-es adatok, és mire kikapcsolom jön az SMS, hogy egyenlegem lejjebb csökkent. Nincs mobilinternet előfizetésem, ez valami alap gagyi szar net lehet és ilyenkor pár másodperc alatt is több 100ft-ot húz le. Nem halok bele, de idegesít
Másnak nincs ilyen gondja? Hívjam fel a szolgáltatót, hogy tiltsák le ezt a szart vagy mi? Hogy lehetne ezt elkerülni? (djuice)
KösziSony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
Ubul86
őstag
válasz razorka777 #11886 üzenetére
köszönöm apn fix megvan -e?
-
albinolynx
őstag
Olyan problémáról nyavajognak akik engem szoktak hívni, hogy néha nem vagyok elérhető, csak hangposta jelentkezik.
Tegnap volt egy érdekes eset, hívtak, semmi kijelzés (nem fogadott hívás ikon + led). Utána rá fél órára kb. felhívtak ismét, mondták, hogy hívtak korábban. Hívás után néztem a híváslistát, valóban szerepelt egy nem fogadott hívás.
Amit én is észre szoktam venni, hogy néha ok nélkül egyik pillanatról a másikra 0 térerő van, majd hirtelen tökéletes vételt mutat.Nem akarom a CM9-re, vagy egyéb összetevőjére fogni, de nem emlékszem, hogy alap GB alatt lett volna ilyen problémám.
Másnál ilyen jelenség? Ötlet, tipp?
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
5hat7
tag
U.i.:
Ismét fellépett a hiba újraindul kénye kedvére.Remélem szoftver a hibás mert nem akarok 2.-ra nekimenni a garanciális szájkaraténak.Ennyi bajom nem volt még telefonnal. :/Közút nem versenypálya! Versenypálya NEM közút ;)
-
Misua
senior tag
587 óta vettem észre hogy billentyűzár ellenére (felső gomb) a telcsi mégis önnálló életet él...akkor fordul elő ha pl zenehalgatás után megnyomom a felső gombot és egyből zsebre teszem a telót...rajtam kivül valakinek jelentkezett e jelenség?
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz albinolynx #11892 üzenetére
Nincs ilyen nálam. Egy nap sokszor hívnak de mindig elérnek. Melyik CM9?
PS5
-
Walkmanfon
aktív tag
Helló mindenki arra lennék kíváncsi hogy jól megy e Se LwW n a jellybean ?
És a Cyanogenmod 10 hez rootolt teló kell ?Sose lopj olyantól, aki gyorsabban fut nálad. "Love is trash, b*tches need cash. "-Gandhi
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest