Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz fatal` #11648 üzenetére
Én meg azt hittem a telefonra kell vmi fájlkezelő.
De PC nélkül akkor nem is tudom törölni a BT-n küldött fájlokat?[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
parts
tag
Igen, telóra kell, ahogy hunfatal írta, a marketről telepítheted. Pl.: Total Commander
ES File Explorer
Astro File Manager/Browser[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T Pro
-
kp78
addikt
válasz fatal` #11653 üzenetére
Igen új nekem ez az android.
De azért kezd tetszeni, vannak baromságai, de küzdök ellenük.
Myprofiles-nak pl. igen örültem, hogy megtaláltam.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
zho-lee
addikt
Lenne egy másik mazohista kérésem, ha már az ics-ről letettem..
A gyári 4 füles, klasszikus home app kellene.Kiszedtem a romból, simán nem települ, root explorerrel bedobtam a system app könyvtárba, és restart. Az sem hozott eredményt.
Meg van valakinek, ami telepíthető..?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
BigBlackDog
veterán
Sikeresen felment az ICS roottal együtt. Azonban nem tudom a géphez csatlakoztatni a telefont. Ha lehúzom a telefonon az értesítési sávot, "sd kártya csatlakoztatva" feliratot látom, de a gépen nem jelenik meg. Ha rábökök erre, akkor pedig nem történik semmi. Beállításokban pedig nem találom az MSC/MTP mód konfigurálását. Esetleg tudna valaki ötletet adni a probléma megoldásához?Solved
Tudnátok ajánlani egy-két megbízható téma lelőhelyet? A gyáriak kicsit már szürkék számomra.
[ Szerkesztve ]
-
imcsoo
aktív tag
3 és fél óra állandó wifi és játék közben 100%ról 28%ra ment le az akksi nem sok ez egy kicsit?
-
BigBlackDog
veterán
ICS alatt az értesítési sávban lévő ikonok kicsit összementek, alig olvasható néhány (pl. battery monitor widget). Nincs valami lehetőség kivsit növelni ezeknek a méretét?
-
BigBlackDog
veterán
ICS-ben be lehet állítani százalékos aksikijelzést a statusbaron, vagy külső program kell hozzá? Ha igen, akkor hogyan?
-
fatal`
titán
válasz BigBlackDog #11665 üzenetére
ROOTolt telón ki lehet cserélni a statusbart olyanra, amiben van. Vagy külső program, ha nincs root
-
fatal`
titán
válasz BigBlackDog #11667 üzenetére
Innen tedd fel CWM-mel, pl. az egyest. Illetve kell mellé a QuickPanel Settings apkja is, nem emlékszem, hogy melyik van benne. Avval tudod állítgatni, hogy mi legyen kint és milyen sorrendben (ez sima appként telepíthető).
-
Kope91
csendes tag
ad hoc hálózathot való csatlakozás (laptop ---> mobil) vmilyen program létezik?
-
ko9
addikt
válasz Kope91 #11671 üzenetére
Connectifyvel próbálkozhatsz, lehet menni fog, lehet nem... Sokáig szívtam vele, vagy megszakadt, vagy csak látszólag volt ott, de net nem volt rajta stb...
Esetleg még ezt is megpróbálhatod, ez tán még jobb volt mint a Connectify, de nagyba függ a laposban kévő WiFitől...
Amúgy feladtam a küszködést vele én is, és vettem egy routert még anno--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
fatal`
titán
válasz BigBlackDog #11670 üzenetére
Gépre dugod kábellel és feltelepíted. Nem veszik el semmi és kernelcsere sem kell
-
zho-lee
addikt
Én is becsatlakoznék a google play problémások körébe.
Biztosan olvastátok, hogy tegnap frissítettem a superusert, és elromlott..
De megoldottam, mostmár megy, azt is írtam.Viszont ha most belépek, az sikerül.Meg ismeri a telefonom. Kikeresem az appot, az is megy.
Telepítem: elindul a letöltés, le is tölti, de a telepítés már megáll. Nem telepít, és frissíteni sem tud.
Ez akkor is, ha pc-ről installálnám/frissíteném az appot.Ilyenkor szokták az accountot törölni, és újra megcsinálni..?
Vagy egy play előzmények törlése..?Köszi a segítséget!
Másik: a paypal accountom. Van, mert ugye vettem a playról alkalmazást.
De ha nekem fizetnének erre, akkor mi van? Mit kell megadnom, vagy egyáltalán hogyan műxik ez, ebben tud valaki segíteni?Ezer kösz!
szerk: a pc is behülyült? egyetlen egy karaktert sem állítottam "félkövérre", és az első szerkesztés folyamán leszedtem a félkövér jeleket, leokézva ugyanúgy félkövér itt majd az egész...
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz fatal` #11676 üzenetére
Köszi, a telefon restart vagy 10x megvolt.
Sajnos ugye a play is újra lett indítva, de a problem megmaradt..Ha a palyről nem paypal-lal lehet vásárolni, akkor mivel keverem..?
Én nagyon erre emlékszem, azért kérdem csak, minden tisztelettel.Nem appot szeretnék eladni, hanem ezt.
A vevő angol, és paypallal fizetne..megjegyzés: az előző üzenetem kb 5.-ik szerkesztésre sikerült félkövér betűk nélkül.. ma lehet nem kéne semmit csinálnom már..
-
zho-lee
addikt
válasz fatal` #11678 üzenetére
Nem a play-en akarom eladni... csak úgy emlékeztem, hogy a playon is paypal-lal kell ott fizetni..
szerk: nem jött be az adatok törlése. Letölt, és megáll..
Azthiszem, telepíthetem újra a romot. Lehet akkor minicm lesz a cm9 helyett..[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz fatal` #11681 üzenetére
De jó, hogy elmentettem a minicm romot, meg a sallangjait, amit mellé kell telepíteni
Az xda-n, minden link halottHa kell valakinek, megpróbálom kitalálni a data.hu jelszavam, és feltöltöm..
szerk: a "Walkman app /Only for LwW/" nincs meg.. tudná valaki linkelni..
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
A box az nem jó? Ott kapsz SE telóval 50GB-ot ingyen örökre.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
TRob1
veterán
válasz zho-lee #11697 üzenetére
Szívesen, de inkább privi a dropboxról, mert megorrolnak a végén.
(#11700) zho-lee :
Van a "felhőknek" külön totyik. Vagy akár az anro appz totyikba is belefér.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest