- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Hát, most már alig van olyan nap, hogy ne legyen valami újdonság, ami a 2.0-hoz kötődik.
Reméljük a szelek egyre erősebben fújnak majd és a hullámok hamarosan partra mossák a Bada 2.0-t.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
jlala
csendes tag
Samsung.de-n már hetek óta kinn van a specifikáció árral együtt, + a kis Wave M-é is
http://samsung.de/de/Privatkunden/Mobil/Mobiltelefone/Smartphones/samsungwave3/GT-S8600HKADBT/detail.aspx?atab=specifications
http://samsung.de/de/Privatkunden/Mobil/Mobiltelefone/Smartphones/samsungwavem/GT-S7250MSADBT/detail.aspx?atab=specifications
User Manualt is le lehet tölteni németűl (mai dátumú), 6MB a Wave 3-é. -
szimike79
őstag
Valahol azt olvastam, hogy a franciáknál elég népszerű a bada. De azért gondolom, ebben a listában szereplő kis badás ára is közrejátszott a helyezésben. Mindegy, vegyék-vigyék, a Samu had lásson potenciált. Csak úgy érdemes fejleszteni rá, ha van felvevőpiac.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Fejjel lefelé (de legalábbis 90 fokkal elforgatva) nézed a grafikont.
A Wave II a tizedik legnépszerűbb telefon volt (lásd szöveg), az oszlopok az árakat mutatják - tehát a hatodik legdrágább modell volt a népszerűek között.
Ha más nem, a zloty mértékegység gyanús lehetett volna
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
leslieke
Jómunkásember
Köszi az infót. Star Arcade játékok Badára
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
brendoncsopi
tag
Hát köszi a híreket,a nem túl jó híreket:-(
Valahogy gondoltam hogy így van. Pedig mostanság vennék telót kint,mert egy darabig kint melózok(pont a fent emlitett notebooksbilliger.de store környékén) és itt venném feltétlenül,de otthon is használnám majd tovább.Amugy irtam nekik mailt is,de csak a rizsa jött vissza,hogy minden telónál a gyártótól függ a gari, ha meg nincs akkor bring-in gari van,ami azt jeleti hogy saját ktsg.re küldöd el a gyártónak.
Valamelyik másik oldalon viszont olvastam hogy 1-2héten belül itt a wave3 és akkor már simán rendelhető...huhh várom az első benyomásokat. Ha tehetem akkor egy MMban,Saturnban megnyomkodom rögtön.
Meg még várok 1-2 beszámolót,ha bejön lehet megveszem,ha nem,marad a droidos vonal sajna..."elnézést az xxx.android folyamat váratlanul leállt" hibaüzik napi szinten csodálásával és a rohamos akku merüléssel egyetemben...
-
leslieke
Jómunkásember
-
ABal
őstag
Ugyan! Egy újabb dátum már senkinek nem okoz meglepetést. Csalódást már annál inkább, ha valóban így lesz.
Én a szeptemberi halasztás után eleve decemberre lőttem be, és igazán csak akkor leszek csalódott, ha még akkor sem jön.
Egyébként nem értem a Samsungot. Csak egyszer kéne őszintén kiállnia az egyik képviselőjüknek és azt mondani: Kedves felhasználók, bármennyire is igyekszünk, az új szoftver nem kerül ki (dátum helye) előtt. Köszönjük a türelmet!
Ez a halogatós, bizonytalan légkör, amelyben mindenki máshogy tudja az igazságot, csak rontja a rendszer jövőjének esélyeit.
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.