Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz AS #5455 üzenetére

    Jó biza. Egyetértek velük. :K
    Nagyon jó használni a mindennapokban a telcsit, és nekem ennél több nem kell.
    Bár üzletember vagyok, a Wave-nek nem használom ki minden funkciókat, de engem ez egy csöppet sem érdekel. Amire használom, arra eddig a legjobb. Bár játékokban is nagyon erős, ez az oldala nem lesz kihasználva nálam, ahogy a Wi-Fi sem, mivel 1GB adatforgalom benne van az előfizumba, így nem fogok bohóckodni a Wi-Fi-vel. Arra hogy böngésszek, és a levelezésemet lebonyolítsam bőven elég az 1Gb...Még a progik, widget-ek letöltése is belefér. A navit sosem eröltettem telefonon, mivel motorozom. Ha lesz normális hangos navigáció, azt azért biztos ki fogom próbálni.
    A BT zenehallgatás néha anomáliákat produkál hangzásban, de együtt lehet élni vele. Kábelesen nincs gond vele, de aki egyszer már megszokta a vezeték nélküli kényelmet, az max. otthon használja zsinórral.

    F-ECT$:

    Szerintem a hibákat részben azért nem említik, mert a teszt alatt nem tünt fel nekik, ill. nem botlottak bele, részben pedig egy ver.1.0 új OP rendszerhez képest szinte bug és hibamentes, ergo megelőlegezik neki hogya jelenlegi apróságok javítva lesznek a későbbi verziókban. Egy "kezdőnek" több mindent elnéznek, mint egy "öreg rókának", akinek sok mindent zsigerből kellene már tudnia, és ez így is van jól. ;) Majd ha a Bada 1.2 még mindig foghíjas lesz, légy nyugodt, lesznek elegen akik meg fogják marni a Samsungot.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák