- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
gelbelex
őstag
válasz Binyi01 #50127 üzenetére
"ha a fejlesztő az SDK - ban bepipálja a multitasking - nál a pipát"
"1 nagyobb oldaltól összefossa magát netezés közben, mi lesz, ha mondjuk két - multitaskra képes - játék fog futni egyidőben?"
Mindkét játéknál ki kell pipálni, hogy ne nullázzák egymást?
Mi az, ami valódi multitaskingot igényel?
Navigáció, letöltés, zene(rádió)hallgatás, telefonálás... Kihagytam valamit?Egyébként egyszerre csak egy programot használok (egy játékkal játszom) , a másik-többi állapotát csak meg kell(ene) őriznie, hogy ha átváltok, folytassa onnan, ahol abbahagytam...
Mentse akár a memkártyára, mittudomén, akármi, nem értek hozzá (de nem is érdekelne). -
rObika8802
aktív tag
egyébként ,hogy említsünk vmi pozitívat a 3D folder preview tetszik
.-.-.-.-.-.-.
-
mrhitoshi
veterán
válasz unrealnoise #50117 üzenetére
Azért az SGS2 sem egy nagy durranás. A kijelzője meg főleg nem. Kiadtak egy műanyag 2 magos valamit, amit játékokon kívül a Flash tud(na) kihasználni. A kijelző meg jó lenne 1280x720p-es felbontással, mert nagyon gyér az a felbontás, egy akkora kijelzőre.
Az Android ICS meg még nem elérhető az SGS2-re, talán majd tavasszal, így be kell érni az Android 2.3.5-el. Szóval rossz példa az SGS2 szerintem.[ Szerkesztve ]
PS4
-
Paca2
senior tag
vki tudna segíteni? kerestem, de nem találtam megoldást:
telenoros mobilinternet beállítás kellene független wave-hez (okostarifa)
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Paca2
senior tag
válasz Binyi01 #50155 üzenetére
most mit kell lekezelően beszélni? "google tud segíteni" - hülyegyereknek szoktam mondani
mondtam h kerestem, de nem találtam megoldást, szted a fiókban kerestem?
talán segítettem már annyit badásoknak (pl widgetekkel), h feltehetek egy kérdést, amire nem találtam a neten megoldástleslieke
igen lekértem, de nem megy, asszem bemegyek holnap a telenorhoz, kösz
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
-
Paca2
senior tag
köszönöm a válaszokat
próbáltam már a hozzáférési névnél a 'net'-et és az 'online'-t is, de nem megy, biztos én vagyok a láma hozzá, na de majd holnap a telenoros emberkék megdolgoznak a pénzükért
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz F-ECT$ #50163 üzenetére
Tapasztalat. Láttam már eleget az SGS2-t ahhoz, hogy ilyet írjak róla. Engem nem győzött meg, a műanyag meg szerintem egyenesen rémes, főleg a hátlapja. Szép lenne az a Super Amoled+ akkora felbontással is, de nem akkora helyen. Az meg, hogy megkapja, az egy dolog. Én csak azt mondtam, hogy nem ebben évben fog megtörténni.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
samsung1920
csendes tag
Sziasztok! oldalt lévő le/fel állító hangerőgombom felfelé nem müködik Hívás közben, meg halkra van véve..,hogy tudnám megoldani ezt máshogy,hogy ott állítsak a hangerőn? Esetleg, ha arra is van tipp ,hogy felfelé miért nem érzékeli a dolgokat, azt megköszönöm
-
CarKiller47
tag
válasz samsung1920 #50166 üzenetére
Hívás közben vedd lejjebb a hangerőt, akkor a csúszkával tudod állítani nem?
Amúgy szerintem a gomb kikopott, mint a fényképezőgomb másnak.
-
Paca2
senior tag
no a netet sikerült vhogy működésre bírni, megy a böngésző és leszedi a leveleket, de nem frissítenek az időjárás widgetek
az időjárás widgeteket tudjátok frissíteni telenoros okostarifa esetén? mert nekem nem megy
-
samsung1920
csendes tag
válasz CarKiller47 #50168 üzenetére
Nem hiszem el,hogy nem lehet állítani a csuszkával... !? :S másnak működik a csuszka?!
-
mrhitoshi
veterán
-
radav
csendes tag
válasz samsung1920 #50170 üzenetére
Készenléti állapotban nálam megy kézzel a csúszka. (JL2 soft.)
-
-
snecizero
senior tag
Na végre egy jó kis memória kártya került a tárcsámba. CL10.
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
wertigo1984
őstag
Jóreggelt!
Elképzelhető, hogy a Bada 2.0-ra jön ki évente-félévente valamiféle frissítés? (gondolok itt pl: 2.01, vagy 2.1, 2.2, stb)
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
consono
nagyúr
válasz wertigo1984 #50183 üzenetére
Eddig nem ez volt a jellemző, nem hiszem, hogy változna a dolog...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
duvi
nagyúr
Szépjóreggeltmindenkinek!
Telefonon épp most frissült a Samsung Appss. Nem találtam semmi változást a régihez képest. Valaki tapasztalt valami újat benne? -
richies
senior tag
hi all,
erdekes, nekem is frissult az Apps, es az osszes alkalmazas frisiitheto lett s ha ramegyek telorol akarmelyik appsra akkor ker frisebb software-t, nektek nem?
szoval 1.2-vel ne mtudok letolteni SEMMIT az appsrol ez jo jel, remeljuk nem marad igy hetekig
Rozsomak of Power
-
ABal
őstag
válasz richies #50189 üzenetére
Szerintem, ha nem tudsz letölteni, az semmiképpen nem jó. Én a telón frissült boltból is simán töltöttem le ma.
Ami viszont számomra jó hír, az az, hogy napok óta nem tudtam letölteni a netes boltból, de ez mára megjavult."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Tomajdon
aktív tag
Hát befosok... a plants vs zombies galaxy gion akadás nélkül elfut, olyan jó nézni, waven meg akadások vannak, nem folyamatos... azt hittem hogy az enyém nem akad, de a gio után megváltozott a véleményem...
-
bokrosolajos
őstag
válasz Binyi01 #50121 üzenetére
Nagyon jó, hogy negem felhoztál, ugyanis amit írsz "elsőre tök jó a 2.0, szép meg használható, csak ettől nem lesz több alkalmazásunk" pontosan ugyanaz, amit én júniusban már megírtam.
A memóriaelfogyás egy dolog, sok készüléken jelentkezik, de az alkalmazások nevetséges számával nem lehet mit kezdeni!
Pont ezért nem növekszik, hanem csökken a badás készülékek eladása. A bada 2 egyetlen fegyvere a bevezetésre került reklámozási lehetőség. Aztán azon kívül nagyon nincs semmi, ami miatt bárkinek vonzó lehet, értem a fejlesztőket ez alatt. Ha nincsenek fejlesztők, akkor nem készül új alkalmazás, ahogy azt láttuk nagyjából február óta, ameddig azokat jelentette meg a Samu, amiket maga fizetett ki, hogy legyenek!
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz bokrosolajos #50193 üzenetére
Sokkal nagyobb bajok is vannak, mint a kevés alkalmazás. Én személy szerint magasról teszek mennyi alkalmazás érhető el, amiket használok azok fent vannak, de pont a memóriaelfogyás, meg a lassú szociális szolgáltatások stb... az ami igazán lehúzza ezt a rendszer.
PS4
-
peter_k
tag
válasz bokrosolajos #50193 üzenetére
Én is így látom. Mindenki azt hiszi, hogy valami csoda lesz a Bada 2.0. Pedig minimális fejlődés várható tőle. Lépten-nyomon találkozok azzal a felhívással, hogy "töltse le az alkalmazást okostelefonjára". Ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés: akkor az enyém mi, basszus? Mert természetesen csak androidra, meg iPhon-ra készítik el ezeket a programokat. A bada az elmúlt évben nem tudta kivívni, hogy felvegyék a "nagyok" közé.
Szerintem ez már így is marad. Erősködnek még 1-2 évig, aztán szépen, csendben leáll majd a projekt.
Van egy szép telefonom, ami okosnak nem igazán mondható.
Valaki megjegyezte tegnap, hogy mindenki nagyon pesszimista. Mitől lenne ez másképp?
Ja! Megint egy új képernyővédő vagy kalóriatáblázat? Hurrá!!![ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
nos uraim, ma beruháztam egy androidos Galaxy W-re (cpu 1.4/3,7")
hát ég és föld a böngészője...Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Paca2
senior tag
természetesen megtartom, szeretem azt a telefont a hibáival együtt, azért vettem droidot mert kíváncsi vagyok rá, pl a fém borítás hiányozna
ha már kiismertem írhatok majd rövid összehasonlítást, egyenlőre még ismerkedem a telóval és a rendszerrel is
-
happy555
aktív tag
válasz samsung1920 #50170 üzenetére
Sajna nekem is behalt ugyanaz a gomb...
Ha erőszakosan nyomkodtam akkor még nagy nehezen fel tudtam tenni a hangerőt, aztán vigyázni kellett rá....
Nekem még gariban cserélték.
Amúgy le is cseréltem egy szar műanyag ICS nélküli SGS2-re.....
bánom is.....,
hogy nem korábbanNem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
Con Troll
senior tag
Szerintem előtte azért érdemes lenne felhívni a 1220-at, többed magammal örömmel segítünk Nem biztos, hogy a készülékkel van a hiba, lehet, hogy központilag van valami bibi, amit üzletből nem tudnak megnézni, mi viszont a telefonos üfsz-on igen. (Az okostarifák egyébként online APN-nel működnek, annak kellene nyerőnek lenni.)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest