- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Természetesen, minden komolyabb külföldi teszt oldal kimérte, és már évek óta így van. Az okát nem tudom elmagyarázni, pedig már olvastam párszor. Hiába, nem értek hozzá.
Az E6500 csak a Smart szolgáltatásokban kevesebb, több mérés szerint képileg még jobb is... Mivel simán kijön a 60-as E6500 plusz egy jó médialejátszó az 51E8000 árából, egyszerűen őrültség az utóbbit venni.A legjobb aláírás a héten
-
Viktor81
senior tag
Ezert hivom en az LCD-t kijelzonek, a plazmat pedig megjelenitonek...
Egyebkeny pedig az emberek tobbsege egyre "igenytelenebb" (sajnos), igy nem csoda, hogy akinek eleg a RTL klub, TV2 musora, annak eleg a 100 ezres LCD minosege.(#34) Seraph 16
Oooooo !
Meg gyerekcipoben jar a kapcsolat.. Talan 3 hete vettem.[ Szerkesztve ]
-
julius75
aktív tag
Ez így igaz, valóban mozira a legtökéletesebb. Viszont mi otthon azért még nézünk mást is, de akár földi akár műholdas adásról beszélünk a plazma "sajátja" hogy sokkal tisztább a képe, mint egy lcd-nek. Aki látott már ilyet, az úgyis tudja, miről van szó, aki nem annak meg mindegy mit bizonygatunk.
-
kovadika
őstag
Fokozatosan halványult, de kb 30 órával később is kivehető volt világos homogén háttérben. - A 30 órával később csak akkor számít, ha 30 óra más tartalom nézését értjük alatta. Kikapcsolt állapotban nem homogenizálódik a panel. Amúgy a bejáratás inkább 500 óra, mint 150.
[ Szerkesztve ]
-
kovadika
őstag
Hát ezek borzalmas megkötések. Nekem is plazmám van, de el sem tudom képzelni, hogy így odafigyeljek. Fehérmosást nálam nagyon ritkán a panel, mert felesleges élettartam csökkentés. A változó képtartalom is hatékonyan kiszedi a ghostot. Persze tényleg lehet, hogy egy jobban ghostoló példányt fogtál ki.
Amúgy felesleges ragozni, a plazmára oda kell figyelni, de mindenre használható. Cserébe a képminősége jobb, mint a többi megjelenítőé.[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Neo QLED 4K Q60D, Q70D, Q80D, QN95 2024 (55-85") (bontatlan, 3 év garancia)
- 55/65" OLED 4K S95D Smart TV (2024) (bontatlan, 3 év garancia)
- Audyssey Pro Installer Kit Új
- Samsung UHD, QLED, Smart 125CM-es, kijelző+keret fólia, GARANCIÁLIS, hibátlan TV, OLVASS!
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest