- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz Morden24 #4150 üzenetére
"Pusztán azért, mert ha a telón bekapcsolt wifivel próbálkozom, akkor konkrétan NINCSEN 3mp-m arra, hogy lekapcsoljam a notebookon a wifit"
Akkor, hogy nincs 3mp arra, hogy a laptopon lekapcsold a Wifi-t?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
guest666
aktív tag
válasz nbukta77 #4137 üzenetére
Az oké, hogy neked semmi extra, mondjuk nekem sem fontos ugyhogy nem is erőltetem (speciel ma kellett volna C/P kétszer is, dehát nem volt).
A lényeg az, hogy egy hónap eltelt. És ki tudja mikor lesznek hajlandóak ráengedni ezekre a készülékekre is a frissítést, lehet hogy soha. De ha mégis, akkor ugyanezt eljátsszák majd a Mangoval ?? Meg a többi frissítéssel (ha lesz egyáltalán) ?
Nálam ez az MS cucc rendesen leszerepelt, nem is igazán gyors, egyedül talán a képnézegető. Ezek a menü animációk is inkább idegesítenek már, nem lehet valahogy kikapcsolni? Hogy ezáltal is gyorsabb legyen valamivel?
Pl. híváslistába vagy telefonkönyvbe ha belépek, mi a francnak animál ? legyen inkább gyorsabb... -
JOkE01
tag
-
asimon
tag
válasz guest666 #4152 üzenetére
Szerintem gyorsnak gyors és működik is minden rajta rendesen, de ezek a szoftveres baromságoktól az ideg megb...
Sehogy nem tudom nodot ráerőszakolni, mindegy, most jön a türelem játék!
Ha május végéig nem lesz rá normális hivatalos letölthető frissítés akkor fogom és eladom a fenébe, mert így semmi értelme, valszeg akkor a Mangoval is gond lesz!
Csak azt nem tudom akkor mit fogok csinálni!
Androidról váltottam, sajnos a Galaxy Spica leragadt a 2.1-nél, a főzött 2.2-es romok szerintem rosszak és bugosak, plusz az utolsó gyári rom sokkal gyorsabb!
Asszem el fog borulni az agyam aztán veszek egy általam rendkívül gyűlölt Nokiát, mert az legalább működik rendesen minden szempontból!
A másik ami bosszant, hogy a marketplace egy nagy nulla, nehézkes a keresés, jó persze nodoban javítva, de így prenodon katasztrófa, alig van fent valami!
Pl baromira hiányzik egy turn by turn navigáció, ami szintén nincs jelenleg!
Úgyhogy ha valami nem lesz ebből gyorsan akkor asszem hagyom a francba a wp7-et! -
asimon
tag
Feltettem a telefont hardveraprora, ha elkel elkel, ha nem akkor marad.
Úgyhogy ide is beírom, ha valakit érdekel, 1 hetes Omnia 7, ajándék szilikon tokkal, dobozzal, minden tartozékával elvihető 60 ezerért, csere nem érdekel! -
Morden24
nagyúr
Egyébként nemrég ajánlotta fel a zune hogy új verzióra frissíti magát
Hátizé, nálam 2/24 a Zune utolsó frissítési dátuma, azóta a 4.07.1404.01 verziószámmal rendelkezik.
Szóval szerintem ha megoldottak ilyen téren bármit is, azt nem a kliensen keresztül tették.Sectumsempra - For Enemies
-
Szerintem is. Én mondjuk úgy csináltam, hogy alapból a Wifit letiltottam, a gépen az USAIP.PBK-val kimásztam VPN-re, és a mobilnetet tiltottam le abban a pillanatban, amikor a telefon elkezdett mobilnetre csatlakozni a check for updates megnyomása után.
“All nothings are not equal.”
-
nbukta77
addikt
Nem tudom mit izgultok. Egy fel eves rendszerrol van szo. Mar tobbszor irtam nezzetek meg egy droid 1.5-ot vagy egy ios 1.1-et. Az mit tudott?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
dario_p
tag
android 2.1-t használtam jó fél évig, bár nem csúcskészüléken, de attól a rendszer még ugyanaz. Nem volt rajta normál bluetooth, külön program kellett ahhoz, hogy fájlokat küldhessünk rajta. A frissítésre ugyanúgy hónapokat vártam, de a mai napig nem kapott hivatalosan 2.2-s frissítést, pedig volt róla szó. Mindenki rootolta a telefonokat, hogy jobbá tegye. Akkora visszalépést nem érzek a két rendszer között. 4 dolog hiányzik mindössze nekem: csengőhang változtatás, VPN beállítás lehetősége, egy VNC app, és a multitask. Ez utóbbi nagyon. De ezeken kívűl minden mást tudok nélkülözni.
Ja és az android market alapesetben szintén "gagyi" volt.Samsung Omnia7, Xbox360 Xbox avatar:BaluP1979
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
dario_p
tag
na jó de mennyi idő alatt jutottunk el a 2.3-s gingerbreadig? És nézzük meg milyen telefonokon fut.
Samsung Omnia7, Xbox360 Xbox avatar:BaluP1979
-
gaben88
őstag
Mint írtam már, nekem 1x már a 3mp-es netlehúzós módszer sikerült és NoDo is volt az Omniámon, de most nekem se megy!
#4146: Hirtelen felindulásból sok mindent mond az ember! Tény, hogy felba*szott ez a frissítéses dolog.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
Morden24
nagyúr
válasz guest666 #4175 üzenetére
Majd megnézek róla rendes review videót
Amúgy sokmindent el lehet mondani a WP7-ről, de hogy akadozna, azt nem. A betöltési/appváltási időkön nyilván lehet javítani, de konkrétan a felület folyamatosságára nekem még egyszer nem volt panaszom.Az meg csak hab a tortén szerintem, hogy eléggé hárdkór azért merev fapofával összehasonlítani a kétmagos Tegrákat a mostani WP7 hardverekkel. Az igazán komoly szerintem pont az, hogy az Android még ezeken is tud szarul futni, a WP7 meg a mostani hardveren is igen jó.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
legiaap
félisten
válasz Morden24 #4176 üzenetére
Az előző hozzászólónak abban igaza van, hogy a Galaxy S 2 tényleg nagyon durván sokat tud és nem szaggat, míg az LG 2X igen. Viszont abban neked adok igazat, hogy a WP7 nem szaggat. Már mint én még nem láttam ilyet. Az Androidnak szerintem egy baja van: Rosszul van optimalizálva a rendszer. Nem szabadna akadozni még 1 Ghz-n sem. Az androidnak itt kell javítani, míg a wp7-nek, pedig kicsit gyorsabban kéne fejlesztenie (szerintem lassan haladnak) és sokkal több app-ot írni a rendszerre és valahogy az ingyenes app-ok számát többre növelni. Akkor nagyon jó lesz.
Amúgy a WP7 hiányosságait nézve még mindig ott van az Omnia 7, mint lehetséges telefon nálam.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
student
őstag
akármilyen xar, újba 60ér már nagyon gondolkodok hogy vegyek egyet.
itt csak az a kérdés hogy meddig jönnek még frissitések rá hogy használható legyen végre -
törölt tag
Sziasztok megint a fél éjszakámat töprengéssel töltöttem, utánanéztem a galaxy ace-nek. 2.2-es androidod futtat akadások nélkül gyárilag. Fülest nem adnak hozzá 50k-ért ?! és videó felvétel is csak 15 fps-el vmi ótvarfos minőségben Szóval ennek inkább hardveres hiányosságai vannak. A WP7 Omnia meg hardveresen pöpec adnak hozzá minden jót, de softweresen még akadnak hiányosságok amik nem is feltétlen aggasztanának... az már inkább elgondolkoztat, hogy mi lesz a JJ4 és JJ6-os firmware-es telókkal tmobile-nál... valaha is mókolás nélkül fognak ezek a telók frissülni?!?!
A szívem azt súgja, Omnia 7 az eszem pedig hogy Galaxy Ace.
-
Morden24
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz legiaap #4177 üzenetére
Az igazságot leírtad, a WP7 már régen csúcson lenne, ha a felhasználók igényeit kielégítették volna, mert gyors lagg mentes és rohadtul szép és áttekinthető rendszer, de ami miatt sok WP7 felhasználó eladta a telefonját és ezáltal nagymértékben csökkent az értéke is, azok főleg ezek:
-Saját csengőhang (nekem nem fontos, de nem értem, hogy mi a francot lehet egy ilyen és az embereknek fontos kis hülyeséggel a mango-ig várni.
-BT fájlküldés(zárójelben ugyanaz, mint előbb)
-MSN ( Alapból rajta kellett volna lennie megjelenéskor)
-MARKET (Addig nem árulunk telefont, amíg ez nem elérhető mindenkinek, szerintem)Az embereknek ezek a legfontosabbak, nekem más jellegű problémáim vannak főleg a telefonnal, már többször leírtam, most nem teszem.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem buktam sokat november vége óta, "csak" szerény 90 ezret, igaz az enyém 16GB, de akkor is, igazán hálás vagyok!
MS és Samsung
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Morden24 #4188 üzenetére
Lehet, hogy tudnak valamit, amit mi nem , viccet félre, ezek hülyék!
Egyébként meg:
Viszont, ami legnagyobb mértékben odavágott ennek az egésznek, az a frissítési procedúra, amit januárra ígértek, egyébként én teljesen abban a hitben voltam, hogy a telefon függetlenül még 90-100 körül van. Várjunk csak, mivel az enyém féléves használt, nem is 90-et buktam, hanem 100 felett, óriási RESPECT nekik újfent!!!
Szerk:
Azért az nevetséges, hogy a több, mint 1 éves iphone4 telefonomat még most is horror áron tudnám eladni, ha akarnám, mármint a wp7 telefonhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Az tényleg az (én konrkétan többért adtam el, mint amennyiért vettem), de nem is teljesen normális, csak egy olyan országban, ahol van piaca annak, hogy valaki vesz egy 150K-s okostelefont pusztán divatból, aztán feltöltőkártyával használja arra, hogy megcsörgesse a komáit, akik majd visszahívják.
Szóval nem mondom, a WP7 árzuhanás nagy szopás annak, aki premiernapon ugrott bele, de a szifonos példát sem nagyon tudod ám más készülékkel megvalósítani...
Más: ha valaki vásárolna ebben a GSMLine boltban egy Omnia 7-est, úgy pár nap használat után menjen már vissza, és verje ki a balhét, hogy gagyi utánzatot kapott, mivel ez nem is Mobile hanem Phone, és iGo sincsen rá. Ráadásul nem tudom, mit jelent az, hogy a készülék menürendszere és kezelése működik valamin
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Morden24 #4191 üzenetére
Ez biztos nem rám vonatkozik, mikor a telefonszámlám már jóval több, mint ez a hülye telefon újonnan, hiába sokat pofázunk itt cégnél! főleg külföldre. Nekem a telefon nem bír ki 8-10 óránál többet, szinte folyamatosan töltőn van, ha olyan helyen vagyok, ahol van áram. (iroda, vagy éppen autó).
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A DELL tesztvideója 720p-ben szinte jónak mondható, az omnia-hoz képest meg egyenesen fenomenális, érdekes dolgok ezek...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz student #4193 üzenetére
annyit meg is ér ez a teló többet nem.
Nem veszített volna az árából ennyit, ha fent említett dolgokat mind az emberek segge alá nyomják, de van akinek még most sem frissült egy egyszerű NODO? Na ez a nonszensz, hogy egy ilyen jó gyors és szép rendszert akaratlanul, vagy hozzá nem értés miatt tönkre vágnak, ezáltal a telefon értéke is egyenlő lesz a nullával.
-
joey04
titán
ez a nodo frissítés csak az omniával ilyen para, vagy mindegyik készülékkel? ez a jig is csak ehhez a telefonhoz kell ugye? Ha én felkutatok valami gyárilag független darabot azzal is lehetnek ilyen problémák?
-
Morden24
nagyúr
A JIG nem csak ehhez kell, más Samsung, asszem talán Galaxy esetén is használták teljesen egyező elven.
moonman függetlenjére megjött a NoDo is talán egy nap vagy mennyi alatt. Én még várok nem erőltetek semmit, de feltételezem, hogy előbb-utóbb megérkezik tekintve, hogy a pre-nodot egyből megtalálta, amikor megtörtént a flashelés JK1-re. JJ6-al az sem akarta az igazságot.
Amúgy (ha jól gondolom) alapban pöcsöltek a frissítéssel, de a fő gond a szolgáltatókkal van, akik visszatartják azokat. Illetve már asszem tán mindegyiknek sikerült meglépnie a dolgot, csak a TéMob vakarja a tökeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest