Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tdd587

    őstag

    válasz gybalint #16800 üzenetére

    Ilyeneken szerintem kár rugózni, mert úgysem lesz, viszont halálra idegesíted magad rajta. Ami van, annak örüljél, ami nincs/lehetne/már az ókori görögök is használták meg legyen az amikor a finnek még tudtak telefont csinálni gyerekkoromban anekdota.

    Attól, hogy elégedetlen vagy, a világ nem fog megváltozni. Csak te leszel boldogtlanabb.

    De hogy ne csak off legyek, nálam az omnia a következő hülyeségeket csinálja:

    - Az email értesítő hangja durván és állandó jelleggel beakad, szaggat. Megoldás: munkahelyen telefont lenémít, mert qrva égő amúgy.
    - A 2 exchange fiókból, amit használnom kell, az egyik már nem push-olja az emaileket. Kézi szinkronizációra hibát dob időnként egész nap. Megoldás: ismeretlen, ha írok a helpdesknek, nyílván elküldenek a f*szba, mert androidon/iphone-on működik (amúgy tényleg, ez nem tipp, hanem tény).
    - A kereső gomb nekem teljesen haszontalan, mivel nem kontextus függő. Megoldás: nem használom.
    - Ha töltőn van a telefon, akkor a kijelző sokkal rosszabbul reagál, a görgetés szaggat stb. Elég zavaró. Megoldás: ha töltőn van, nem nyomkodom a telót.
    - A beépített térkép nagyon tetszik, de nem lehet keresni vele semmit. Megoldás: gmaps.

    Hirtelen ennyi jutott eszembe. Mint látható, a megoldás majdnem mindig az, hogy így jártam.

    Ezeken kívül viszont élmény használni a telót és inkább erre koncentrálok és nem arra, hogy nem tökéletes. Mert semmi nem az. Most inkább használjak androidot, amin kétmagos procival is szaggat a főképernyő meg a görgetés? Inkább a fenti listával élek együtt, mint azzal.

    [ Szerkesztve ]

    Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Új hozzászólás Aktív témák