Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
na, tegnap este megjott az update, nem valtozott semmi, viszont a hr-nek koszonhetoen eltuntek a fasza gyari csengohangok, mango alatt tok rosszak vannak.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz kungzi #17650 üzenetére
Nekem is megjött (T-mobile branded, de független), és jó hír, hogy a T-sek nem mellékelték a Samu KK2 updatet, szóval gond nélkül fel is ment.
Érdekes, de valahogy gyorsabbanak is érzem tőle a telót (jelenlegi állás szerint 59 app és 14 játék van fent, a modokról nem is beszélve )
Úgyhogy ismét 1 plusz pont a MicrosoftnakNokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
Sn00PiG
aktív tag
Nem nagyon pörög a topik, ezért gondoltam bedobom:
Ugye tudjátok, hogy nemsokára kezdődik a "Xbox Live Must Have Games Weeks"?Február 1-től minden hét szerdára lesz egy új Xbox játékújdonság! Ezek a címek és az időpontok:
Need For Speed Hot Pursuit: Február 1
Bullet Asylum: Február 8
Chickens Can’t Fly: Február 15
Splinter Cell HD: Február 22
Toy Soldiers: Február 29További infók ITT
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
kárátékutyá
őstag
Tegnap óta megvan a teló. Hát nagyon kellemes csalódás volt, kicsit féltem tőle, de nagyon kíváncsi voltam. Sebességben mindent ver, ios-t is (mindenem volt már), azonnal frissíteni tudtam zune-nal minden gond nélkül , és egyből mentek a fájl másolások. Az aksija picit gyengébb mint a most utoljára volt LG 2x-emé volt, de ha nem nyomkodom ennyit, 1 napot bírnia kell (állandó wifi vagy 3G, napi min.30 mail szinkronizáció, netezés, telefonálás rendesen). A Marketről tudok gond nélkül tölteni, szóval jelenleg nagyon elégedett vagyok vele. (valami ilyesmit kerestem)
-
gzbotii
nagyúr
válasz kárátékutyá #17661 üzenetére
Gratulalok a telefonhoz es orulok, hogy neked is tetszik
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
kungzi
veterán
olyan helyzet előtt állok, amit nem kívánok senkinek 80k-ért tudnék szerezni vadi új, gyári garis samsung galaxy s2-t, és nem tudom be vállaljam e az omnia 7 helyett
(#17664) gzbotii
de nagyon fáj a szívem az o7 miatt
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz kungzi #17663 üzenetére
En, helyedben (leven surun cserelem a teleokat) simman bevallalnam majd meg ha nem jon be pl 3-4 het alatt el lehet passzolni es egy kis szerencsevel meg nyersz is rajta (ha mast nem, tapasztalatot )
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
nicu71
addikt
válasz kárátékutyá #17661 üzenetére
gratulálok,használd egészséggel!Mondtam én hogy jó lesz neked!
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
rebugra
aktív tag
Nem tudom tapasztalta-e már valaki a következő hibát:
Telefont használom normálisan jó is, meg minden. Kocsiba telefonáltam vele, aksi kb. 30%. Véletlen lenn hagytam a kocsiba, a -2°C on, és kb. 4 óra múlva mentem le érte. Természetesen hideg volt a telefon Kioldtam a képernyő zárat, és azonnal kikapcsolt. Próbálom bekapcsolni, semmi, kicsit hagytam lassan felmelegedni, kapcsolom be semmi. Rádugom a töltőt, és elkezdi tölteni, speciel 0-ról ....tölt tölt...közbe a telefon bekapcsol magától, és látom 1%??? A hideg miatt lehetett? Ennyire leszívta?
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
janika1988
tag
válasz legiaap #17669 üzenetére
na na
nagyon fájó szívvel de én is ma adtam el az Omnia 7-em. Az utód egy Nexus S.
Előtte Galaxy S-em volt, a folyamatos lassulások meg hackelések kiidegeltek, gondoltam, kipróbálom az O7et. Bejött, de nem minden. Ezt is hackelni kellett a magyar nyelvhez, meg a tetheringhez, na meg az alkalmazások minősége.. hadd ne mondjam.
Főleg a google appok miatt, na de a többi játék / alkalmazás miatt visszatértem.
Egyelőre nem bántam meg, a live tile, meg a facebook chat integráció az üzenetekbe nagyon hiányzik. NA meg hogy a facebook képket párosította a kontaktokkal, és frissítette őket automatán.
Viszont akkuidőbe még így is veri az S-LCD-s Nexus S az AMOLEDes OMniát.Szóval a fém házat és AMOLEDet nagyon nehéz volt otthagyni, de most más fogja - remélhetőleg - örömmel nyomkodni
Ki tudja, egyszer lesz még egy kis feles pénzem, miután lemegy az ára egy félév múlva, megveszem póttelónak
-
balcsida
senior tag
Lehet, hogy én is váltok, de nem megyek messzire, csak HD2-m lesz Android/WP7 duál boot-al.
Kiváncsi vagyok, mennyivel lesz másabb a kijelző. -
-
gzbotii
nagyúr
válasz legiaap #17669 üzenetére
Anno en Optimus 7-rol valtottam 3 napra Defy-re
Aztan meg HD 7-rol 2 napra Desire-reSzoval nem lessz egyedul. Es helyeben en is simman valtanak...anyit nyerhet rjata, h ha eladja az Omniat is kijohet pl egy 710
-
fako
csendes tag
válasz janika1988 #17672 üzenetére
NA meg hogy a facebook képket párosította a kontaktokkal, és frissítette őket automatán.
Ilyen van androidon is ha fentvan a facebook.
-
Blyan
félisten
válasz gzbotii #17682 üzenetére
Csak nem szedi le a képeket a FB-ról, hanem a G+ t erőlteti helyette (úgy értem, onnan gond nélkül lekapja a képeket, míg a FB-hoz valami külön alkalmazás kell - nem a sima FB app)
Valami tesztben Bog említette. Asszem a Galaxy Nexus tesztjében.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
az nem kifejezes, hogy erolteti. ha nincs g+ fiokod akkor tudtommal letrehoz egyet, ha megadod az e-mail cimed. ehhez kepest lofasz az, hogy wp7-en lehetosege van megadni a felhasznalonak fb fiokot.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
tdd587
őstag
Üzemidő szempontjából melyik fogyasztja többet:
- 15 percenkénti exchange ellenőrzés VAGY
- push mail mindig amikor jön valami?Feltételezve, hogy munkanapokon 50-100 körüli email simán beesik.
[ Szerkesztve ]
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
Auratech
őstag
Van egy sanda sejtésem. A legutolsó frissítés óta előfordul másnál is, hogy brutál gyorsan lemerül. a teló?
Nálam ez a helyzet.
Reggel óta batt. sav., miután lejött a töltőről. locat-of, moblilenetw-of, wifi megy.
Kb ezekkel a beállításokkal 70 %-on kellene lennie. mostanára.
Szerintem a frissítés nem kapcsolja le a mobilnetet, csak a forgalmat gátolja.
Data connectiont offra állítom. Ez után simán tudom váltogatni a 3G és az E között a hálózatot. a váltáskor "no network found" majd megtalál és ...
Tehát csak szoftweres a fék...Auratech Field Recording
-
balcsida
senior tag
Hogy lehet az, hogy NoDo-ra visszaraktam a telót, dev- és interop unlock, és mangótól kezdve nincs 3g? Az ikon megjelenik, de kapcsolat nincs, és nem is lehet megosztani.
-
kárátékutyá
őstag
A képernyővédőről hogyan tudom levenni a FB-os google naptár bejegyzést hogy csak az idő-dátum legyen rajta?
-
catroot
veterán
válasz kárátékutyá #17691 üzenetére
Megnyitod a Naptárt és ott kitudod kapcsolni. Felhúzod a két kis ponttal a menüt és ott vannak a beállítások. (próbálni, nem próbáltam még)
Vagy esetleg felmész a Live-ba és ott is kilőheted.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
-
Blyan
félisten
válasz tdd587 #17686 üzenetére
Egyértelműen a 15 percenkénti ellenőrzés.
Illetve, ha átlag 2-4 percenként kapsz leveleket, akkor persze a push lesz ami jobban zabál, ekkor célszerű az időintervallumosat választani.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
RaveForce
veterán
válasz Auratech #17687 üzenetére
egyre inkább az az érzésem, h én nem rakom fel ezt a friisitést
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest