Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stevve

    nagyúr

    válasz robrob007 #1122 üzenetére

    Ne haragudj, de ez a hsz nagy badarság volt. :B

    Az, hogy az oprendszer zárt, nem egyenesen arányos a fejlesztési idővel. Az Androidhoz is elég sok idő kell a gyártóknak, ha kijön 1-1 frissítés - mert ne élj álomvilágban, az újabb Android verzióléptetések zöme leginkább csak frissítés, javítás és csak azért lépnek minor verziót, mert így veszi a nép... de egy HTC felület átszabása az újra és minden implementálása ott sem 2 hét.

    Rengeteg olyan program van, mit nem az MS írt a rendszerre... csak éppen akkor mehet fel, ha átment az MS tesztjén. Ez önmagában nem is baj.

    Offline navi is biztosan lesz és még egyéb cuccok rá, de azért ez a rendszer még nincs fél éves, talán egy kis időt nem ártana adni a fejlesztőknek (nem csak MS).

    Egy fejlesztő sosem dönt úgy, hogy "még kell bele valami" vagy "kimaradt valami". Elég szép káosz is lenne. A hivatalos frissítéseket pedig az MS fogja tolni, szóval nem az lesz, hogy a Samu már terjeszti, míg az LG még nem - lásd Android. Ez is egy üzletileg jó döntés lehet.

    A Market minden rendszernél gond itthon és egyiknél sincs teljes világra szóló élrhetőség, szóval ez sem egyedi MS dolog.

    "nagyon nagy gondok vannak még, mármint mobiltelefon opr. téren!"

    Épp az ellenkezője kezdődhetett most el a WP7-tel. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák