- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Camper2006
tag
iWiW alkalmazás Androidos készülékekre [link]
𝐍𝐨𝐰 𝐥𝐨𝐚𝐝𝐢𝐧𝐠. . .42% ▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░ 100%
-
8nemesis8
veterán
Bocs, megint én vagyok.
Gép restart volt és most meg már nem ismeri fel a telefont.
Valaki tudna adni egy épkézláb USB drivert??Mert kezdem eléggé felhúzni magam ezen.
-
gps76
őstag
válasz 8nemesis8 #16356 üzenetére
Én laptoppal használom,és ott előnyösebb a wireless tether,mert az usb-n a telefon szívja a laptop akksiját.
De van egy wired tether nevű progi,amit érdemes lenne még kipróbálni.Egy kék usb jel az ikonja.A photo burst,corax picture viewer full verziós változatait - meg más jobb progik - merre lehet megtalálni? Mert régebben ahonnan leszedtem oldalak,nem léteznek.
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz Camper2006 #16353 üzenetére
Hát... nem tudom, az appal van-e a hiba,vagy a WIW szaraxik,de folyamatosan 503as hibát ír...
(smeretlen hiba történt)
Nem tudok vele bejelentkezni...
egyszer beengedett, azóa semmi...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
duffbeer
őstag
Halihó mindenki!
Van egy kis gondom. Nem tudom működésre bírni az Android Commandert. Letöltöttem a legújabb verziót (0.7.9.6), elindítom és csak a zöld csík szalad újra meg újra. A 0.7.9-el nem volt gond... -
Skynet258
veterán
válasz legiaap #16358 üzenetére
Amúgy olvastad ezt a topikot? Csak mert erről szól a fele, hogy nem lehet azzal a telibevert NPS/Kies-el frissíteni Hogy miért? Mert csak. Rossz a csillagegyüttállás, nem érdemled meg, vagy egyszerűen a Samsung sz*rik rá (tippeljünk: az utóbbi az esélyes).
Ugord át ezt a problémád, és vedd elő az Odin-t, vagy menj be egy szervizbe, ahol megcsinálják ingyen.
Vagy megkérdezheted még 3 napon keresztül, hogy miért van ez, és miért nem megy... de attól még nem lesz 2.1-ed -
stancok
csendes tag
hello
még uj vagyok az androidos témában most vettem egy spicát függetlenül
de addig nem akarok hozzálátni a rootoláshoz amig nem tudom h mijen a telefon romja
mármint h független vagy mijen szolgáltatós, mert hallottam olyat h valaki függetlenül vette de az a teló csak függetlenített volt
ezt hogyan tudom megnézni??? a választ/válaszokat előre is köszönöm -
stancok
csendes tag
és akkor ha a leshakos modot felrakom de mondjuk két hónap mulva valami baja lesz akkor csak rakjam rá vissza a hivatalos gyári független romot és akkor mehet a szervízbe
és nem lesz semmi probléma a garival? -
feri1014
senior tag
válasz stancok #16369 üzenetére
Igen akkor mehet. A szervízben ha jól tudom nem látnak semmi különbséget aközött hogy te vagy ők rakták-e fel azt a romot.
Skynet: Ez így van, ha valaki, biztosra akar menni a garival, inkább ne álljon neki. A gariról meg van az elmélet, a gyakorlat...hát az majd kiderül ha arra kerül a sor.
[ Szerkesztve ]
-
-
xmad
őstag
odinnal szeretném frissiteni a telóm de elakadtam a drivereknél.. download módba kapcsoltam a telefont. csatlakoztattam de a drivereket hogy kell telepiteni?
-
stancok
csendes tag
szóval akkor azt mondjátok h nem kéne modolnom a telót?
pedig azért jó lenne mondjuk én csak az apps2sd miatt csinálnám h lehessen rá progikat,játékokat felrakni a memkártyára mert ami a telón lévő hely az nem túl sokde akkor tényleg lehet pihentetem ezt a rootolásos dolgot talán egy fél év mulva
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Gyors kérdés a tapasztaltabbakhoz:
A telefonomhoz jelenleg nincs mobilnet csomag, gondoltam kötök egyet.
Nem fogom túl aktívan használni, irodában dolgozom, csak néha jól jönne bkv-zás közben, vagy kiránduláskor. Ilyen felhasználást tekintve 100 mb-os elég lesz, vagy szükséges 500?Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
válasz adamfriday #16377 üzenetére
Na mint kiderült a cég fizeti, szóval 500 megásat rendeltem
Majd biztos úgyis rákattanokKétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
stancok
csendes tag
ha nem is jön össze a hétvégén majd folytatom a jövő héten
-
orrlyuk
aktív tag
Hölgyek és urak!
Samdroidos romom a tegnap este összedőlt, pár óra szívás után visszaraktam a gyári T-s 2.1-et. Most jó. Kérdés: van-e olyan viszonylag egyszerű eljárás, hogy nagyon kevés változtatással legyen root jogom (wifi tether miatt kell).
Vagy: mi a legújabb, jól működő összeállítás, amit bátran ajánlotok? Van már Lkmod 3? stabil JIT vagy valami hasonló gyorsító?Köszi!
[ Szerkesztve ]
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
rebeL1899
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy olyan Camera app.-ot ami sok szép effektet tud?
-
zsolthor82
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég került hozzám egy Spica és sajnos a hangszóró hangerejét gyengének találom. Olvastam és megtaláltam a auditestapp progit. Pontosabban a kódot, amivel elő lehet hozni. Ez a kód: *#0002*28346#
Aztán mivel nem tudtam hirtelen, hogy mi az a max9877, ezért megnéztem az adatlapját. Kiderült, hogy ez az erősítő IC és I2C buszon lehet paraméterezni.
Először a fejhallgató kimenetét néztem meg. De itt az érték: 0x1f volt, ha ezt binárisan nézem, akkor ez 1 byte esetén 00011111 és mivel a kissebb helyi érték 4-0 értéke írja a hangerőt, ezért az maximum van. Halkítani tudtam a fülesen, külön jobb és külön bal oldalt is.De a hangszóró hangerejénél értéknek nullát ír a telefonom (Voice call Spk -- Amp max 9877 -- Speaker volume), ami az alapértelmezett érték is. (0x0) Szóval ennek kellene lennie a mute-nak, némitásnak.
Írtam az értéket 16-ra, amikor be is tett 0x1f értékre, de nem lett hangosabb, pedig ez a max hangerő.Valakinek sikerült hangosítania? Gondolom ez az érték nullázódik, ha újraindítom a telefont. De ezt nem tettem. Nem ezért maradt a hangerő változatlan.
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Ma végre eljutottam egy T-pont -ba, ahol feltették a 2.1-es szoftvert.
Firmware- verzió:
2.1- update 1Alapsáv verziója
i570EXXJC1Kernelverzió
2.6.29
root@se-S610#2Build Száma
ECLAIR.XXJD2Sikerült minden SMS-emet, és névjegyemet visszaállítanom, a híváslistám veszett csak oda, de az nem olyan nagy gond.
A kérdés csak az, mire számítsak a szoftverrel kapcsolatban. aksi merülés, kamera probléma stb.
Minden jó szót köszönök
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
Kakumix
senior tag
válasz zsolthor82 #16387 üzenetére
Megnéztem, nekem sem hangosodott semmi, hiába állítottam több mindent is. Mikor a füles hangerejét állítottam volna ráadásul mindig FC-zet, így teljes bukásként értékelem a próbálkozásom. Szintén nem indítottam egyszer sem újra, mert nem szeretném nullázni a 327 órás "üzemidőt".
szerk.: van hangosított kernel azt kipróbálhatod, ha nem ódzkodsz egy nem hivatalos firmware-re frissítéstől.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
csusza`
senior tag
Hey Guys!
Hogy a manóba lehet a marketről (azaz a cyrketről) letölteni PC-re a cuccosokat? Nem találtam DOWNLOAD gombot!
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
petipetya
nagyúr
válasz littlerock #16388 üzenetére
Annyi, hogy a kamera felpörgeti a procit. Erről és a megoldásról ITT olvashatsz.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
littlerock
aktív tag
válasz petipetya #16391 üzenetére
Köszi a gyors reakciót. Ha jól értem, ezt az app-ot felteszem, és amint lezár a kijelző, lenyugtatja a processzort.
Jól értem?
Más: erősen gondolkodok azon, hogy megpiszkálnám a telefont. (root-olás, miegymás) Bár jelen pillanatban még nem látnám előnyét, mert jóformán csak telefonálok, és sms-t küldök, de ki tudja
Lenne olyan önként jelentkező fórumtárs, aki az elejétől a végéig, az én laptopomon (szükséges szoftverekkel) megmutat mindent, illetve segít készíteni olyan visszaállítási lehetőséget, amit jó eséllyel benyel a szerviz is, ha gond adódik?
Ezt nem holnap gondoltam, bármikor jó, és lehetőleg Bp-i legyen.
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
petipetya
nagyúr
-
duffbeer
őstag
válasz littlerock #16392 üzenetére
CPU freki problémára nem csak az a program létezik, hanem ez is. Ennél szabadon kapcsolgathatsz a két állapot között egy widgettel.
-
duffbeer
őstag
Lehet mostanában nagyon hülye kérdéseket teszek fel, hogy nem kapok rá válaszokat? Vagy csak én szenvedek a problémáktól...
Na mindjárt itt egy következő gondom:
Lock screenen ugye a jobb csúszkával némíthatom a telefont, ami nagyon-nagyon praktikus, de mégis egy hatalmas hiba figyel benne, mégpedig az, hogy a rezgő módot valahogy kihagyták az állapotokból (egyébként számomra érthetetlen módon)... Kérdésem: van valami mód arra, hogy a rezgő módot beleaplikáljam a csúszkás megoldásba? Tehát, hogy a három állapot követné egymást. -
legiaap
félisten
válasz Skynet258 #16365 üzenetére
Jól van na...
Én sem terveztem, hogy 3 naponta meg fogom kérdezni nyugi. Csak hirtelen kétségbe estem tegnap este, de majd csak lesz valahogy.
A topikot, meg néha-néha olvastam csak. Amúgy olyan szakmai szavakat használták néha, hogy azt sem tudom most akkor mi van. Meg a másik, hogy ennyi hszt-t nagyon nem volt kedvem végignyálazni. (tudom van kereső, de azt is csak az tudja használni, aki tisztában van a dolgokkal, én még nem annyira)
Az Omniánál is így volt az elején azt belerázódtam.
Majd hétvégén vagy jövő héten foglalkozok a dologgal.
Ezt az ODIN-os dolgot majd végignyálazom ha lesz időm, csak előtte árulj el valamit:
- Neked melyik rom van fenn? Vagy melyiket ajánlod?
- Ha ODIN-nal sikerülne, akkor elvesz a gari vagy nem, mert már hallottam mind kettőt?How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest