-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Ki más tippelte meg rajtam kívül, mikor az 5 Pro-t bejelentették, hogy majd szépen a 6-osba visszahozzák a lünettát? [link]
(Mondjuk én jobban örülnék pontosabb erőnléti edzés követésnek...)
[ Szerkesztve ]
-
NorDezs
senior tag
Telefon váltás előtt állok, és az lenne a kérdésem, hogy van olyan funkció a Watch 5 Pro-ban, ami csak Samsung telefonnal fog működni?
-
NorDezs
senior tag
Ez valami app? Ha igen appstoreból simán letölthető?
-
doongoo
addikt
válasz NorDezs #1954 üzenetére
Heka szerintem itt egy kis trükközést jelent és nem egy letölthető alkalmazást.
[ez a leírása] a trükközésnek -
senior tag
Van arra megoldás, hogy az EKG, és vérnyomás mérés, a telefon képernyő zárása nélkül is működjön?
-
Hali.
Ilyen órát tervezek venni.
Mi a tapasztalat mennyit bír ki az akkuja AOD és LTE nélkül?
Köszi.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
-
-
-
-
Nem nekem nem kell LTE. Pro BT.
Mindig nálam a teló szóval felesleges az ESIM verza.
Még soha nem volt ilyen komoly Samu órám kíváncsi leszek rá mit tud.
Vezeték nélkül kb mennyi idő a feltöltése?[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
ACE-
addikt
-
-
-
bandigyerek
senior tag
Sziasztok!
A kezdeti állapot óta (értsd: frissítések, tapasztalatok) mennyit változott az óra? Olvastam itt (máshol is) max. 1-2 napos üzemidőt, pulzusmérés kihagyást (bár úgy tudom, hogy a 10 perces mérés csak nyugalmi állapotban mér) kapcsolati gondokat. Azzal vagyok gondban, hogy az a 4-5 napos üzemidő megfelelne, de úgy néz ki hogy ahhoz szinte mindent ki kell kapcsolni. Akkor meg már nem okosóra - ugye. Mik a tapasztalatok így lassan fél év távlatából? -
nagyúr
válasz bandigyerek #1978 üzenetére
Én éjszakára kapcsolom ki, így este 10 és reggel 7 között nem megy-de amúgy minden be van kapcsolva, wifi, NFC, pulzus mérés, stb. 6 naponta töltöm.
-
bandigyerek
senior tag
válasz Mikulásbá #1979 üzenetére
Az alváskövetés is érdekel ha már van. Ha kikapcsolnám akkor ez az opció értelmét veszti. Az órám rajtam van 0-24 -ben, csak zuhanyzásnál veszem le. Van olyan "rutin" ami kimondottan alváshoz kapcsolható? Mondjuk időzítve bt-wifi ki, fényerő le, bla-bla és csak a szenzorok működnek (pulzus, SpO, alvásfigyelés)?
[ Szerkesztve ]
-
hcs57
őstag
válasz bandigyerek #1980 üzenetére
Nekem 22% megy le 24 óra alatt. Minden megy..
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
nikilauda
senior tag
Az üzemidő sok dologtól függ. Például sporthoz használod-e? Mennyi jelzés érkezik rá, stb.
Szerintem ha naponta rátöltesz zuhanyozás közben, akkor sok gondod nem lesz. -
Rigormortiis
veterán
Igazából minden "okosóra" ennyit tud. Nyilván oka van neki. Okosóra alatt pedig az AW-t és a GW-t értem, a többinél hiába hangzatosak az üzemidők, nincsenek úgy az adott rendszerbe integrálva, mint ezek (pl nem tudsz órán üzenetekre válaszolni).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
doongoo
addikt
válasz bandigyerek #1980 üzenetére
alvásmódot és a repülő módot bekapcsolva kb. pont azt éred el, amit szeretnél (szenzorok mennek, de kijelző csak gombnyomásra ébred és nincs szinkronizálás/adatforgalom sem)
-
bandigyerek
senior tag
válasz nikilauda #1983 üzenetére
Némi sport (GPS) inkább tavasztól őszig. Pulzus egész nap. Üzenetek eléggé változatos, messenger, SMS, 20db kb. Hívás jelzése 10-20 darab. Válaszolni inkább a Messenger üzenetre kellene. A többit csak olvasni. Este alváskövetés, pulzus mittomén, ha már okos. Ha a három napot bírja, az már jó. Gondolom...
-
nikilauda
senior tag
válasz bandigyerek #1987 üzenetére
Így 2-3 napot menni fog biztosan. Hasonlóak a használati szokásaim.
-
válasz bandigyerek #1987 üzenetére
Én csak azt nem értem mire ez a nagy egészség méregetés, ha valami érték kirívó akkor mész időpontot kérni a laborba, hogy vizsgáljanak ki mert az okosórád azt SACCOLTA, hogy bajod van?
Az hiányzik, hogy nekem a kezemen legyen valami is ha alszok, igazából azt sem értem hogy lehet ekkora bumszli valamivel aludni a kezeden.
Ezek a mániákus okosóra hordás dolgok azért jók mert most már tényleg le tudják azt is követni mikor mész el WC-re.
Én erre fogom használni: Értesítések olvasása (esetleg válasz adás), időjárás megtekintése, idő megtekintése, stopper, kerékpár / túra útvonal rögzítése, NFC fizetés ha lehet, zene kezelés, teló kamera kezelés.
Az alvásomat meg a pulzusomat (aminek kb köze nincs a valósághoz) pont lesz@rom.
Az sincs előírva sehol hogy mindent kötelezően használni kell rajta amit csak lehet.
De ez csak egy saját vélemény.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
félisten
válasz AuraSync #1989 üzenetére
Nem értem, hogy mit nem értesz az "egészésg méregetés"-en. Ha valakit nem érdekel a saját egészésge, vagy más okból van róla visszajelzése, akkor nyilván nem fogja használni az ilyen eszközöket.
Ha viszont használja, és az eszköz valamire figyelmezteti, akkor ha nem is rohan az orvoshoz, de elkezd odafigyelni az adott értékre és annak hátteráre. Aztán lehet, hogy orvos lesz belóle, de lehet hogy csak egy kis saját hatáskörben jobban odafigyelés.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Luigi962
őstag
" mert megszüntettem a stresszforrást(byebye Ásszony )" akkor ezért van az, hogy mostanában csak olyan nőkkel hoz össze a sors, akiket már visszavittek 1x-2x.
-
bandigyerek
senior tag
Üdv! Csatlakoztam a klubhoz. Kissé összetett a Samu programcsomagja, úgyhogy lehet, hogy kérdezek majd, ha nem gond.
Luigi962 : részvétem
-
Reggőt.
Tudtok valami naon király (animált) watch face-t? (fizetős is lehet)
De akár post hunterkedni is lehetne azzal, hogy mindenki belinkeli vagy beírja milyen face-t használ.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
OMG köszi!!!!!!!!!!
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest