- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Te mondtad hogy neked nem számít hogy hűségkártyát óráról be lehet mutatni, meg fizetés sem számít, mert mindig nálad van a telefon, ilyenkor felmerül a kérdés hogy akkor mi értelme az órának... ha pont a kényelmi funkciókat nem használod rajta...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
Épp erről volt szó, hogy Te a kártyáidet is Simple-vel mutatod be, én meg mondtam hogy erre jobb a Stocard, mert az van az órára is, és milyen kényelmes, erre Te hogy nem baj úgyis mindig nálad van a telefon... ebből alakult az egész, de látom az emlékezés nálad nehéz...
-
Usgyi
aktív tag
Most, hogy végre az OTP támogatja a GPay-t, gyorsan át is váltottam a simple-ről. Mostanában nem volt gondom vele, de régebben sokat szívtam miatta, csak eddig nem volt más opció, revolut-ot nem akartam. Mostmár órával is tudok fizetni, ma kipróbálom telefon nélkül is....
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
Rigormortiis
veterán
Ti hogyan szoktatok úszni az órával? Kell rajta valamit állítani, hogy vízben is jól érzékeljen?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
rjg
őstag
válasz Rigormortiis #2608 üzenetére
A gyors panelen van egy vízcsepp ikon, azzal tudod javítani az érzékenységet.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
mcsm88
senior tag
Vízben mit akarsz, hogy érzékeljen?
A vízcsepp ikonnal nem állítasz semmiféle érzékenységet. A vízcsepp ikon a vízalatti üzemmód. Az kikapcsolja a kijelző érintését.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Elindítom az úszást rajta és ennyi.
Viszont kültéri úszásnál tóban úszva szar a gps. -
gretzky77
veterán
Ha medencében úszol akkor be tudod állítani a medence hosszát. Illetve mielőtt úszni kezdesz elindítod az úszást de be lehet állítani, hogy automatikusan érzékelje.
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Usgyi
aktív tag
Aki használja az órát fizetésre, Nektek stabil a fizetés az órával? Az elmúlt pár napban próbálgattam és sokszor hibára szaladok. Ma reggel annyi tűnt fel, hogy talán úgy a jobb ha nem a teljes kijelzőt érintem oda, hanem inkább az órának a tetejét. Van ennek bármi trükkje?
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
ACE-
addikt
Nem egészen a tetején, a leírásban mutatja, viszont inkább az óra felső részéhez közelebb van, ezért inkább magát az óra tetejét érdemes odatartani, és néha 2-3 mp-ig ott is kell hagyni, még ha először úgy is tűnik hogy nem érzékeli. A telefonok sokkal durvább antennával rendelkeznek nekem volt már hogy 10 cm-ről is érzékelte.
-
pusihusi
addikt
5 LTE-re nem jött még frissítés?
Üdv. Feri!!
-
doongoo
addikt
watch 5 pro LTE-re most jött meg a One UI 5
-
doongoo
addikt
válasz szilasz007 #2633 üzenetére
az...
-
Csocsesz75
őstag
Van itt aki használ Facert és már frissített 5 Pro LTE-n ?
-
addikt
Ezek az univerzális mozdulatok szenzációsak. Nincs azért 100%-os szabadság a beállításnál, de egész jól lehet vele alap dolgokat vezérelni
-
belashx
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy benevezek egy Watch 5 Pro LTEre.
Elvileg bontatlan, Samsungos vásárlás, de van valami módja, hogy kiderítsem, minden frankó-e az órával? Mire figyeljek?"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
pgemil
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek frissítsem az órát nem google Huawei Mate 40 Pro esetén? -
ACE-
addikt
Na már észre is vettem egy bugot ami eddig nem volt. Amikor több üzenet jön egymás után, Skype-nál vettem észre, akkor a 2. üzenettől a gyorsválaszok látszanak, és ahhoz hogy lássam az új üzenetet feljebb kell scrollozni... ilyen eddig nem volt.
-
mcsm88
senior tag
-
ACE-
addikt
Azt hogy tudom beállítani, hogy alvó módban ha bejövő hívásom van ugyanúgy jelezzen az óra?
-
mcsm88
senior tag
Hosszan nyomsz az üzemmódok ikonjára az órán, ott rányomsz az alvásra, lejjebb görgetsz a beállítás telefononra és a telón amikor előjön, ott a ne zavarjanak opciónál a semmi sincs engedélyezve-re bökve beállíthatod, hogy minden hívás, vagy csak a névjegyeid, vagy azok közül is csak a kedvencek legyenek engedélyezve alvás üzemmódban.
Ha külön csak a ne zavarjanak üzemmódot állítod, az nem állítja át az alvás ne zavarjanak részét.
-
pusihusi
addikt
Sziasztok a frissítés után 2 éjszaka nincs mély alvásom, esetleg 10-20 perc. Azelőtt 1-3óra volt. Valamit elcseszhettek a frissítéssel . Valakinek hasonló v.valami más ?
Üdv. Feri!!
-
Iohannes80
újonc
Bőr hőmérséklet mérést már használta valaki? Csak most látom, hogy aktiválták.
-
addikt
válasz Iohannes80 #2648 üzenetére
Igen, alvás közben mért nálam:
-
lala666
senior tag
válasz Iohannes80 #2648 üzenetére
Akkor áruld el légyszíves, hol találom mert sehol nem lelem...
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest