- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Jah, csak üzenetre lehet válaszolni de kezdeményezni üzenetet nem, bár elég instabilan működik. Kivéve az SMS, azt tudsz küldeni. Meg ezek szerint Whatsapp is van már. Viber is lehetne... meg FB messenger.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
addikt
-
undercover
őstag
A héten lesz Samsung esemény... Vajon fognak új órát bejelenteni vagy az később lesz?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Janaboy
veterán
válasz undercover #2357 üzenetére
Hetek óta cikkeznek róla. Az új 6os szériát bemutatják.
Pro valszeg nem lesz.Janaboy
-
Janaboy
veterán
Aki Garminrol váltott az üzenetkezelés, megjelenites mennyivel jobb?
Főleg Viber.Janaboy
-
mcsm88
senior tag
Eddig nem volt gondom a töltési idővel, mert amíg fürödtem rádobtam tölteni.
Így nyáron, napi több fürdéssel/töltéssel meg mindig maxon volt szinte az akksi.Most viszont elutaztam töltő nélkül és 2 nap alatt lement 44%-ra az akksi.
Hazaértem, felraktam számítógépre, ott 1 óra 38 percet írt teljes töltésre, samsung 25 w-os gyorstöltővel 1 óra 16 perc.Tényleg ilyen hosszú idő a feltöltés még gyorstöltővel is? Teljesen lemerülve lenne majdnem 3 óra?
Vagy csak valami gond van a kábellel/órával? -
mcsm88
senior tag
válasz doongoo #2362 üzenetére
De lgalább lassan merül.
Hülyét is kapnék, ha naponta ennyit kéne tölteni, pont amikor menni kéne valahova.
Marad a fürdés közbeni töltés, akkor nem járok így.
Csak ne felejtsem magammal vinniSzerk
@Decske
Erre nem is gondoltam, hogy nem valóst ír ki.
Majd legközelebb ránézek.[ Szerkesztve ]
-
Luna73
tag
Sziasztok. A páromnak vettem egy watch 5-t,lecserélendő a hármast. Ő viszont csak futáshoz meg szeretné tartani hármast. A Helath programot be lehet állítani a két órára,vagy lehet klónozni a progit valahogyan?
-
mcsm88
senior tag
Másik telefonon szeretném használni az órát, akkor mit kell tennem?
-
bandigyerek
senior tag
Ez nem titok, ez fizika. Meg kémia. Valahol mondtak egy jó példát a töltésre:
Adott egy stadion egy bejárattal. Meg az adott ülőhelyhez megfelelő tömeg. Amikor a kapu kinyílik a tömeg elkezd beözönleni. A kapu nagyságától függ, hogy mennyi ember fér át rajta egyszerre (értsd: 5W, 10W, 15W, 33W ect.)
DE!
Amíg üres a stadion és az emberek oda ülnek ahová akarnak addig folyamatos és gyors a beáramlás. Viszont ahogy fogy a hely, és a krapekoknak keresni kell az üres helyeket ez az áramlás belassul.Nagy vonalakban, konyhanyelven a töltés metódusa nekünk 1bites usereknek.
-
Phoere
csendes tag
Sziasztok,
Azt tapasztalom, hogy ha leveszem az órát (Watch 5 Pro) pl. töltés vagy fürdés miatt, akkor amikor visszaveszem, nem hajlandó érzékelni, hogy a kezemen van. Így pl. a pulzusmérés nem megy, ezen a legegyszerűbb tesztelni. Ha ekkor újraindítom, akkor utána rendben működik. Mondjuk 10 esteből 6-7 alkalmommal így történik. Tapasztalt valaki ehhez hasonlót? -
Phoere
csendes tag
Elvileg aktiválják ebben a hónapban Thermo check hőmérő programot, egyelőre a 6-osra, de közeljövőben az 5-ösre is.
-
undercover
őstag
Nah váltunk Watch 6-ra mi a vélemény?
-
polonic
félisten
válasz undercover #2379 üzenetére
Nem hiszem, hogy megéri 5 pro-ról. Meg böszme drága is lett.
-
gringoka
aktív tag
válasz undercover #2379 üzenetére
Én egy huawei watch gt 2pro-t szeretnék leváltani erre , de ez az územidő harmat gyenge lesz nekem.
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Mai nappal becsatlakoztam egy Titanium Grey 5 Proval. Az alkalmazás sikeresen nem hozta át a számlapokat. Egyszer tudom hogy megtaláltam már a letőltötteket Playen de most az istenért sem találom.
Előre is köszi a segítsége -
Mike81
senior tag
válasz Csocsesz75 #2393 üzenetére
Itt is köszi Viszont a letőltött szamlapok nem jelennek meg az alkalmazásban. Erre mi is a megoldás
-
undercover
őstag
Ha jelentkeztem a Samsung esemény előtt a kedvezményes kódra az nem működik csak a fold telefonnal igaz?
-
Mike81
senior tag
válasz Csocsesz75 #2395 üzenetére
De közben megjelentek ott csak nem azonnal. Nekem meg jönnek vissza az emlékek hogyan is kell használni az órát az appal
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok. Nektek is a Galaxy Wearable allkalmazásban kétszer szerepel az óra alkalmazási között a Play áruház? Ha nem akkor hogy tudnám az egyiket letörőlni?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest