- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyron25
aktív tag
-
gipsztigris
addikt
Ez pontosan mit jelent, hogy az akksi is jól bírja? Lányom kapta meg a Galaxy W-t és egész nap nyúzza. Zene, facebook, meg megint zene és megint facebook.
Épp kibírja az akksi délután fél négyig, mire hazatér a suliból! Gyári XXML8-as ROM van rajta. Érdemes lenne megpróbálkozni ezzel a ROM-al?"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
tomp
félisten
Rebel rom: Átlagos használattal végig 3G olykor adatháló off és 1nap 16órája megy az akksi. :-)
-
bzs73
őstag
válasz pyron25 #6550 üzenetére
Az alapot ivana (iattilagy) csinálja. Jó, én még moddolom, próbálom a hibákat javítani, lásd dátum kiírás , bt kapcsolás, téma, stb, de az alapot, és a jó működést neki köszönhetjük.
gipsztigris: Aksi szempontjából azért még mindig a gb a jobb, de hát ics még mindig csak épp hogy béta lett.
[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
tomp
félisten
A rebel romban 4G-nek mutatja az aktiv forgalmat. Eddig azt hittem hogy ez bug. De nem. Direkt mutatja 4G-nek...
Megpróbálom ma átírni és kiegészítve pár appal felrakom a módosított Rebel romot. :-) -
stefi68
addikt
Már tegnap akartam kérdezni, (csak behalt a fórum) nincs véletlenül egy CWM-ből felrakható alap CM9 kerneled valahová feltöltve?
A másik, hogy a te és Attila ROM-jába mért nem lehet felrakás előtt fájlokat cserélni (pl. csengőhangok: törlés, hozzáadás)?
Régen ezeket mindig felrakás előtt rendeztem, most nem működik, mert a CWM hibát jelez. Alá vannak írva ezek a ROM-ok? Mert akkor ugye egy zip módosításnál újratömöríti és fuccs az aláírásnak.
Csak erre tudok gondolni...
A CWM-ben hiába kapcsolom ki, hogy ne ellenőrizze az aláírást, úgy sem működik.És még egy: Tegnap a ROM-od felrakása után (szűzen) gyors volt mint állat. Miután megcsináltam az alkalmazás+adat visszaállítást (MyBackup, kb. 65 alkalmazás), elég rendesen visszavett a sebességből. Lehet, hogy nem egészséges alkalmazásadatokat visszaállítani? Régen nem használtam visszaállító programokat, csak PC-ről szinkronizáltam (Android Sync Manager Wifi) az ott archivált alkalmazásokat adatok nélkül és nem volt soha semmi bajom így.
Lehet, visszatérek a régi módszerre...◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Suttogo76
csendes tag
A JB frissítésböl való kimaradásra találtam egy érdekes érvelést.
Ok for all of you that are wondering why there is
no update for SG W and some other phone it is
for the simple reason that this update is for
NovaThore chipset phones... It dosn't mean that
the W and others will not get a JB update it just
means that this platforme is getting it first bcz
most of current phones are on that platform.
Szerintetek mennyire állja meg a helyét ez a magyarázat? -
nagyúr
Abban reménykedek, hogy könnyebb lesz portolni a JB-t, mint az ICS-t és akkor lesz a gyárinál egy sokkal jobb rendszerünk
De tényleg gusztustalan, amit csinál a samsung.... És ezt a plazmaTV-nél is eljátszották. Kiadtak eg yfirssítést, ami elb*szta a fekete szintet. Ezt jelezték tömegesen a felhasználók és magasról lesz*rták az egészet. Temészetesen downgrade-elni nem lehet az fw-t, így aki frissített az jól megsz*pta...
-
ComptonLA
tag
Részemről rossz a samu üzletpolitikája, mert azért tuti nem fogom eladni a telómat, h JB-t vagy ICS-t használjak. Jól elvagyok én a gyári GB-vel. Majd ha lejár a telóm ideje, sokat használtam és mondjuk lesz 2 éves, eladom és veszek egy új telót az éppen aktuális 5.0-ás Androiddal, a Túrós Batyuval... És közel sem biztos, h samu lesz. Osztom mások véleményét Sony ügyben.
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
Az a baj, hogy ebben hiába reménykedsz... Annó az ICS-t is skip-pelték és a JB-n is ki fogják hagyni.
Ezt az üzletpolitikai témát már annó a Galaxy Ace topicban és ha jól emlékszem már itt is körülírtam... Egyszerűen szemétség amit a Samu megenged magának! Az megint más kérdés, hogy morgok én is itt, mégis mindahányszor a Samu-t veszem... (TV, telefon, HDD /eddig legalábbis/)
szerk: a Samu monitor lemaradt...
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
iMaverick
addikt
válasz ComptonLA #6567 üzenetére
Ezt (#6563) Jim74 olvastad?
Mellesleg a TV szoftverét lehet megéri frissíteni: sokan használják a beépített médialejátszót, ami meg gondolom néha frissítésre szorul... (Az más kérdés, hogy én erre inkább egy Brazos alapú PC-t használok. Meg persze sok minden másra is.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
tomp
félisten
Érdemes felrakni ezt az OC kernelt a Rebel romra?
-
tomp
félisten
áááhhh.
Módosítottam a SystemUI-t, hogy ne 4G-t írjon ki. Sajna a CWM nem eszi meg a módosított SystemUI-s zipet. Nem tudom miért. De utólag felülírva, megy.
Beleraktam pár appot erre FC.
Beleraktam a Vibert, Firefoxot, Zseblámpát, ES File Ex., SwapSD. Ebből a SwapSD és a Zseblámpa megy csak. A többit vagy nem látja a rendszer, vagy 3mp-ként FC...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hy ALL!
Olyan kérdésem volna h adott egy SGW gyári tel. 2 napja kezdett el rakoncátlankodni.
Éjjel kikapcsolt magától, csengő hang megváltozik (nem gyári), memó kariról eltűntek a zenék. Ma meg, kikapcsolt és csak aksi kivét-vissza és így indult újra, majd lefagyott, újra indult és végleg lefagyott... Mi lehet a gond??? -
legenda
válasz #43676928 #6576 üzenetére
remélhetőleg csak szoftveres probléma, nyomni kellene neki egy teljes nullázást, hátha helyrerázódik!
a tárcsázóba; *2767*3855#
figyelem; minden tartalom törlődik, és minden beállítás visszaáll a gyári alapra, olyan lesz a telefon, mint amikor az újat kiveszed a dobozából!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pyron25
aktív tag
Befagyott a kamera, majd amikor helyreállt nem lehetett vele képet rögzíteni. Újraindítás segített. Még mindig a bzs féle rom. Kérlek nézzetek utána.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
SkyLaci
őstag
ha valaki használ ICS alatt sima Holo Launchert, az próbálja ki a Holo Launcher HD-t, (a régit törölje) szerintem gyorsabb lett tőle minden, a szabad ram is sokkal több.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Rebel Rom 3.0.7-tmp
Nem kell az eddigi fájlokat cserélgetni már benne van a zip-ben. Az eddig kizárólag feltelepíthetős Samsung billentyűzetet is sikerült beraknom és nem kell külön felrakni.
Beleraktam még a Zseblámpát és a SwapSD-t(magyar fordításért thx stefi68-nak!)
Módosítottam a SystemUI-t is(állapotsáv) de nem lehet belerakni a zip-be, mert akkor nem fogadja el a CWM. Ezért mellékeltem! Rom felrakás után cseréljük le az eredeti apk-t majd restart!
Eddig nekem jó. Nincs 4G a 3G-s kapcsolatnál.[ Szerkesztve ]
-
pszabi87
tag
válasz Suttogo76 #6561 üzenetére
annyiban sántít, hogy a mini2 és az ace plus is tudtommal snapdragon és nem nova..
de neked legyen igazad
igazából az egyetlen különbség amit én látok az az adreno 200 és adreno 205 közti különbség, de ez nemtom, hogy ram szempontjából mennyit jelent
proci nem lehet akadály, elvégre a mini2 800-on pörög! -
SkyLaci
őstag
-
Suttogo76
csendes tag
-
bzs73
őstag
válasz stefi68 #6558 üzenetére
Üdv.
Hát fájlokat pedig könnyen lehet cserélni. Nálam nem szokott gond lenni.
Commanderben megnyitod a zip-et, system\media\audio\, ahol a 4 mappába cserélhető minden, majd ablak bezárásánál commander úgy is megkérdi hogy mented-e, és mented.
Nincs semmi aláírás. Annyi esetleg, hogy ha default csengőhangot, vagy ébresztőt, sms hangot törölsz, akkor azt érdemes a system\build.prop-ba átirni. igazából ha nem írod át, akkor is működni fog minden, csak alapból némán lesz minden.
Vissza állításról nem tudok nyilatkozni, mert nem szoktam csinálni. Ált tisztán rakok mindent, vagy szinkronizálok.
Egyébként lehet hogy a sima arco romot kezdem el csinálni, mert aokp romon nem birok mindent véghezvinni, amit szeretnék. Sebességben a simát is feltudom hozni aokp szintre, csak beállítás szinten marad el az aokp-tol, de ez engem nem annyira zavar, mert annyira nem használom ki a ROMControl-t.If a second or you are the first to lose.
-
stefi68
addikt
Hát akkor én sem értem
TC-ben megnyitom (előtte TC beállításoknál, tömörítők beállításainál, tömörítés fokát 0-ra állítom ahogy régen ajánlották), törlöm, bemásolom, benne van (hogy kérdez-e valamit nem emlékszem) ellenőrzöm és a CWM hibát jelezve leáll flash-eléskor.Lehet nem kellene a tömörítés mértékét 0-ra állítani?
Más... Tegnap csináltam egy gyári állapotra visszaállítást és elölről kezdetem újra belakni. Alkalmazásokat telepíteni stb.
Talán így jobb a helyzet, mint korábban de így is tapasztalok röccenéseket. Néha olyan gyors, hogy a képernyő nem tudja követni, néha meg olyan lassú hogy elunom az életem mire betölt egy alkalmazás.
Kipróbáltam SmartassV2, Ondemand, Interactive gorvenorral is, de a helyzet ugyan az.Ötlet?
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
bzs73
őstag
válasz stefi68 #6587 üzenetére
na szerintem ott lesz a baj.tömörítés mértékét nem kell állítani.
mint írtam egyenlőre az aokp dolgot hanyagolni fogom.
nekem produkált már pár érdekes dolgot, amit a sima cm9 nem.
Egyébként meg hát nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ez még épp hogy csak béta lett.
mármint a cm9, így hát szerintem nem kell csodálkozni semmin. Ahhoz képest szerintem nem rossz.gb-re már biztos nem bírnák visszaállni.[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
stefi68
addikt
Na, akkor kipróbálom normál tömörítéssel is....
Még adok egy esélyt neki az arco féle legutolsó kernellel, aztán meglátjuk
Egyébként az attila féle 08.31-i verzióval nem volt ilyen bajom, abba ugye még arco féle kernel volt.
Akkor várjuk a módosított bzs féle CM9-et...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
stefi68
addikt
Nos, alátettem az arco féle CM9_beta1 kernelét a bzs féle AOKP ROM-nak.
Így már egész elfogadható a működése.
Úgy néz ki nem akad annyira, mint korábban, még tesztelgetem...◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
-
poli27
veterán
Hali
Hogyan lehet a kijelzőt kalibrálni? Sokszor nem ott érzékel ahol megnyomom....
-
SkyLaci
őstag
Meg lehet azt oldani hogy amikor hosszan nyomom a home gombot és feljönnek a "legutóbbi appok", akkor ne a "legutóbbi appok" jöjjenek fel, hanem az épen "futó appok" ugyan ilyen stílusban, és elhúzással lehessen lelőni őket? (cm9)
-
stefi68
addikt
A COW féle ROM-ból kivadászhatod a kernelt, ha kísérletező kedvű vagy. Az GB alapú és saját kernel volt benne, húzható is volt, próba szerencse. max. nem működik és akkor vissza flash-eled az eredeti kernelt.
(#6598) poli27: A gyári ROM-ban volt egy tesztprogram és abban ha jól emlékszem volt kijelző kalibrálás is. A tárcsázóba beírt *#AKRMI kóddal jött elő. Keress a kezdeti hozzászólások között rá...
(#6599) SkyLaci: Androidon mindent meg lehet oldani (vagy legalábbis majdnem)
Neked egy ilyesmi féle Task Switcher program kell. Nézz körül a Play-en van még ilyen jó pár, amit be lehet állítani a Home gombra.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)