-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz zolee1967 #7751 üzenetére
Szia!
Nem lehet. Korábban megvettem a Camera JB+ programot, direkt a CM10-hez. Kipróbáltam 3-as kernel alatt, sajnos nem működik, így gondolom, hogy másik kamera programokkal sem fog menni sajnos.
De, ha ez megoldódik, akkor nekem is megy fel ez a verzió a telefonomra. -
sarditboy
csendes tag
Sziasztok!cm10 Alpha3-2.6-ost használom belakva nagyon jól megy(ment),fogja magát és elfelejti a mobilnet beállításokat,hiába állítom be kézzel nem lehet elmenteni!!újraindítás nem segít..egyébként Camera jb+t használok,system appból töröltem a galery appot az apollo appot,és telenoros a net...valakinek 5lete?
[ Szerkesztve ]
Most jövök egy iq tesztről,szerencsére negatív lett...
-
pyron25
aktív tag
Azért elgondolkodtató hogy mennyire más a JB működés és már a beállítási szempontjai mint az ICS. A CM9-hez képest a háttértárat se lehet alapból megcserélni, a kamerabeállítások is elég foghíjasak és a statusbar is ilyen otromba lett. Nekem annyira nem jön be a JB. Többet kell mókolni vele mint az ICS-vel...
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
szela01
tag
válasz sarditboy #7754 üzenetére
Én is így jártam éppen ma reggel, pedig tegnap még jó volt. Semmit nem raktam rá azóta így fogalmam sincs,hogy mi történhetett. Sok mindent kipróbáltam, de az lett a vége, hogy visszatettem JB alpha 2-tőt.
Még jó hogy volt egy backup-om róla. Azóta semmi baj és működik a mobilnet.
Azért érdekelne, hogy mi történhetett, hisz tegnapig jó volt alpha 3-mal is.Üdv: szela01 (Galaxy Note 3 N9005 LTE)
-
ComptonLA
tag
Én is kipróbáltam a VC minden verzióját. Mindnél ugyanaz van. Eleinte simán fut, aztán egy idő után elkezd egyre durvábban laggolni, majd lefagy és kilép. Sztem bele kell törődni, h nem fog a W-n normálisan futni. Fölöslegesen feltupírozták a grafikát a hardver kárára, ahelyett, h csináltak volna egy 1:1 portot és akkor futna rendesen.
De érdekes, h a grafikát minimumra véve sem változik semmi. Ugyanúgy kilép egy idő után. Pedig úgy már sokkal rondább, mint a 3, ami szinte hibátlanul fut.
Pedig hogy vártam... -
Baxo89
tag
válasz ComptonLA #7759 üzenetére
1.0nál is kifagyott, viszont azt vettem észre, hogy ha lowon van shadow kikapcsolva és olyan 30%on van a felbontás csuszka a látótávolság 20%on. frame limit kikapcsolva, akkor ugyan rondább mint a 3,de alig röcög be néha csak, tehát jobban is fut nálam mint elődje. Nem érdemes állítgatni a grafikát csak úgy ha játék állás betöltése előtt belövöd és játékon belül már nem állítgatod, mert akkor el kezd laggolni és kifagy. Így tényleg játszható a fent i beállítások mellett, picit a látótávolságot felhúzom mert egy pöppet idegtépő, h. nem tölt be néha a textúra. Magyarítással bíbelődök. apk fájlban kicseréltem az american txt-t, de így nem engedi feltelepíteni, gondolom az obb-s mappában lévőben is ki kell cserélni és úgy szerintem jó lesz, csak még nem volt időm vele mókolni.
-
Baxo89
tag
válasz ComptonLA #7761 üzenetére
így, ahogy fentebb belőttem és nem állítottam játék közben, nem kezdett el laggolni és nem is fagyott ki, Bár nem tudom, hogy meg volt-e, csak a mentős küldiket csináltam a 4. szintig, meg tettem egy karikát az első szigeten. 1.2es verzió. 2.3.6os android, csak a gyári frissités, nem mókoltam a telóval.
off:
A magyarítással xarakodom, töröltem az apk-ból a nyelvi fájlokat és úgy helyeztem a teló memoriájába. OBB mappába mikor felmásolom a gtavc-t(obb 1,2gb) és amikor telepítem a módosított apk-t, Elindul a játék müködik meg minden, de nem jön létre az Android mappában a com.rockstar... stb mappa és nem tudom kicserélni a nyelvi fájlokat így magyarra. Az obb-ben marad a játék, de az ilyen betömörített obb állomány amiben gépen winrarral bele tudok nyulni, de nem engedi kicserélni a fájlt, főleg nem telón, mert ott meg sem tudom nyitni. Hogy kell ezt a magyarítást megoldani? -
pyron25
aktív tag
ICS-n megy rendesen, nem fagy, de a grafikát levettem így viszont az utolsó pillanatokban látom meg az autókat. Amúgy ez a játék szerintem csak qwerty billentyűvel vagy külön bt billentyűvel játszható rendesen. De unaloműzésnek nem rossz, el lehet vele szórakozni még így is.
-
pszabi87
tag
Sziasztok!
Olyat csinál 1-2 hete a telefon, amilyet eddig nem csinált. Az sd kártyára feltöltött új tartalmakat egyszerűen nem látja pl a gyári zenelejátszó. sd-t el kell a telefon főmenüjében távolítani, majd ismét csatlakoztatni.
Ugyanígy csengőhangokat sem látja (belső tárhelyen) a megfelelő mappában. A régieket látja (régi custom csengőhangok 'Ringtones' mappában), viszont az újakat ugyanott már nem látja a rendszer (formátum, tömörítés stb azonos). És mivel ez belső sd, így ne is tudom, hogyan lehet frissítetni vele.
Gyári rom van fent egyébként.Valaki találkozott már ilyennel? Vagy csak simán béna voltam és elállítottam valamit, amit nem kellett volna?
Köszönök előre is minden segítséget! -
Mantin
aktív tag
Sziasztok!
A Modern Combat 4et leszedte már valaki?
Csak mert engem nagyon érdekelne, de zavar,hogy play-en azt írja, hogy kompatibilis de a helynél 1,9GB van írva... a tárhely meg 1,7GB először nem akarok szórakozni ROMokkal Gyárin érdekelGTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
pszabi87
tag
Siker!
Force stop Mediascannek az összes alkalmazás között és adatok törlése. Telefon újraindítva és most lát mindent. Remélem azért nem kell minden egyes fájlátmásolással megcsinálni mindezt... -
Rotate
veterán
nagyszerű, asszony aksija is felpúposodott... 1 éves a telefon...
gondolom nem lehet csak úgy gariztatni, hogy csak az aksit küldöm vissza... vagy szerintetek?
(nálunk nincs szervizfutár tótiában)
-
Rotate
veterán
válasz stefi68 #7773 üzenetére
nem tudom nálunk is így van-e... mindenesetre esélyes hogy amúgy is veszünk inkább új aksit, mert kell a cucc, és ki tudja meddig ülnének rajta így ünnepek környékén...
meglesz az új aksi és megy a telefon apróra... asszonynak nagyon elege van, Ace 2 van helyette kinézve, remélem majd azzal is jól beszopjuk
-
iMaverick
addikt
Most nem azért, de lehet, hogy időben adtam el a W-t? Oké volt rá garancia, de mit szórakozzak vele?
Ez az 1 éves aksi játék tisztára az iPhone-ra emlékeztet... Ha jól rémlik, akkor az 1-es IPhone-nal volt valami gikszer: 1 évesen az akkuk kifújtak... Ráadásul ki sem lehetett cserélni, mert a drága Apple beleragasztotta a készülékbe. Hát nem logikus?
Persze lehetett a neten látni mindenféle hajszárítós-kimelegítős megoldást, de még ilyet... Pont az aksin spórolni, mikor ezeknek a mobil ketyeréknek pontosan az akkumulátor a gyenge pontja!
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
-
pyron25
aktív tag
válasz gipsztigris #7779 üzenetére
Én mostanában olyat tapasztaltam hogy újraindítás után 10%-kal ugrik le a töltöttség. Nem tudom miért van ez de az aksi egyenlőre nem púpos. Van egyáltalán valamiféle előjele? Minden nap nézem, de egyenlőre semmi.
-
tomp
félisten
válasz gipsztigris #7779 üzenetére
Egyik napról a másikra fújódott fel?
Elég érdekes, hogy 1év elteltével hopp zárlatot kap. Valamit nagyon elcsesztek a gyárban. -
stvnppp
senior tag
Aki meg nem csereltette ki az pupos akksijat, az megtenne, hogy korbefenykepezi, es feldobja ide? Kivancsi vagyok, hogy van-e valami kulonbseg sorozatszamban vagy masban! Bar nem ismerem a kinai irasjeleket, de lehet a gyartasi datum is rajta van.
-
gipsztigris
addikt
Őszintén szólva nem tudom. A 17 éves Lányom használja a telót (eléggé le van terhelve az akku ) napi ezer óra facebook és zenehallgatás, meg egyebek.
Tegnap közölte, hogy olyan fura a teló, mert mintha le akarna jönni a hátlapja. Nem tudja a helyére pattintani. Gyorsan levettem a hátlapot és látom, hogy az akksi akarta lerúgni magáról a hátulját.
Régebben volt egy PNA-m, annál a púpos akksi már a kijelzőt nyomta, egy ponton ls majdnem tönkrement az LCD-je. Egyszóval érdemes figyelni rá!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
stvnppp
senior tag
válasz gipsztigris #7784 üzenetére
Azt tudom, hogy hogy nez ki, mar nalam is volt csere. (meg szeptemberben) Egy sorozatszámot meg tudnal adni? Az erdekelne, hogy van-e valami valtozas, ergo javitottak-e a tipushibat, vagy egy ev mulva megint cserelheto.
-
stvnppp
senior tag
válasz gipsztigris #7786 üzenetére
Koszi! Nalam:
EB484659VU
S/N:TH1C628CS/5-B
2012.06.28.Majd ennek utananezek, hatha van rola info valami kulfoldi forumon. Bar lehet, hogy nem lesz, mert meg a Wave3 es az Xcover rendelkezik ilyen akksival, es egyik sem egy elterjedt tipus. (itthon legalabbis)
-
iMaverick
addikt
Szerintem a Samunál nagyon elcsesztek valamit az akkuk kapcsán... Lehet rossz beszállító, vagy mitudomén: a bátyám ma pont itt volt nálunk, és meséli, hogy a Galaxy Ace-nek is megnyekkent az aksija. Tavaly novemberi...
-
Mantin
aktív tag
válasz iMaverick #7789 üzenetére
nekem is 2011.10. hó valami volt (nem tudom pontosan, mert most van szervizben vele...)
nekem 11.25-én járt le az egy év és utána lett púpos. Azt mondták, hogy mivel regisztráltam még benne vagyok a +2 hónapban úgyhogy gariban megcsinálják
Elvileg hétfőn hozzák visszaGTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
kavics325i
őstag
B@sszátok meg én meg csak most olvasom. Öcsém nekem is merülget elég rendesen a teló asszittem valami be ragadt és megnézem hát enyém is púpos lett pár napja. Még jó hogy be regisztráltam én is mer buktam volna. Pár napja volt egy éves
Milyen rom kell rá?Gyári rom vagy lehet mondjuk bagux is?[ Szerkesztve ]
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
iMaverick
addikt
válasz kavics325i #7791 üzenetére
Oké-oké értjük hogy örülsz a +2 hónap garinak, de azért a nyelvezetet kissé moderáltabban kérlek!
-
-
gipsztigris
addikt
válasz kavics325i #7793 üzenetére
Hát azért ezt a mennyiséget nem nevezném "tömegnek"! .....legfeljebb sokadalomnak!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Suttogo76
csendes tag
Összeszedtem pár dolgot amelyeket akkor tapasztaltam mielőtt elkezdett tönkremenni az akkumulátorom. Az első jel és a teljes tönkremenetel között körülbelül 2 hét telt el.
Az első az volt amikor egy újraindítás után körülbelül 40 százalékot esett az akkumulátor töltöttsége. De ami meglepőbb volt, hogy utána önmagát visszatöltötte az akkumulátor, legalábbis a töltöttség jelzés ezt mutatta. Használat közben úgy éreztem hogy az akkumlátor jobban merül valamitől viszont mindig vissza töltött pár százalékot, miután lement alvóba a telefon. Egy esetben 14
százalékot töltött vissza magától. Ezt a jelenséget pár napig csinálta. Ekkor még nem volt púpos az aksi. Az utolsó jelenség pedíg az volt, hogy 70-80 százalékos töltöttségi szintnél is kikapcsolt a telefon egy telefonálás során és már nem kapcsolt vissza. Ha mégis sikerült életet lehelni bele, akkor 0 (!!) százalékot jelzett bekapcsolás után. Ezt már púpos állapotban csinálta.
Ha valaki tapasztal ilyeneket, annak napokon belül új aksira lesz szüksége. -
senior tag
Jaaj.. ne bántsátok már szegény W-t, (Rotate,iMaverick) szinte nekem esett rosszul
Jó kis telefon ez azért.. bár ma én is össze akartam törni, gyorsan kellett volna telefonálnom egyet, és az istenért se akart bejönni a tárcsáző (DWcontats). Csak nagy nehezen.. de ez nem csak a telefon hibája.Akksi: úgy látszik,ez bizony széria hiba lesz. Egyre több rosszról hallani már itt is,meg anno amikor voltam a szervizben, ott is mindkét nap mondta a srác, hogy aznap is cseréltek...
Régi púpos akksim
Már nekem is kezdte elnyomni a hátlapot.
Hogy mennyire egyik napról másikra? jó kérdés, nekem sokat lógott a töltőn(melóban általában notin lógott usb-n, úgy neteztem róla, itthon meg nem nagyon használtam.)Relatíve hirtelen jött el a halála..
Amivel esetleg lehet tesztelgetni szvsz, Battery Monitor Widget Pro (bár kicsit lehet eszi az akksit.)Bekapcsolni a figyelést. Jó program, azon progik egyike, amely jól jelzi az akku feszültséget.
Még áram felvételt is jelez, de az csak egy viszonyításra jó szerintem.
Teszt. bekapcsolni a figyelést, majd valami izmosabb alkalmazást elindítani.. pl. egy erösebb 3D játék, vagy navi....stb.
Aztán megnézni mennyire ment le az akku fesz. Lehet ha már döglődik, leesik elég erősen, majd ha vége a terhelésnek, visszaemelkedik.
Nálam nagyon dúrván leesett, de nekem már döglődött is..
Egyik este 3x % os akksinál kapcsolt ki, navi hatására, másnap már 70-80% ról is gondolt egyet, és pl. egy vakuzás hatására kikapcsolt!Mondjuk lehet árulkodó, ha nem változtatott a rendszeren az ember, és mégis mondjuk 2 nap helyett 1 napot bír a telefon. Nekem nem volt fura, mert nálam átlag egy napot bírt mindig. Most az új akksival ha nem gyilkolom, 2 napot elmegy...
Új akksi egyik oldala, és a másik oldala..szerk: csatlakozok az előttem szólóhoz, kb. pont ugyan ezek a jelenségek voltak nálam is...
[ Szerkesztve ]
-
pyron25
aktív tag
Akkor ahogy nézem a dolgokat kb 11-12. hónap környékén megy tönkre. Tehát jó lesz mindenkinek figyelni erre a bizonyos időszakra és persze a garanciára is hogy még idejében eljusson a teló a szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)