- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Akksi kalibráció megvolt.
A mai intenzív használat mellett 5óra 46percet bírt.
Ez tökéletes!
3G Only, kb 2óra kamera(fotó és felvétel), 1óra Deezer(folyamatos zeneletöltés)
Kalibráció előtt egy nyugodt használatnál 1,5napot is elment. -
tomp
félisten
Nem javítottam, csak a hibás appokat cseréltem le.
Na de itt a link.
Rebel rom+a csere appok.
+leírás a hardveres gyorsítás bekapcsolásához.
Végeredmény: nagyon jó rom amiben mennek a problémás appok és a hardveres gyorsításnak köszönhetően a 2D-s megjelenítés nagyon gyors lett. Antutu is 4211pontot adott. -
nagyúr
Feltelepítettem, észrevételeim:
1. Csere appok másolásakor (mikor beillesztettem őket az app mappába), akkor megfagyott a telefon, majd újraindult.
2. Sima Clock.apk-t nem találtam (de a Clockpackage.apk-t átneveztem).
3. Nem látom a készülékemet a Play webes felületén, pedig már beállítottam a telefonon a google fiókot és telefonon keresztül telepítettem is alkalmazást.Mi ilyenkor a teendő?
-
tomp
félisten
-
nagyúr
Extrém akkumerülést nem tapasztaltál? Főleg 3G alatt?
Valahogy meg lehet ennél oldani, hogy a 2G/3G átkapcsolás közvetlenül megtörténjen, mint az AOKP-nál, vagy ez a GB sajátossága, hogy nem engedi közvetlenül?Gyári ROM-ot lehet CWM-mel telepíteni?
Ha felrakok gyári deodexed ROM-ot és hozzá a 14 toggle buttons kiegészítőt, akkor azzal sem tudom kapcsolni közvetlenül a 2G/3G-t?Lehet, hogy ha elkészíted a javításokkal integrált ROM-ot, akkor újrahúzom.
Vagy kipróbálok egy alap CM9-et. Ivana félével nagyon lassan nyíltak meg az appok. Lehet, hogy user error és nem a ROM problémája.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
XDA-n zip-es stock ROM-ok vannak
Közvetlen átkapcsolás alatt azt értem, hogy a 2G/3G kapcsoló nem a hálózati beállítások menübe dob, hanem közvetlenül átkapcsol a 2G és 3G között.
Az AOKP-ben volt egy 2G gomb és egy Data gomb a lehúzható sávban. Ha Data és a 2G be volt kapcsolva, akkor 2G-n ment az adatkapcsolat, ha 2G-t kikapcsoltam, akkor 3G-n, ha a DATA-t kapcsoltam ki, akkor megszűnt az adatkapcsolat.
-
nagyúr
Igen, de az a DATA gomb nekem kevés, mert azzal a teljes adatforgalmat kikapcsolod.
Igazából az a gondom, hogy nekem állandó netkapcsolatra van szükségem a leveleim miatt, azonban arra elegendő a 2G, és így az akkut is kímélem, mert 3G-n sokkal többet fogyaszt. Viszont netezni is szoktam a telefonon, ahhoz viszont kell a 3G. Na ezt a 2G / 3G átkapcsolást szeretném egy darab ikonnal, vagy statusbar-ról megoldani.
ICS tudja, GB-nél azt hiszem, hogy csak parancsikon van, ami a mobilnet menüpontba navigál, de nem kapcsol át közvetlenül. -
tomp
félisten
Hogyan lehet a Rebel romban belerakni a hangerő gomb nyomására zene léptetés funkciót? Bagux-ban benne van, Rebelben nincs.
Mit kellene berakni a rebelbe? -
tomp
félisten
ááá dejó...
Nem indul a rom...
Fekete képernyő. Most húzom újra a romot. -
SkyLaci
őstag
más is tapasztalta cm9 alatt hogy az alkalmazások viszonylag lassan indulnak el, valamint hogy a szabad ram általában nagyobb kevés (30 MB körül szokott lenni)? mit lehet ezen javítani beállításokkal?
-
stefi68
addikt
válasz SkyLaci #6521 üzenetére
Igen lassan indulnak, de nem csak akkor ha kevés a szabad memória.
Nálam most a kkrraazzyy féle ROM van fennt de ennél is ua. a helyzet.
Alap arco féle CM9-nél is ez volt, de még az alpha változatnál.Egyedül talán az Ivana féle 08.31-i verziónál nem tapasztaltam, de az ő 09.19-i verziója is lekerült gyorsan. Mondjuk azután írta is hogy gond van vele, használjuk a 09.17-i változatot.
Azt nem próbáltam.Még lehet megér egy próbát másik honfitársunk bzs173 munkája is
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
nagyúr
válasz SkyLaci #6521 üzenetére
Én Ivana féle AOKP ROM-né tapasztaltam ilyet (09.17-i verzió), de hozzáteszem, hogy lehet, hogy nem a ROM hibája, hanem én baltáztam el valamit. Bár a telepítési útmutató szerint jártam el pontról pontra.
Tegnap felraktam az alap CM9-et (beta1) és ott nem tapasztaltam ilyen lassú elindulásokat, teljesen elfogadható a sebessége számomra. (Egyébként a 2G/3G átállás probléma is megszűnt, tehát ezzel ott is átvált 3G-re, ahol az AOKP-vel nem, és az Opera sem fagyott még le egyszer sem.)Más: a gyári naptárat lehet valahogy függetleníteni a Business Calendartól? Ez utóbbit használnám, de ha beállítom, hogy melyik gmail fiókommal szinkronizálja a naptárat és, hogy mely naptárak szerepeljenek, akkor az bekerül az alap gyári naptárprogramba is. Ha viszont letiltom a gyári naptárat, akkor nem kapok emlékeztetőt azon eseményeknél, ahol ezt kifejezetten beállítottam....
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond? -
stefi68
addikt
Na, akkor a 09.17 verziót sem próbálom ki. Egyébként nem hiszem, hogy "user error" lenne, én az elején 3féle módon is megpróbáltam telepíteni őket, de egyik sem lett jobb.
A Business Calendar-t szerintem nem lehet használni a Google calendártól függetlenül, mert arra épül, mint ahogy az aCalendar és társait sem.
Erre a megoldás az olyan naptár alkalmazás, ami önállóan is képes kezelni a fiókod naptórbejegyzéseit. Ilyen a Jorte és a CalenGoo is (ha jól emlékszem).◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
nagyúr
válasz stefi68 #6526 üzenetére
De az az érdekes, hogy az események megmaradnak a Business Calendarban, az alap naptár törlése után is, tehát a google fiókkal szinkronizál, csak az emlékeztető funkció nem működik. Végül is mindegy, mert az alap naptár nélkül nem működik. Legfeljebb nem használom az alap naptárat, aztán had garázdálkodjon a háttérben.
-
tomyka74
senior tag
üdv!
tudja vki,honnan lehet letölteni PowerAmp lejátszót ingyen teljes verziót? -
pszabi87
tag
http://www.sammobile.com/2012/09/24/samsung-to-update-11-phones-and-4-tablets-to-android-4-1-1-jelly-bean/
ne már! na EZ viszont már kínos. most már gyakorlatilag minden második alsó kategóriás telefon el lesz látva jellyvel, csak a w/s plus nem!
-
stefi68
addikt
válasz pszabi87 #6529 üzenetére
Hááát igen vicces, hogy az Ace Plus benne van a listában amiben ugyan úgy 512 MB RAM van, igaz ott az Adreno200 valószínűleg kevesebb memóriát vesz el a RAM-ból.
(#6528) tomyka74: Ilyen kérdést nem igazán illik itt feltenni, mert ezért morcosak szoktak lenni a modik
Bár nem vagyunk kiemelt topik, úgyhogy lehet a kutya se jár erre...., de azért fő az óvatosság.
-
pyron25
aktív tag
válasz stefi68 #6522 üzenetére
A hétvégén egy kicsit romolgattam mivel a CM9 beta 1 nálam nagyon sok érdekességet produkált. Először csak újraraktam egy full wipe kíséretében majd látva hogy nem orvosolta a problémát az aokp romok felé vettem az irányt. Az Ivana féle legújabb rom állapotsávja bugos volt nem tudom miért de egy pár dolgot nem jelenített meg. Aztán felraktam a bzs félét ami már 1 napja megy és bár nem tudom mit csinált vele de lényegesen gyorsabb az stock CM9-nél. Egyetlen hiba hogy az értesítési sávban levő wifi kapcsoló nem mindig teszi a dolgát. De ezen kívül minden megy simán. Ajánlott ROM
Részletesebben kicsit későbbNincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
stefi68
addikt
válasz tomyka74 #6533 üzenetére
Semmi baj, engem nem zavar.
Ezek a kérdések inkább priviben intézendők(#6534) dipeti: A MiUi tényleg szokatlan volt, én is megnéztem. leginkább az zavart elsőre, hogy az érintőgombok nem világítottak
(#6532) pyron25: Melyik bzs félét raktad fel, a legújabbat (v1.2)?
Mert az csak tegnap 22 órakor került fel...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az mitől lehet, hogy ha wi-fire van csatlakozva a telefon, akkor nem szinkronizálja automatikusan a gmailt, csak ha mobil netre csatlakozik. Ez normális jelenség, vagy a CM9 hibája, esetleg én állítottam be valamit rosszul? Természetesen internet elérés van, amikor wi-fi-n van a telefon.
-
gipsztigris
addikt
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
pyron25
aktív tag
válasz stefi68 #6538 üzenetére
Igen még tegnap felraktam ahogy írtam is. Hát gyorsabb az biztos a stock CM9-nél. Nálam egy kicsivel gyorsabban jön be a névjegyzék/ telefon/ sms mint a CM9-en. Egyedül ami nagyon zavaró volt hogy zenehallgatás közben (poweramp) a zene meg meg akadt, mindezt úgy hogy közben opera minivel próbáltam vna netezni. Ilyet a stock CM9 sem produkált.
Amúgy ami nekem fent volt előtte az "v1.2 b1" néven futott. A mostaniban (v1.2) az a különbség hogy már benne van a másik aokp romban is szereplő kernel.
Egyébként érdemes kipróbálni nekem bejött. Gyorsaságra, stabilitásra, funkcionalitásra és kinézetre is. Bár a kinézet az teljesen mind1 mert olyan témákat lehet belerakni amilyet csak akar az ember.
(#6539) gipsztigris: Azért ez már kib@szás. Még a mini 2 is kap JB-t... Szánalmas ez a fajta üzletpolitika........
[ Szerkesztve ]
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
nagyúr
válasz gipsztigris #6539 üzenetére
Főleg úgy vérforraló, hogy a Galaxy Mini 2 pedig benne van a listában és hát a két hardver között van egy kis különbség a W javára...
Egyértelmű mire megy ki a játék... Vegyél új telefont, ha új operációs rendszert szeretnél...
Azt hiszem ez volt az utolsó Samsung telefonom....(#6540) pyron25: megelőztél a szerkesztéssel
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gipsztigris #6542 üzenetére
Csak még nem tudom, hogy melyik céget válasszam...
-
pyron25
aktív tag
válasz gipsztigris #6544 üzenetére
A Sony már számomra is egyre szimpatikusabb. Egy biztos hogy legközelebb többet áldozok egy telóra és nem samut veszek.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
nagyúr
válasz gipsztigris #6544 üzenetére
Bakker, egy rugóra jár az agyunk... Anno Arc S-t akartam venni, csak volt valami széria hibája, hogy elrepedt a ház egy idő után magától, aztán ez lett helyette... Én is a Sony felé húzok ismét...
-
stefi68
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)
- Custom ROM telepítése (+frissítés)
- Macska topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest