- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
üdv skacok, kérdés lenne : most ez van fent CM9 RC6 , de merül mint a Titanic. melyik kernelt tegyem fel?
választ előre is köszönöm
még egy : cm9 vagy cm 10 melyik jobb használhatóbb?[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
válasz FalconKnight #9003 üzenetére
Mi az a PB? látom te slimbean használod , az milyen?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
stvnppp
senior tag
válasz leslien #9004 üzenetére
PB = Project Butter
Egy fejlesztés (Jelly Beantől felfele), ami a rendszer animációinak sebességén és folyamatosságán hivatott javítani.CM9:
Nálam is merült nagyon egy-két napig, de utána beállt. Nálam a mediaserver szívta nagyon. Mielőtt áttérnél másra, nézd meg, hátha valami más nélkülözhető program ragadt be és szívja az akksit![ Szerkesztve ]
-
SkyLaci
őstag
Kis segítségre lennem szükségem.
Holnap szervizbe vinném a telefont, és vissza kéne állítani gyári állapotra, de nem tudom hogyan érdemes.
Amit változtattam rajta: root, cwm, cm10, alapsáv -
SkyLaci
őstag
na de mindenek előtt kijött a cm10 alpha 7, nem semmi változásokkal
New wifi driver (note: WEP support is currently broken)
Enabled all focus modes in camera app
Support for PPPoE in kernel
Support for USB fast charging (needs 3rd party app to enable)
Support for OTG (needs external powered hub)
Many kernel changes and updates -
SkyLaci
őstag
-
Izzé
őstag
-
Izzé
őstag
válasz stvnppp #9018 üzenetére
Ave méreg!
Röviden, tömören, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Ezzel már kihúzok 2 napot úgy, hogy kb fél órát beszélgetek és 5 órát megy a kijelző. A gyárival ez olyan 1,5 nap volt 4 óra kijelzőhasználattal. Azt nem mondom, hogy a teljesítménye miatt megérné a dupla árat a gyári akksihoz képest, egy olyan 7-8k-s ár lenne a reális, viszont, ha már azt nézem, hogy ez tuti nem fog felpúposodni 1 év múlva akkor már megérte. Egyébként már mikor megfogtam is minőségi hatást kelltett, pláne mikor beletettem a telóba. Eskü jobban illeszkedett mint a gyári, vagy az a 2450mAH-s csodakínai, amit tartaláknak vettem. Szinte beleszorult a telóba. Majd csinálok képeket is, ha egyszer eljutok még arra a pontra, hogy normálisan használjam a telót. Nem kicsit rákaptam a Temple Run 2-re... -
tomp
félisten
Van értelme CM9 RC6-ról CM10 Alpha 7-re váltani? PB és OTG-n kívü?
A kamerája még mindig "csúnyább" mint a CM9? -
Petroimro
csendes tag
Sziasztok!
A CM10 felrakásával lenne pár kérdésem.
Azt olvastam, hogy így kell felrakni a ROM-ot:
1. CWM Recovery felrakása Odinnal. (Első HSZ-ben leírtak szerint.) Aktuális és legfrissebb recovery-t INNEN lehet letölteni.
2. Backup készítése az aktuális ROM-ról. (Visszaállítási pont létrehozása.)
3. Full wipe (data, cache, davik)
4. Flash update*.zip.
5. Flash gapps*.zip.
6. Reboot, majd jöhet a visszaállítás.Felraktam a CWM 5.5.0.4-et, az első hsz. akapján.
A 4. lépésnél az update*.zip a "cm-10-20130316-EXPERIMENTAL-ancora-alpha7.zip" akar lenni?
A grapps*.zip -ből is kettő féle van: gapps version 20121011 és gapps picasa add-on 20121011.
Ezek közül melyiket kell felrakni?A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
stvnppp
senior tag
-New wifi driver
-Support for PPPoE in kernel
-Support for USB fast charging (needs 3rd party app to enable) (credits ivendor)
-Support for OTG (needs external powered hub) (credits ivendor)
-MMS auto-retrieval
-Fixed non-working options for purging of asset bitmaps and dithering method
-Fixed issues with OpenVPN and TUN
-Thumbnail generation now uses HW (faster)Megkapta kb ugyanazokat, mint a CM10
-
nagyúr
Sziasztok!
Érdemes akkor is felrakni a CM10 Alpha 7-et, ha nincs gondom az Alpha 6-os verzióval?
-
mezo76
csendes tag
Tudnátok egy jó feladatkezelőt ajánlani ami a háttérben futó programokat is leállítja? CM10 alpha6-os verzióm van.
-
pyron25
aktív tag
Felesleges ilyennel trükközni, leállítás után ugyan úgy vissza nyitogat mindent vagy ha nem ugyan azt akkor mást helyez a memóriába. Egyébként a gyakran használt dolgokat amúgy is gyorsítótárazza tehát nincs értelem bezárogatni. Egyébként ha valami nagyon erőforrás igényűt indítasz el úgyis csinál helyet a memóriában magának.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
nagyúr
-
ivana
Ármester
Hát semmi köze mivel ez 4.2.2-es android , vsync na az nincs . Egyenlőre marad a cm10, illetve most már én is dolgozok a 10.1 működő vsynces verzióján. Arco nem tudom, hogy áll vele. Sajnos a 4.2 -ből kiszedték a pmem-es vsync-et, így portolni kell 4.1-ről.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Felraktam a CM10 A7-et. Próbáltam már sok CM10-re épülő romot, de eddig a tiszta CM a legjobb.
Ez a sebesség elképesztő. -
SkyLaci
őstag
van valakinek jól működő megoldása flash tartalmak megjelenítésére böngészőben cm10-el W-n?
-
orosmet
tag
Felraktam az alpha 7-et. Végül csak elég volt wipe-olni a davik-et és a cache-t. Most már megy a HD videó is (4.1 alatt nem ment).Viszont ez az USB OTG hogy működik, külső áramforrás kell(így sikerült lefordítani)?
Próbálgattam a fényképezővel összekötve(DSLR controller), de semmi.
Nálatok az iGo működik? Nekem nem sajna.
Ja, az akksit hogy kell wipe-olni? Megvan már az új gyári akksi 1.5 hete, csak jó lenne összekalibrálni a rendszerrel. -
SkyLaci
őstag
válasz SkyLaci #9047 üzenetére
én ezt találtam, az első találatot kell nézni, ehhez kell egy normál otg kábel és egy usb-s töltőfej vagy hordozható akksi, és kész az otg...elméletileg
-
SkyLaci
őstag
válasz orosmet #9046 üzenetére
ja és az akksi kalibráláshoz én (és még itt sokan mások) a Battery Calibration alkalmazást használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)