- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz stefi68 #6558 üzenetére
Üdv.
Hát fájlokat pedig könnyen lehet cserélni. Nálam nem szokott gond lenni.
Commanderben megnyitod a zip-et, system\media\audio\, ahol a 4 mappába cserélhető minden, majd ablak bezárásánál commander úgy is megkérdi hogy mented-e, és mented.
Nincs semmi aláírás. Annyi esetleg, hogy ha default csengőhangot, vagy ébresztőt, sms hangot törölsz, akkor azt érdemes a system\build.prop-ba átirni. igazából ha nem írod át, akkor is működni fog minden, csak alapból némán lesz minden.
Vissza állításról nem tudok nyilatkozni, mert nem szoktam csinálni. Ált tisztán rakok mindent, vagy szinkronizálok.
Egyébként lehet hogy a sima arco romot kezdem el csinálni, mert aokp romon nem birok mindent véghezvinni, amit szeretnék. Sebességben a simát is feltudom hozni aokp szintre, csak beállítás szinten marad el az aokp-tol, de ez engem nem annyira zavar, mert annyira nem használom ki a ROMControl-t.If a second or you are the first to lose.
Új hozzászólás Aktív témák
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)
- Custom ROM telepítése (+frissítés)
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest