- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovi1987
tag
Kérdésem van ismét
Telefonomon LQB ROM van, CoCore 5.0 kernellel (sheep leírása alapján tettem fel). A telefon Beállítások része alól csináltam egy factory resetet, újraindult a telefon, beadta a CWM recovery menüt, ott csináltam wipe dalvik cahce-t, és wipe data/factory resetet is, utána a reboot system nowra mentem. A probléma ott van, hogy sajnos a reboot system now után mindig a recovery jön vissza, a rendszer nem indul el.
Mit tegyek?
-
donat_sz
senior tag
vagy két hétig nem nézek ide és majd 2k hozzászólás?
végig az után érdeklődött mindenki, hogy mikor lesz JB? vagy történt bármi más a chucky final és a cocore5 óta?
(sorry de ennyit nem bírok vissza olvasni) -
vazzz
őstag
válasz donat_sz #17758 üzenetére
1. igen
2. igen (+ milyen tokot + milyen fóliát + miért karcolódik a kijelző + miért merül, ha nem használjuk + ha nem használjuk, akkor minek veszünk okostelefont + hogy kell kernelt/romot feltenni/rootolni és mi értelme van amúgy + hogyan cserélgessünk kétóránként sikertelenül romot, ha véletlenül sietünk valakivel valahová valamikor és beleesik egy kiskanálnyi vízbe kétszer a telefonunk)
3. nem -
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakoztunk a klubhoz
Nekem fekete, az asszonynak fehér... Ace-ről váltottunk, egyelőre nagyon tetszik, én is várom a frissítést, de nem morgok, egész jó ez így is...
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
donat_sz
senior tag
válasz littlerock #17760 üzenetére
"Nekem fekete, az asszonynak fehér"
nem másolni! -
-
-
Neketek a gyari (S tervező) rendesen szinkronozál? Amit a gmail naptárba írok közvetlen azt bebolvassa a gyári, de amit bele írok az nem jelenik meg a gmail naptárba. Minden szinkronizálás engedélyezve van. Valikinek hasonló?
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, szerb rom, cocore 5 kernelem van és root.
A wifi hotspot szarakodik, 5 percig jó aztán annyi, hotspot ki-be kapccs és megint jó 5 percig. Valakinek hasonló problémaja van/volt?S23
-
littlelion21
addikt
Hamarosan a telenor-nál is. Épp' időben...
-
nggabi
félisten
-
FET-MEN
veterán
-
littlerock
aktív tag
válasz littlelion21 #17774 üzenetére
ezen most mit kell nézni?
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
Blackmirror
őstag
válasz littlerock #17777 üzenetére
Azt hogy az S advance hamarosan kapható a telenornál.Legalábbis az árlistában az van.
iPhone X@R, iPad Pro
-
Carline
őstag
Telenor honlapja szerint ott is lesz hamarosan SGSA.
Ott már 4.1 -el írják.
Lehet tudnak valamit?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Szilgn
csendes tag
Hello!
Az miért van hogy ha bárki hív akkor nem látom a telefon számát??
Pedig minden be van állítva rendesen.
T-s előfizus vagyok. -
littlerock
aktív tag
válasz Blackmirror #17778 üzenetére
nálam vannak üres lapok is, a többiben meg nem volt S advance...
innentől értem a dolgot...
-
-
garcia66
tag
Sziasztok.
Megvettem a S Advence telefont, és nagyon tetszik. De.... A Samsung oldaláról letöltöttem a Samsung Kies alkalmazást, azonban a programot nem tudom használni, nem jön létre a csatlakozás (a névjegyzéket szeretném átírni). Talán valamilyen program hiányzik a gépemről, mert a csatlakozáskor (amikor a telefont csatlakoztatom a pc-re) azt írja ki: "AZ eszközillesztő szoftver telepítése sikertelen volt" - valamint "CDC Serial és Samsung Android illesztő program nem található". Szóval nem talál a neten megfelelő programot? Azt olvastam, hogy Java alkalmazás is kell hozzá, a gépemen "Java 7 Update 17 és JavaFX 2.1.1" program van. Ha csatlakoztatom a telót a pc-hez, akkor felugrik egy ablak, hogy választhatok több dolog közül (pl. fájlok megtekintése..stb), és tölt is - tehát nem kábel a gond.
Valakinek ötlete?
A választ előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
"A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
-
garcia66
tag
Bocs, de egy fontos dolgot nem írtam: Win 7-t használok.
"A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
nLali
őstag
Múltkor panaszkodtam, hogy hívás kezdeményezésnél és fogadásnál is kiírjía, hogy Magyarország. Megtaláltam az okát. Az exDialer Geocoder pluginja okozta.
Bérelhető reklámfelület
-
Qwery
tag
Hali. Meg van a készülék egy hónapja és tegnap elkezdtem próbálgatni. Beírtam a teszt menüt a *#0*#-el. Ott egy furcsa dolog fogadott... A touch menüben, a kijelző tapicskoló tesztben a kijelzőm az alsó sávban a peremtől felfelé kb 2mm-re, a felső peremtől lefelé kb 1mm-re nem érzékel semmit. Ezen sávoktól eltekintve ki tudom színezni a kijelzőt. Ez normális jelenesség? Elkezdett idegesíteni, mivel T-s volt és most haxoltam szét...
42
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest