- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Nos, ez innen ízlés dolga :-) az, hogy gondolkodik, persze időt visz el, de az is, hogy kézzel kilőjük.
Ha már kísérletezel, érdemes kipróbálni azt is, hogy a feladatkezelővel váltasz.
A legtöbb felhasználónak a 8-9 app bőven jó lehet.
Egyébként korrekt dolognak tartom, hogy kipróbáltad.[ Szerkesztve ]
-
ebegab92
senior tag
Ez a videó kicsit az Eclair-Froyo közti váltásra emlékeztet Ismerős is mondta,hogy hatalmasat gyorsult az SGS-e anno
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Acef
addikt
válasz ebegab92 #17500 üzenetére
Én így voltam korábban a védőtokokkal (10+évvel ezelőtt).
Sajnos a megvásárolt tokok árát nem kaptam vissza az eladáskor. Ráadásul néha eléggé komoly kompromisszumkészséget kíván az ilyen "védőeszközök" használata. Pl. itt az Amoled kijelző látványa/hasznàlata vs fóliàzott kijelző.
Értékesítéskor az adott telefon piaci értéke a főbb árképző, és sajnos kevésbé számít a full. karcmentesség. -
notmiami
tag
Örömhír, hivatalos Jelly Bean update újra tolódik!
GT-I9070 Galaxy S Advance до Jelly Bean 24.05.2013;
[link] -
Roxkex
senior tag
Ebbe a swiftkey trial / nem trialba ugye nincs bele építve egy key logger ? Csak mert figyelmeztet a telò hogy ez őssze szedheti a leütött billentyűket és azt meg is oszthatom de ugye nem azokat amikrt lnyomokbpl egy jelszònál?Fontos volna! (Öcsémnek)
Ha mappába renezem az appjaimat és mászkálok a menüben laggolok cocre 4.2 és lqbvel .... miért ?
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Simba86
senior tag
vki nem tudja véletlenül, h van-e arra lehetőség, h blokkolt szám esetén ne foglaltat jelezzen, hanem azt, h nem elérhető? (tehát, mintha ki lenne kapcsolva a telefon)
gugliban kerestem először, de ott nem jártam sikerrelSiemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Carline
őstag
válasz Roxkex #17509 üzenetére
Valószínűleg elküldi napi szinten az adatokat a központi hírszerzésnek feldolgozásra, de amennyiben az öcsi szerelmes levelei és egyéb lúzerkedései vannak benne addig max jó röhögnek és no para.
Ha meg épp azt tárgyalta, hogy a 4-es 6-osra viszi fel a házibombát, hááát meg is érdemli, hogy még otthon indulás előtt lekapcsolját.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Notalab
tag
Nekem továbbra is az a gondom GB-nél, hogy nem jelez a harmadik félnek foglaltat, ha épp beszélek, csak csörgeti, csörgeti. Most már valaki elárulhatná hol állítom be...légyszi...
...
-
XIII Ramses
aktív tag
válasz Notalab #17515 üzenetére
Éppen ez a jó, ha így csinálja. Ezt hívásvárakoztatásnak hívják, és ezért régen bizony még fizetni is kellett. Tételezzük fel, hogy az egyik idióta haveroddal fecsegsz, hogy mikor kellene megint bebaszni, miközben keres a főnököd. A telefon pittyegéssel jelez is, hogy hív, és eldöntheted, hogy fogadod e a hívást, és bontod a haverodat. De be is vonhatod a beszélgetésbe akár őt is. Ezt hívják konferencia beszélgetésnek, és berúgadhatod a főnöködet is...
-
Notalab
tag
válasz Zsolaf #17516 üzenetére
Én is azt hittem, de nem találok semmi olyat, hogy hívás közben foglaltat jelezzen. Gondoltam én arra hogy az androidban ezt teljesen másként hívják, de semmi hasonlót nem találok (a symbianhoz szokott agyammal). Tényleg bosszantó, mert folyton lecsesznek, hogy miért nem veszem fel a telefont...
XIII Ramses: Köszi, lehet hogy félreértelek, de én azt szeretném, ha épp beszélek, másnak foglaltot jelezzen, ha közben hív. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
...
-
koszegii
tag
A ledkijelzésre találtam egy app-ot,most tesztelem:
[link]Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
a510
aktív tag
Nem playes alkalmazást próbálnék telepíteni, bejön a kérdés képernyő: "Telepíti ezt az alkalmazást?" Mégse/Telepít gomb van, 'Mégsé'-t meg tudom nyomni a 'Telepít'-et nem, pedig aktívnak látszik a gomb.
Beállítások/Biztonság/Ismeretlen források be van püccentve.
Mit nem tudok? -
Balduran
tag
Bocsánat nem tudtam mostanában a fórumot olvasni.
Naponta újra szoktam indítani a telefont. Kb azóta lassú a kép lapozás a gyári galériában, mióta feltettem a CoCore kernelt (nem hiszem hogy ettől lenne rossz). Más képnézővel tökéletesen megy a lapozás.
Samsung Galaxy S7 edge
-
nelsonmanian
senior tag
Galeriába lépéskor "nincs elég hely, töröljön adatokat, stb." üzenet fogad és nem nyitja meg. Chucky v6a, cocore5 mellett, több száz mega szabad hely mindenütt, van szabad ram is bőven. újraindítást kovetően is ezt produkálja. Mi lehet a megoldás? Cache tötlés?
-
Acef
addikt
válasz nelsonmanian #17528 üzenetére
Balduran & nelsonmanian :
az ilyen "érdekes" hibákra sokszor csak a wipe fact. a megoldás, esetleg cache, dalvik..
Sztem. mindkettőtöknél egy utólagosan telepített alkalmazás okozhatja a problémát! / esetleg lehet keresgetni /
[ Szerkesztve ]
-
szbence25
csendes tag
Valaki tudna megoldást az alábbi problémára?
Samsung galaxy s advance i9070 root.
PDA:I9070XXLK2
PHONE:I9070XXLK2
CSC:I9070TMHLK1
Előre is köszönöm!"Minket egy, ami vezérel, hogy egyező hévvel legyünk egy a zenével, nem számít ki mit érvel, hogy senki nem ítél el, hogy mikor ki mit ért el, csak egy a feltétel, ne Te legyél a kivétel." /Punanny Massif-Szabadon
-
Rx
aktív tag
válasz notmiami #17506 üzenetére
durván 5000 új hozzászólás lett mikor utiljára itt jártam, és eszembe jutott megkérdezni, hogy mi a helyzet a jelly bean-el...erre az utolsó oldalon meg is van a válasz..
Eléggé elkeserítő, hogy csak tolódik a frissítés...nem mintha egetrengetően szükségem lenne rá, de a kíváncsiság bennem van..
[ Szerkesztve ]
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
szbence25
csendes tag
válasz skifekete #17533 üzenetére
Sajnos nem értek hozzá annyira
Még sosem rootoltam, és gondoltam ha valaki leírná a gyengébb(ek) kedvéért, az lehet nagy segítség lenne. Mert nem tudom jót töltök-e le, nem tudom mit kezdjek vele, de örülnék egy root jogosultságnak
Googleben is keresgéltem már, de nem nagyon bukkantam rá"Minket egy, ami vezérel, hogy egyező hévvel legyünk egy a zenével, nem számít ki mit érvel, hogy senki nem ítél el, hogy mikor ki mit ért el, csak egy a feltétel, ne Te legyél a kivétel." /Punanny Massif-Szabadon
-
szbence25
csendes tag
válasz gusthy #17537 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1985199
Itt már olvasgattam, de nem találtam nekem megfelelő rootolt romot, mivel ha jól látom nincsen I9070XXLK2-es PDA se I9070TMHLK1-es CSC. Ezért gndoltam hátha valaki tud ilyen verziójút :S"Minket egy, ami vezérel, hogy egyező hévvel legyünk egy a zenével, nem számít ki mit érvel, hogy senki nem ítél el, hogy mikor ki mit ért el, csak egy a feltétel, ne Te legyél a kivétel." /Punanny Massif-Szabadon
-
skifekete
senior tag
-
demars
addikt
válasz szbence25 #17538 üzenetére
Hallgass skifeketere. Tedd fel az lqb- t. Nem banod meg. Onnantol root kernel csere sima ugy.
Mas : 3 nap es 20 oranal jarok es 27% on van az akksi. (LQB + root)
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz Gery15 #17542 üzenetére
Remélem jó értéket írok...
17% --> 3óra 18 percEz kevés? Vagy sok?
Nem nyúzom túl sokat, arra használom, amire kell ( kicsi mobilnet sok wifis net, telefonálás, sms írás, játék nem volt még ezen a telefonon, már kinőttem belőle )[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
flash-
veterán
válasz Daffni2 #17401 üzenetére
Mondjuk talán azért mert a gorilla glass nem karcállóságot jelent,hanem mert jobban ellenáll az erős ütésnek.
a két dolog nem ugyanaz!!!!!ez kb olyan hogy a golyóálló üveg is ugyanúgy karcolódik mint a hagyományos...
mellesleg egy hivatalos bizonyíték sincs hogy a galaxy s advance telefonon lenne gorilla glass.
ugyanis a samsung oldalán erről információt te nem fogsz találni,mint ahogy a gorilla glass oldalán sem.
A készülékspecifikus topikok létrehozói az első hozzászólásban levő leírástt általában nem maguktól írják,hanem szépen elolvasnak egy gsmarena vagy egyéb cikket-specifikációt,nyomnak egy ctrl+c-t aztán egy ctrl+v-t,átfordítják google fordítóval,jobb esetben maguktól, és kész is a "hivatalos" technikai specifikációt tartalmazó leirás..
úgyhogy azért mert a mobilearena-n az első hozzászólásban leírják hogy van gorilla glass akkor már nem kell ezt készpénznek venni.
valószinű az író nem vette vel a hivatalos supportal a kapcsolatot,és nem egyeztetett le minden tulajdonságot hajszál pontosan..[ Szerkesztve ]
-
Kovi1987
tag
válasz Gery15 #17548 üzenetére
Olyat tapasztalt már valaki itt, hogy a telefon "ledobja" az SD kártyát?
Most is pl elővettem a zsebemből ránézni, statusbaron pedig ott volt, hogy a memória kártyát leválasztás nélkül eltávolították (hozzá sem nyúltam) Ezt nagyon ritkán, de eljátszotta már párszor. Csinálta LQ4 és most LQB ROM-mal is és kernelcsere sem szüntette meg, ha jól emlékszem, még a gyári T-s 2.3.6 ROMmal is megesett ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest