- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RSteve
tag
válasz beccyboy #18300 üzenetére
Hát nem tudom hogy komoly használat mellett érzésre hogy változik az üzemidő JB-vel. de nálam minimum duplázódott miután feltettem az orosz 4.1.2-öt. Két napot szinte mindig kibír néha 3-at is, de ha nyomkodva van a gyerekek játszanak vele akkor is bármikor megy egy napot. Régen sokszor az egy napot sem bírta ki. Szóval szerintem azért jelentősen javul az üzemidő.
-
Veron
addikt
Hi!
Miért csinálja azt a telefon, hogy ha a bloatware-eket akarok törölni a Root App Delete programmal, akkor egy-egy alkalmazás törlése után kiírja, hogy a Root App Delete működése leállt? Már újraindítottam a telefont, de megint ez van. Tegnap mondjuk a Tiny white ikoncsomag is csinált ilyet, amikor ikont akartam váltani az egyik parancsikonnál.
szerb ROM van rajta, természetesen rootolva, cocore 5.0 kernel és Holo launcher@RSteve: Nálam is ez a helyzet, ha nem is megduplázódott, sokkal javult az üzemidő. 1,5-2 napot bír átlagban JB-vel.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
dobolson
senior tag
Igaz, csak tegnap este óta van fent a JB, de azt kell mondanom, hogy észrevehetően jobb, gyorsabb lett a teló. Szóval akinek P-s telefonja van és még nem tudja, hogy feltegye-e vagy sem, én azt javaslom, hogy azonnal.
-
emitter
őstag
sziasztok,
ha a Feladatkezelőben bezárom az "inaktív és háttérben futó" alkalmazásokat (RAM -> Memóriát ürít), akkor felszabadul ~100MB hely, azonban pár mp múlva újra visszakerülnek ezek (kb 15 alkalmazásról van szó). Hogyan tudom beállítani, hogy ezek ne induljanak újra ilyenkor automatikusan?
Android 2.3.6
-
beccyboy
aktív tag
válasz RSteve #18302 üzenetére
Igazából itt a fórumon vannak olyanok, akiknek nőtt az akkuidő, de többen írták, h nem vettek észre javulást, vagy rosszabb lett. Szóval sajnos nem egyértelmű, minden készülék más egy kicsit. Ha neked nőtt, akkor szerencsés vagy. Nekem pl semmi különbség nem tapasztalható. Ha nyúzom egy nap, ha nem annyira, akkor kettő.
Caffeine addict.
-
beccyboy
aktív tag
válasz emitter #18307 üzenetére
Kitörlöd őket, vagy megszokod. Ilyen az Android memória kezelése, elég sokszor ki lett már itt is tárgyalva. Ha van szabad RAM, akkor vissza f9gja nyitni. De ha valami másnak kell a RAM, akkor szabadít fel.
Nem tudom már ki mondta, de nagy igazság, h nem azért fizettél a RAM-ért, hogy ne használd, üresen legyen.Caffeine addict.
-
SanyikaDC
tag
válasz emitter #18307 üzenetére
én root uninstaller pro-t használok rendszerappok törlésére/fagyasztására és eddig nagyon bejött csak ajánlani tudom (persze ha rootolt a telefonod)
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
emitter
őstag
válasz beccyboy #18309 üzenetére
köszi, akkor inkább megszokom. Ha szükség esetén valóban felszabadítja, akkor felőlem lehet teljesen fullon is a memória. Egyedül az lehet gond még, hogy a háttérben futó appok az akkut fogyasztják, tehát ilyen szempontból gondolom nem mindegy, hogy mennyire telített a RAM..
-
tomiii007
senior tag
akinek P-s telója van és feltette rá JB, XDA-n olvastam, hogy valakinek felvett video lejátszásakor ilyen sipolo/sistergő hang van... valaki tapasztalt még ilyet? ?
-
Z0C!
őstag
Lejött hozzánk (a céghez) a csamcsung, bemutatni az új csodamasinákat.
S3, S3 mini, S4, Note 2...
rákérdeztem az S Advance P verziójára, a válasz a 0680...itt félbe is szakítottam, hogy a rizsa és a sóder nem nekem kell, választ szeretnék kapni. Nem kaptam.
Szeptembertől jönnek a frissítések, most április van, szeretnék naprakész lenni...válasz, hát ő sajnálja, de biztos, hogy jönni fog.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
flash-
veterán
válasz beccyboy #18309 üzenetére
ez jol hangzik mégsem igaz így.
mert hiába olyan az android hogy szabadít fel helyet a memóriában ha kell neki,hiába intelligens a memóriakezelése,mégis az van hogy felraksz 20-30 programot,és azt veszed észre hogy pl a programok közt vagy a menüben a görgetés csiga lassú lett...legalábbis döcög az új érintetlen rendszerhez képest.
Product Code:lehet nem vagyok elég rugalmas de nem egyszerűbb megnézni az állapotnál,mint baromihosszú kódokat beirogatni?
[ Szerkesztve ]
-
nesh_019
senior tag
Mondhatnátok pár jó programot amit érdemes felrakni a telefonra
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
beccyboy
aktív tag
válasz flash- #18318 üzenetére
Nem azt mondtam, h az androidban nincsen bug Csak h így működik. Persze ha beakad nagyon valami, akkor azt megéri kilőni. Csak annak nincsen értelme, hogy lesegeti az ember, h na, éppen mennyi a szabad ram. Ha nincs bajod, nem kell üríteni. Párszor ez már tényleg le lett írva, legutóbb néhány hete. Akkor olyanok mondták el, hogy ez hogyan működik, akik sokkal jobban értenek hozzá. De persze a rosszul megírt appok ellen nem lehet mit tenni, azokat ki kell lőni, ha beragadnak. Szóval szerintem néha van értelme üríteni a memóriát, csak arra nem kell rápörögni, hogy úúmár csak 40 mega a szabad ram, ha közben megy minden rendesen.
Caffeine addict.
-
xAcidx
tag
Már ne is haragudj, de most mi is a bajod?
I9070-re van orosz és szerb JB is. Van bennük magyar nyelv, illetve gariztatás esetén vissza lehet rakni a GB-t nggabi-nak hála.
I9070P-re pedig a napokban jött ki (asszem) német JB. Szintén van benne magyar nyelv. Egyetlen hátránya (jelenleg), hogy nincs repartos GB.Telefonodtól függően fel lehet rakni nyugodtan a megfelelő rom-ot. Nekem is sikerült, pedig sose csináltam ilyet.
-
mrrr74
aktív tag
válasz alex devil #18323 üzenetére
Úgy kezdődött a mondat, hogy "lejött hozzánk - a CÉGHEZ..."
Szerinted akinek céges mobilja van - a telefon nem saját tulajdon - elkezd ilyen-olyan romokat feltelepíteni?
Minden nap olvasok nem is egy ilyen hozzászólást és nem tudok egyetérteni ezekkel - és még szépen fogalmaztam.https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
ninjago
tag
Hali!
Régebben volt egy link egy gyors működésű LPY-ról azt hiszem. Érdemes vele foglalkozni, vagy inkább szerb és valamelyik cocore kombi lenne a legjobb?
4.1.2 milyen hibákkal bír? Csak az ébresztő és némi lagg? Úgy láttam a másolásra van már megoldás.
Köszi -
xAcidx
tag
válasz mrrr74 #18326 üzenetére
Lehet durván is fogalmazni?
Ha céges a mobil, akkor minek a siránkozás?
Ismerőseimnél, ahol van céges mobil, ott egy w890i tudását birtokolják. Annyira bőven elég, hogy cégen belül bárki, bárkit eltud érni 24/7-be, nulla azaz 0 HUF-ért. E-mailt is képes fogadni és küldeni, ha úgy adódik.
Ha esetleg olyan a munkája, hogy ennél sokkal többre van szükség, akkor ott okostelefon helyett notit osztogassanak... Sokkal tovább bírja és gyorsabban elvégezhető az adott munka, illetve több mindenre is használható.
Természetesen nem fér el zsebbe, de szerintem senki nem halt bele még egy kisebb válltáska hordásába.Így utoljára: ha tényleg munka miatt kell a telefon, és el is lehet rajta végezni, akkor nem tudom mi az amit GB-n nem, de JB-n meg lehet csinálni... Utóbbi amúgy is bugos és minimum kernel csere kell neki. Hacsak nem friss verzió jön Mo.-ra, ahol kijavították a gyors merülést, videó akadásokat, akkor is bele kell piszkálni a telefonba...
Nem tudom, hogy P-s verzióknál mennyire élnek a problémák.Ennyi lenne a véleményem.
Szerk.:
(#18329) alex devil : valószínűleg nekem szánta[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
válasz beccyboy #18300 üzenetére
nálam a gyári 2.3-al kb 1-1.5 napot ment pedig nem is gyilkoltam aztán felkerült a szerb JB és 1.5 nap után még 60%-on állt az akksi ugyanolyan használat mellett. Na mondom érdekes. Mondjuk lehet csak valami app szívta az akksit mert az akksi grafikon szerint akkor is felébredt a telefon mikor ki volt kapcsolva a kijelző.
-
Z0C!
őstag
válasz xAcidx #18330 üzenetére
hejj. no, céges nemcéges nem azon volt a hangsúly. nem rinyáltam, nem hőbörögtem, nem siránkoztam.
Arra akartam kilyukadni, hogy hiába is találkoztam "Samsung" okossal, nem tudott érdemi hivatalos infót adni.
csupán ennyi.
a munkám pedig a gsm hálózattal és a telefonokkal függ össze illetve azok felhasználóival..----- www.zoci.gumroad.com -----
-
xAcidx
tag
Írtam is, hogy ne haragudj. Ha esetleg számodra bántó/sértő részt fedeztél fel azért elnézést kérek.
Igen, valószínűleg én értettem félre a hsz.-ed, ezért írtam, amit . Így már minden világos.
A második hsz.-em nem feltétlenül neked szántam, de ha ott is volt valami, akkor azért is bocsánatot kérek. -
-
-
-
ebegab92
senior tag
Nem működik normálisan az MTP kapcsolat,ha véletlenül fent van egy másik teló kezelőszoftvere is,pl. Sony PC Companion (egy SE frissítésének erejéig volt rá szükség,de fentmaradt).Egyszerűen bármit csinál ilyenkor az ember,semmi sem történik Úgyhogy,ha valakinek szenveleg az MTP,nézzen körbe a gépen,hogy lehet egy másik szoftver,ami bezavar
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
dobolson
senior tag
Jaja. Sokkal jobbnak érzem egyelőre, már tényleg nagyon vártam. Azonban hiába ez most a legújabb JB és esetleg javítottak is benne ezt-azt, itt is van hiba: nálam bizony tényleg sípol a visszanézésnél a kamerával felvett videó. Nem annyira izgat, nem sokat használom, de azért baszki, ne máá... De majd megnézem, hogy ha gépen játszom le a videót, akkor is produkálja-e.
Mivel friss rom, vártam, hogy jobb lesz az aksi idő (egy sima gb-s romcserénél is jobb szokott lenni) és ez így is lett. Majdnem 4 óra kijelző használattal bírt 10 órát úgy, hogy ezt csak netezéssel meg progik próbálgatásával, letöltésével szedtem össze és a szinkron is be volt kapcsolva. Gb-n ez olyan 2-2,5 óra kijelző használat volt az utóbbi időben. -
Keem1
veterán
válasz dobolson #18347 üzenetére
Igen, fájó apróság. Valahányszor telefon vásárlás előtt állok, megfogadom, hogy lesz*rom a kamerát, mert egyik se csinál olyan fotót/videót, hogy érdemes legyen használni (vészmegoldást kivéve), ennek ellenére mindig különös figyelmet szentelek a kiszemelt telefon kamerájának. Nem is értem, miért... 6 éves fényképezőgépem fényévekkel jobb képet és videót csinál. Jó persze, telefon és Carl-Zeiss optikás Sony fényképező nem egy kategória, de azért mégis...
Így vagyok a JB-vel is, csak pozitív oldalon. Semmi eget rengető, nélkülözhetetlen különbség GB-hez képest, de az a pár apróság épp elég, hogy jobb legyen és hajszálnyi kedvem se legyen visszatérni GB-re.
Ja, nálam is 3-4 óra között alakul átlagos használattal a kijelzőidő, GB-re már nem is emlékszem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Hogwarts Legacy teszt
- Sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest