- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
borsodika
őstag
válasz kakuk100 #1799 üzenetére
Ezt próbáltad? Beállítások -> Értesítések -> További beáll. (Jobb felül) -> Kapcsolatok
Itt rámész az alapértelmezettre, ezen belül a fontosságra és itt átállítod, hogy jelezzen hanggal és éledjen fel a kijelző. Ha nem pont ez a menüpont elnevezése bocsánat, angolul használom a készülékem.[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
spanglee001
addikt
válasz PeteePeti #1803 üzenetére
én mikor vettem majdnem 2 hete, rögtön feldobta a telekomos s9+
lehet ezért került el a nemfogadott hívásos dolog? meg nem átvittem az adatokat, hanem mindent letöltöttem, csak a onedrive mappát és a névjegyeket szinkronizáltamnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
válasz spanglee001 #1804 üzenetére
Az egy korábbi frissítés volt, ez már a második.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kakuk100
őstag
-
73egon
tag
Sziasztok. A mai nap boldog tulalaja lettem egy S9 nek.
Az Úr azért adott eszet nekünk, mert azt akarta, hogy használjuk.
-
petesejt
aktív tag
Nem bírtam ki, felraktam. Nekem jelzi továbbra is a nem fogadott hívásokat. De most is erőszakoskodott a k*cs*g, hogy kapcsoljam be a Hívóazonosító és Spam védelmet.... Most már 1000%-ra veszem, hogy gyűjteni akarják a hívásokat-SMS-eket. Kell az adat a reklámozáshoz. De hogy a tárcsázót egy picit felhasználóbarátabbá tették volna.... Grr.
Elnézést, de nem szeretem ha valamit erőszakosan a képembe tolnak.
Amúgy tényleg mintha még gördülékenyebb lenne az UI.
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
Chrys_
addikt
Ha jobban elolvasod a leírást (nálam "Datenschutzerklärung", mert német, kb. adatvédelmi nyilatkozat lehet), nem csak a telefonszámot gyűjtik be. 4 kategória is fel van sorolva. És persze tovább is adják az adataid. Ezek az alap bekapcsolásnál már átmennek, csak "finomíthatod" a beállítást, de az már akkor régen rossz
[ Szerkesztve ]
-
gaborm69
aktív tag
Igaz.Nem vettem észre.Szép is lett volna.
Samsung Galaxy S20 FE
-
petesejt
aktív tag
Először a feltételek elfogadását erőlteti, így már könnyű dolga van. Én mondjuk azt sem tartom etikusnak, hogy az első indításkor van olyan lehetőség, hogy "Mindet elfogadja". Rengetegen nyomhatnak rá.
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
csorbajeno
veterán
válasz kakuk100 #1799 üzenetére
ARCC-s TMH szoftver van rajta. Én nem piszkálom a szoftvert, ha nem indokolja azt valami.
Érdemes kipróbálnod, amiket korábban javasoltak. Az egyik, hogy kikapcsolod a spam szűrést, a másik a Beállítások/Értesítések/Alkalmazásikon-jelvények/(alul)Értesítések megjelenítése kikapcsolva. Nekem ez a kettő kikapcsolva helyrehozta. Egy próbát szerintem megér.[ Szerkesztve ]
-
kakuk100
őstag
válasz csorbajeno #1822 üzenetére
Rendben, megprobalom. A spamszures mindig ki van kapcsolva. Koszi
[ Szerkesztve ]
-
kakuk100
őstag
válasz csorbajeno #1822 üzenetére
Sajnos akar mit allitunk at mindig azt irja ki hogy privat szam szam nelkul.
-
törölt tag
válasz csorbajeno #1825 üzenetére
Samsung válasza a nem fogadott hívás kijelzés problémára.
-
manokaki
addikt
nem tudom, nekem VDH van rajta , de nem tudtam előidézni ezt a nem fogadott hivás dolgot, mindig mindent megjelenit illetve jelez ( villog ) ha nem fogadott hivásom volt akár ismerős akár idegen szám volt..
Attila
-
petesejt
aktív tag
válasz csorbajeno #1825 üzenetére
Bár én nem tapasztaltam személyesen a hibát, de ha jól értelmeztem a hibaleírást: Amikor csörög, akkor kiírja a számot, csak utána kerül be ismeretlen számról érkező nem fogadott hívásként a híváslistába egy szem értesítés nélkül.
-
csorbajeno
veterán
válasz #61600768 #1826 üzenetére
Érdekes a cikk...igazából leírja, hogy a probléma alapvetően a dual SIM-es verziónál fordul elő, ami magyarázza, hogy a Vodás és Telenoros telefonokat miért kerülte el a hibajelenség. Mindegy a szoftver, szerintem hardware-es a hiba, amennyiben az 1/2 SIM különbséget hardware-es úton oldják meg. Attól tartok, hogy a Samsung azért nem nyilatkozott még az ügyben, mert ők maguk sem tudják, hogy egy frissítéssel megoldható, vagy készülékcserével/szervízzel kell a hibát orvosolni.
-
Zsebob
senior tag
válasz csorbajeno #1833 üzenetére
Barátom Telenoros 9+ án is fenn állt a hiba.
S9+ dualSIM, Moto 360
-
concrete86
aktív tag
Annak örülnék a legjobban, ha visszavennék a telefont, én meg a pénzemet. S8-on baromi hasznos volt ez a spam szűrő, ezért (is) vettem új telóként s9-et.
-
mSchumi87
senior tag
A frissitesek ugyan akkor jonnek dual simre is m8nt single sim re?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
petesejt
aktív tag
válasz concrete86 #1836 üzenetére
Mire használod? Komolyan érdekel. Bocsánat, de nekem semmi sem jött soha. Se SMS, se hívás. Aki meg felhívott a köz véleményét kutatni, vagy telefonkönyvet eladni, mindig rákérdeztem a cég nevére, az adatkezelési hivatkozási számára, amit ellenőrizhetek az adatkezelési biztosnál. Ilyenkor mindegyik hamar letette, és aztán többet egyik se hívott soha.
De olyan is volt, hogy úgy mutatkoztam be, hogy XY főhadnagy vagyok a nemzetbiztonsági szolgálattól. Bár ez nem szép dolog. De ezek se hívtak többet.
-
csorbajeno
veterán
válasz petesejt #1838 üzenetére
Tetszik ez az adatkezelési szöveg, lehet én is kipróbálom. Egyébként én ezt úgy oldottam meg az S6 esetén, hogy az azonosító nélküli számok automatikusan el lettek utasítva, az ilyen "közvélemény kutató" hívások meg az első alkalom után blokkolásra kerültek.
Én nem hadnagyként, hanem tűzoltóként szoktam felvenni a telefont, ha olyan.
[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
válasz mSchumi87 #1837 üzenetére
Ugyanakkor persze nincs külön single vagy duos rom
Kódok vannak romonként,pl. OXM XEH ,ODX TMH,OVF VDH,PAN stb
Romonként van időben eltérés,akár hónapos eltérés is lehet
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
concrete86
aktív tag
-
mSchumi87
senior tag
Most akkor milyen hiba van? Nemfogadot hivasokat nem mutatja vagy mi?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
-
kakuk100
őstag
válasz csorbajeno #1846 üzenetére
Nekunk nem ugy van. Mindenhol latszik csak nem irja ki a szamot es a nevet, hogy ki hivott, Azt irja ki, hogy privat szam, nem fogadott hivas. Telekom a szolgaltato.
[ Szerkesztve ]
-
petesejt
aktív tag
válasz concrete86 #1844 üzenetére
Értem, de arra irányult a kérdés, hogy olyan sok a közvélemény kutató és egyéb zaklató hívás és SMS, hogy le kell tiltani őket? Az én számom nyilvános szerte a neten, mégsem jön ilyen, csak háromhavonta. Csak érdekelt, hogy mi az a környezet, ahol ennek hasznát venni, a látóköröm tágítása céljából, semmi egyéb, mivel sok ügyfelemnek telekommunikációs célból is segítenem kell. No offense. Ahogy beállítom a telefonjukon a lopásvédelmet, hasznos lehet ez is, de ahhoz tudnom kell hol és milyen helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest