- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Viszont ahogy felemelem, egyből halkul, akkor már inkább a lenti szól.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
gaborm69
aktív tag
Az utolsó 61 megás frissétés óta már nekem sem jó a hívás értesítés.De még az e mailt sem jelzi.Előtte jó volt minden.
Samsung Galaxy S20 FE
-
_Flood_
aktív tag
Hol találom azt az opciót, hogy amíg nézem a kijelző ne kapcsoljon ki?
-
Ákkk
addikt
-
Tiger.
nagyúr
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy ha jön értesítés de nem néztem meg, ne eressze fel kijelzőt?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
mSchumi87
senior tag
Na vegre megjot nekem is a kicsike S9. A kerdesem az lenne melyik az utolso frissitesetek?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
petesejt
aktív tag
válasz #61600768 #2792 üzenetére
"odafigyeljek honnan mit töltök le"
Érzem az elszántságod és a felelősséged, de sajnos a legtudatosabb odafigyelés sem elég. A programkódot nem ellenőrizheted minden letöltésednél. Ez a gondosság sajnos nagy megrökönyödésekhez szokott vezetni: "De hát ezt meg mégis hogy a francba sikerült??" Én is szeretem a kezemben tartani a dolgokat, de egy szöget sem lehet beverni a falba egy fürdőszivaccsal.
"Lehülyézni azokat akik nem használnak vírusírtót kicsit erős nem gondolod?"
Finomkodással nem lehet felhívni egy komoly problémára a figyelmet. Igazad van, vigyázni kellene a híres érzékeny magyar önérzetre, de a szép szóra és a szakértelemre itt senki sem hallgat, tízmillió szakértő országa vagyunk. Ráadásul az önjelölt szakértők a leghangosabbak. Én akkor 25+ éves IT rendszerszervezési tapasztalattal mit mondjak, hogy kis butuskák? Mesélhetnék neked, hányan költötték el egyetlen adatmentésre húsz évnyi vírusirtó árát. Butuskák? Nem. Hülyék, mint a tök. Ha itt a fórumon csak három embernek sikerül megspórolnom pár tízezrest, már sikerrel jártam. Mert az elmúlt évtizedekben ennek a sokszorosát sikerült már megtakarítani, tehát csak a saját tapasztalat alapján is kijelenthetem: aki nem használ professzionális védelmet, az előbb-utóbb ráfizet. Az IT szakma egésze várja gyakorlatilag karba tett kézzel évek óta egy hatalmas biztonsági esemény bekövetkeztét (nincs más lehetőségünk), mert jelenleg egy vicc, amit biztonságra fordítanak a cégek és az emberek. Kell történnie valaminek, hogy komolyan vegyék végre a felszólalásainkat, mert amikor már a víz- és energiaellátás is IT alapokon megy, akkor nem lehet szórakozni. És rengeteg céghez mobilokon keresztül törnek be első körben.
"Én meg azt hülyézném le kedves engedelmeddel aki olyanért fizet ami egyrészt felesleges másrészt teló alapból tudja."
Megteheted, én nem sértődök meg rajta, mert látom mi alapján mondod ezt. És megértelek. Csak mivel nem tudsz mögé erős racionális érveket felhozni, nem lesz súlya. Ez azok számára felesleges, akik:
- nem mérik fel objektíven, mekkora káruk származhat (a legtöbbször nagyobb a kár egy privát mobilon is a vírusirtó több éves áránál, még akkor is, ha ezt előre nem látni),
- nem mérik fel objektíven, hogy a felelőtlenségükkel másoknak mekkora kárt okoznak.Pont mint a biztonsági öv. 20 éve még lehülyézték és lenézték azokat, akik bekötötték. Aztán fejlődött a társadalom felelősségi szintje. Meg többekhez elérnek a rommá tört gépkocsik fotói a híradóban....
És egy biztonsági övre -- szerencsére -- a legritkább esetben van azért szükség, hogy a baleset túlélője segíthessen a másik félnek. Ellenben egy mobilnál illik azért (is) védelmet használni, hogy ne szórja tele a netet mindenféle szeméttel (jobb esetben csak spammel). Most törnek fel a bányászvírusok is, ha naponta 10 percet bányászik egy kicsit a szép új játékprogram, kit érdekel? A bűnözők meg számolgatják a zöldhasúakat, és ontják a kábszert, vagy a bombát, Észak-Korea meg ebből finanszírozta az atomprogramját. Kit érdekel igaz, ha nem látod, akkor nem is létezik, minek nézzünk a falutáblán túl? Merül az akku, nem fogadott hívásjelzés nincs, a szivárvány összes színében pompáznak a hibajelenségek, pedig ezek mind-mind gyári vagy Play Store-os programoktól vannak. Akkor vajon mennyi nem ismert biztonsági rés lehet? Ehhez egy gyári programocskánál (vagy az őszinte odafigyelésnél) pöttyet komolyabb eszközre van szükség.
De számítottam a felháborodásra is. Tudományos alapokon kimutatták azt is, hogy a hozzá nem értők épp a hozzáértés hiánya miatt nem képesek felismerni a téves gondolkodásukat. Még egyszer: sajnálom, semmi személyes. De a változáshoz az ismeretek bővítésére van szükség, akkor is ha az sok energia és macera.
A tévhitek és a felelőtlen gondolkodás ellen kívánnék fellépni, és tudatában vagyok a szélmalomharcnak. De idővel, lassan majd fejlődünk ezen a téren is, csak elszánt tájékoztatás kérdése. Ennyi igazán belefér, meg az is, hogy esetleg nem leszek népszerű.
Ákkk: Ezer éves, már milliószor megcáfolt tévhit, hogy a vírusirtó lassítja az eszközt. Szóval alapítsatok pártot es4 kollegával, és kezdjetek paradicsommal dobálni, vagy vegyétek a véremet, de akkor sem szándékozom a maradi gondolkodás támogatójává válni. Tessék elfogadni szépen, kulturáltan.
Ja, és kéretik racionális érveket hozni. Segítek: a "hájóazúgy" meg a "nekemmégsosevótbajom", vagy az, hogy "felesleges" vagy az, hogy "hülyevagy", vagy hogy tízmilliárd légy szart eszik -- az nem jó.
(Ui.: Kb. 10 program van a telefonomon.)
Úúúú.... bocsánat hogy ilyen hosszú lett.
[ Szerkesztve ]
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
petesejt
aktív tag
válasz #61600768 #2821 üzenetére
Épp ez a magyarázat arra is, miért hiszed, hogy nem kell vírusirtó. Mert nem olvastál eleget róla. De természetesen nincs harag, tiszteletben tartom a döntésed.
(Egyébként általános tájékoztatás a témában, érdekességekkel, a T. fórumtársaknak is, nem csak direkt neked írtam.)
[ Szerkesztve ]
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
petesejt
aktív tag
válasz #61600768 #2792 üzenetére
Ez szuper, viszont (csak kíváncsiskodom) a Note 4-esem miért nem kért akkor Google Account-ot hard resetnél? Azért mert az gyárilag 4-es Androiddal jött? Csak a Lollipoposoknál van FRP?
-
válasz petesejt #2824 üzenetére
Azt hiszem az 5.1 android óta van az FRP, és lehet, hogy csak azoknál a telefonoknál élt, melyek alapból azzal jöttek.
Most viszont kérek mindenkit, hogy legyen elég ennyi a vírusirtós témából! A többi ilyen hsz-t törölni fogom, a visszaesőket szankcionálni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tiger.
nagyúr
-
Fitzgerald
veterán
Hali, S9+ -ra milyen tempered glass-t ajánlotok, amit itthon is kapni?
-
Hikvision
senior tag
Hihetetlen, hogy a Bluetooth kapcsolódási hibát, és a nem fogadott hívásokat, és azt hogy amikor reggel lejár a ne zavarjanak, szép sorba ne játssza le az összes értesítési hangot, nem tudják megoldani már lassan 2 hónapja. Pont ugyanolyan szar mint amikor kivettem a dobozból, komolyan mondom vicc-ez az egész, hogy ennyit eladnak belőle, ennyi embernél probléma van, és mit küldenek most? biztonsági frissítést... hát az pont rohadtul hiányzott.
20 éve a PH-n.
-
Tiger.
nagyúr
Mi ez a smartthings?
Glacious. Köszi.[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
No csak csináltam egy új tarolást. Így már elfogadható a sebesség.
s24U+15p
-
Teal'C
veterán
válasz Fitzgerald #2830 üzenetére
Olyat semmiképp ne vegyél ami csak oldalt ragasztós én egy olyat raktam a note 8 ra és most az s9+ ra is de egy kalap sz@r. Alá megy a por ( bár nem tudom hol de egyre több) és érzéketlen az érintő.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Teal'C
veterán
válasz Hikvision #2831 üzenetére
Nem tudom hány embert tisztelnek meg a fent említett hibák de az enyémnek pl semmi baja.
Mondjuk az igaz hogy vásárlás után bekapcsoltam hagytam elindulni majd azonnal nyomtam egy full resetet. És csak így laktam be. Semmi hiba![ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Tervezek beszerezni egy S9+ készüléket.
Az lenne a kérdésem,hogy a S8+ üveg “fólia” passzol rá?HARLEY-DAVIDSON
-
Teal'C
veterán
válasz TheBikerider #2845 üzenetére
Nem pár mm rel szélesebb a képernyő.
-
veterán
-
spanglee001
addikt
valaki használ motoros vagy kerékpáros tartót s9+ hoz? ha igen milyet?
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Teal'C
veterán
válasz TheBikerider #2847 üzenetére
Én most kipróbáltam level box minin simán megy.
De pontosan mi nem megy mert ilyen sokat nem olvastam vissza még?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest