Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tbrpl873

    csendes tag

    válasz papi77 #17234 üzenetére

    Tapasztalatom szerint ezek a 360 fokos védelmet igérő Spigen tokok jól védik az egész készüléket, de az üveg részük használhatósága sajnos nem a legjobb. :(

    Én a Spigen Pro Guard tokot próbáltam az S9-en, ami ugyan azon az elven működik, mint az általad linkelt Revanton tok, csak más a kinézete és persze vaskosabb.
    A kijelző védelmére mindkét tok a Spigen "Glas.tR Curved" eddzett üveget használja. Jól véd, de maga az üveg nagyon tükröződik, az éríntést nehezen érzékeli tőle a teló (hiába van bekapcsolva az "Éríntésérzekenység" funkció), valamint nagyon csúszós és így könnyű a gomboknak és linkeknek mellényomni. Csak a fekete perem alatt van ragasztó, ezért egy idő után könnyen felválhat. A szenzoroknál kihagyott lyukaknál gyorsan bejutnak a porszemek és ezek ronthatják az érzékelők és az előlapi kamera hatékonyságát is és kitisztítani sem lehet.

    A bátyámnak jelenleg is a Spigen Pro Guard tok védi az s9+ telóját és szinte ugyan ez a tapasztalat annál is. Ráadásul neki a felragasztás óta egy nagy szivárványos folt van a fólia alatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák