- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz SonyNex7 #19296 üzenetére
Az hogy szolgáltatós az látszik a pecsételt garancia jegyből is?
Ha Telekomos, akkor nem lesz semmi a garijegyen, mert azok nem adnak ilyet papír alapon.
A telekom fiókból lehet letölteni pdf-ben és kinyomtatni, ha szükséges, de azon nincs pecsét.--
Ajándék telefonhoz még garijegy sem jár....
Cég ajándékozhat szolgáltatótól vásárolt készüléket, mert adott esetben úgy olcsóbb nekik a beszerzés.
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
válasz Parallaxis #19307 üzenetére
Akkor az enyémen ezért nincs!
-
tothl
addikt
válasz olahroberto #19309 üzenetére
hogy lett ilyen szép fekete témád ?
-
pusihusi
addikt
válasz szabosasito #19294 üzenetére
De hát most vitték fől 173-ról 210-re! Én a múlt hóban 173-ért vettem! Hogy is van ez felemeljük és jön a Fekete Péter Ákkk? Aki online veszi a Telekomtól nincs lepecsételve semmi mert a honlapról én töltöttem le, és nyomtattam ki a számlával együtt!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
w333
félisten
-
mfranky
őstag
Csináltam egy képet, gondolkodom elküldjem-e a Telenornak...
Egyszerűen nem értem hogyan forgalmazhatnak egy csúcskészüléket úgy hogy belesz*r*ak a firmware frissítésbe??? Nincs ember náluk, aki ezzel foglalkozik? Vagy olyan nehéz belerakni a "MyTelenor" alkalmazásokat?Megjelenés óta 3, azaz HÁROM frissítés volt náluk.... DE MIÉÉÉÉÉRT?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
Deck
titán
válasz mfranky #19317 üzenetére
Jól látod a dolgod. De minek idegeskedni? Független romok egyből frissülnek, nincsenek tele annyi szeméttel. Nem érdemes ezen idegeskedni.
Belerakják a saját hülyeségeiket és ennyi..
Hiába írsz nekik sablon választ kapsz. Hogy tesztelik, még nem kapták meg stb..[ Szerkesztve ]
PS5
-
-
Kispotter
tag
válasz olahroberto #19309 üzenetére
Ezt hogy sikerült?? Megy az olways on display?? Mobilnet megy folyamatosan?? Háttérprogramok?? Messenger, viber, gmail mennek a háttérben?Telefonállás mennyi van? Nem akarom elhinni, hogy ennyivel kevesebb energiát enne a 7.0
Szerk: bocsi látom van amit felsoroltam. A Net folyamat megy?? Mennyi kijelző idő volt??
[ Szerkesztve ]
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
nagyúr
Van valahol egy leírás óvatos hülyéknek (mint én ), hogy kell Odint használni, honnan töltsem le, illetve hogyan tegyek a telefonra mondjuk béta nougat-ot? Anno az LG G-met is majdnem sikerült tégláznom, szóval egy 200+-os telefonnal még óvatosabb lennék ilyen téren, de nagyon hívogató a stabil működés és jobb akkuidő a nougat részéről.
Előre is köszi!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Jack Oneill
veterán
válasz Kispotter #19322 üzenetére
Szamomra ez kicsit gyatrabb a 6- oshoz kepest. En ennyit erek el szinten ennyi ido utan, csak epp ekkor mar 25-30% korul tartok kijelzohasznalatban, ami kb 4 orat jelent Folyamatos szinkron, net, messenger. Tehat mire tolteni kellene, osszejon a 7-8 ora kijelzoido.
[ Szerkesztve ]
-
csabicska
senior tag
Ma volt szerencsém feltenni egy gyári Samsung fóliát.
Sok fólia után azt kell mondjam hogy ez az Etalon !!!
Soha mást.
Egyszerűen mintha az üveget érinteném.
Hihetetlen.-Galaxy S20 - The best-
-
pusihusi
addikt
válasz szabosasito #19325 üzenetére
Nekem is, visszakérdeztem 50%? Úgy felelt ahogy MO. szokás-sehogy
Üdv. Feri!!
-
Colani
tag
sziasztok!
esetleg tud vki a samsung bypass problémárol vmit?hogyan lehet kiiktatni mennyi idő után lehet ujra próbálkozni vagy hasonló?72 órát olvastam .beleesett vki ilyen problémába rajtam kivűl?
vagy csak én voltam ilyen szerencsétlen....
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
Most olvasom xda-n hogy van aki tegnap tudott regelni beta tesztre. Egy leírás szerint vissza kell 6.0.1 romra menni és ott regelni beta test appban. 7.0 alatt azt írja, hogy betelt a reg. Ezért fura kicsit számomra....szerintetek kamu?
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Colani #19335 üzenetére
Recovery -ből wipe cache, és wipe data. Ez gyakorlatilag egy FR. Ez segít a leggyorsabban.
-
Deck
titán
-
Colani
tag
válasz gerner1 #19338 üzenetére
az FR nem segit ...csinálhatod a végtelenségig nem fog beengedni....nekem sikerült megcsinálni youtubos videok alapján de tegnap ujra odinnal 7.0ra szerettem volna menni és ujra az a probléma volt.vissza a 6.0 és szerencsere nem kellett végig csinálnom a folyamatot amitől a végén már azt hittem a hajamat tépem ki az összes szálig
vhol olvastam hogy 72 óra mulva lehet ujra használni a telót...erről kéne vmi kis infó hogy ez igy van e mert addig ne mprobálkozom a 7.0val -
xcel2000
aktív tag
válasz vadászcsiga #19344 üzenetére
Az a háttered szerintem...
Ha jobban megnézed akkor az előugró menü csuszkáján nem látszik a vágás/vonal,vagyis nagyon halványan.
Szerintem[ Szerkesztve ]
Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
válasz vadászcsiga #19344 üzenetére
Miért ne lehetne hardveres?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Colani
tag
válasz gerner1 #19346 üzenetére
nem zárról van csak egyszerűen szó....ezeket tudom hogy le lehet szedni egy FRrel....voltam olyan béna hogy elfeljtettem a jelszavam es közben gépről megváltoztattam ...illetektelen hozzáférést eszlelt vagy vmi ilyesmit irt ki és kerte hogy az előző felhasználó a fiókjával fh.nevével jelszavával is lépjen be a folytatashoz....az ugyanaz én voltam csak közben változott a jelszó....na mind1 ezek szerint csak én vagyok ilyen szerencsétlen
hasonlo megoldas de nem egyszerű....
-
xcel2000
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik