- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hematoma1
aktív tag
Antutu csak 26000 mér.
-
Mate
nagyúr
Nálam 664-et eszik jelenleg a rendszer.
-
hematoma1
aktív tag
Nálam belakás után 1100-1200 a Ram.
-
hematoma1
aktív tag
Ha csinálok memória ürítést akkor is 1000-re ugrik vissza.
-
madkiller
őstag
Én nem úgy nezem, hogy mennyi a ramom, lollin az aktív alkalmazásoknál 3-4 van a listában( néha 5), míg kitkaten kb mindig tele volt vagy majdnem tele az oldal.
[ Szerkesztve ]
-
b.daniel
senior tag
Nekem még cseh lolli van az i9506-omon. Egyik kérdésem, hogy jobb valamivel ennél a a többi? Ük, görög, stb ahogy látom már több is van.
Illetve a másik, hogy jelez most egy 140 megás ota frissítést, azt fel szabad tenni? -
feketeit
csendes tag
Most melyik a magyar?
Mire gondoltok a magyar vodásra? -
sanca2213
csendes tag
Sziasztok! Egy elég érdekes kérdésem van. Folyamatosan nézegetem és várom a telenoros lolit. Tegnap is a beállításokon belül megneztem ugye,h nincs-e frissites. Ma reggel is ezzel kezdtem, de kiirta, h "Ez egy módosított eszköz, szoftverfrissítés nem érhető el". Megváltozott tegnaprol mára az Eszköz Állapota:egyedi-vé. Ezt hogy? rootoltam Towelroottal már egy hónapja kb, de eddig "hivatalos" állt az eszköz állapotánál. Valakinek egy tipp?
Samsung Galaxy S9+ -> Galaxy S20+ & Galaxy Watch 4 classic
-
Rick4
félisten
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok. Olyanból lehet probléma ha a Jack csatlakozón keresztül erősítőhöz kötöm a telót? Csak mert PC-vel működik a dolog. Egy 3.5-ös jack kábel jön ki erősítőből.
-
cech19960320
tag
Vicces.. ugye a Voda már kiadta a lollit...
a T ügyfélszolgálata állítja hogy ők még nem kapták meg a rendszert a samsungtól tesztelésre...XD
Vicces hogy ennyire nincsenek képben a saját cégükről...
-
Rick4
félisten
válasz migabi24 #52521 üzenetére
Pont ezen röhögök hetek óta, megy a t-mobile reklám, mikor az unoka meg a nagypapa válogatnak a bakelitek között, aztán az unoka megmutatja, hogy megy az telefonról is. A reklámban gond nélkül rádugják a telót a 6.3-as fejhallgató kimenetére...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
hematoma1
aktív tag
Antutu 25800-nál nem megy feljebb.
-
Sokee
aktív tag
válasz cech19960320 #52523 üzenetére
T-mobile majd fél év múlva kiadja mint régen S2-re.
-
Rick4
félisten
Na ez érdekes, mp3 zene, csengőhang, minden olyan halk, hogy hallani alig lehet. És ez tegnap este óta van így...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
vwpolopg
őstag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy egyszer csak bekékül a képernyő mintha egy kék fólia lenne elérakva? Ma ezt csinálta többször is a telóm, az automata fényerő ki-be kapcsolása megoldotta egy időre, de 3x újra előjött a hiba... Újraindítás óta jó, de ötletem sincs mi lehetett ez...
-
hematoma1
aktív tag
Ha visszarakom a KK-át ugrik a knox?
-
hematoma1
aktív tag
Kellene egy kis segitség.Telefonbekapcsolás után nem tölt be a telefon hanem meg áll a samsungfeliratnál és nem megy tovább.
-
Keem1
veterán
válasz zaurac #52534 üzenetére
Első körben, ha külső app akar az SD-re írni, akkor bejön a gyári tallózó, ahol ki kell választani az SD gyökerét (oldalt két opció: belső memória, külső memória, utóbbit választod), majd a kijelző alján végigfutó gombra ráböksz, és innen kezdve az adott app már tud írni az SD-re. Ezt minden szükséges app esetén csak egyszer, az első írásnál kell lejátszani.
-
haxiboy
veterán
-
Lefty
addikt
Ezzel az idojaras widgettel a zarkepernyon mi van? Hol van hol nincs es allitani se lehet a beallitasokban.
Egyebkent sztem tok jo a lolli, gyors es jol nez ki minden vegre. Meg csak egy napja hasznalom de az akkuido egyertelmuen jobb.
[ Szerkesztve ]
-
hematoma1
aktív tag
Sikerült visszaállitani ,knox nem ugrott.
[ Szerkesztve ]
-
Vandor476
csendes tag
Hello mindenki!
Egy kérdés csak! A google play zenét hogy lehet kikapcsolni, kiirtani?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest