-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Új mappát hogy tudok létrehozni a kezdőoldalon?
-
Szabcsizz
őstag
Sziasztok.
Olyankor mi van ha eltűnik az időjárás widget a zárképernyőről?Hogy lehet visszahozni?Beállításokban,a képernyő lezárása menüpontban nincs semmi ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz PowerBuldog #52406 üzenetére
Igen!
-
őstag
válasz PowerBuldog #52413 üzenetére
Értem, köszi. Igen Vodás a készülék, de az számít hogy nem VDH van rajta? Garancia vesztéssel jár?
-
migabi24
nagyúr
válasz PowerBuldog #52415 üzenetére
Nincs semmi számláló, ha kijön a vodás felrakjátok reset azt vissza áll
-
őstag
válasz PowerBuldog #52418 üzenetére
Ja, nagyon lassú Felraknám szívesen a szerveremre és akkor pikk pakk leszedhetitek, csak nem tudom mennyire legális
-
őstag
Egyelőre nem tudok belekötni nagyon tetszik, végre elhagyták azt a fekete lehangoló hátteret! Érezhetően gyorsabb rendszer mint a KK, eddig sem volt lassú, (persze nem olyan mint egy 9506) de nagyon pattogós
Talán egy dolog van amit a haver Note 3-án láttam, hogy ha hív valakit, az új hívás gomb felé kirakta hogy mikor beszéltek utoljára, persze akkor ha már hívta előtte azt a számot, sajnos ez nincs, lehet hogy az a Note 3-ba van csak, pedig az nagyon tetszett..
-
PowerBuldog
veterán
Sikerült nekem is felrakni. Nagyon jó pörgős a rendszer. WIFI nincs a közelben így a végleges belakás majd délután lesz otthon.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
bazsy1981
tag
ok köszi, de nekem az alapsáv verziójára ez van megadva, itt meg ilyet nem találok:
I9505XXUGNG8akkor melyiket kell letölteni?
bocs hogy hülyéket kérdezek, de kicsit láma vagyok ezen a téren (is)
Hiteles épületenergetikai tanúsítvány készítése rövid határidővel! [www.energetikatb.hu]
-
őstag
-
őstag
válasz Viktor0610 #52433 üzenetére
Köszi köszi, közben rájöttem a barátunk nélkül is
-
bazsy1981
tag
ok köszi, de nekem az alapsáv verziójára ez van megadva, itt meg ilyet nem találok:
I9505XXUGNG8akkor melyiket kell letölteni?
bocs hogy hülyéket kérdezek, de kicsit láma vagyok ezen a téren (is)
valaki help?
Hiteles épületenergetikai tanúsítvány készítése rövid határidővel! [www.energetikatb.hu]
-
MODERÁTOR
-
Lefty
addikt
Biztos sokan kerdeztek, de odinnal a 4.4-et ugyanugy vissza lehet tenni, mint ahogy most rateszem mondjuk a lollit? Ha nem jonne be. Koszi.
-
őstag
Lehet hogy vak vagyok de nem találom hogy hol lehet kikapcsolni a zárolt képernyő időjárás widgetet? nagyon idegesítő hogy eleve a 13.kerbe vagyok és azt írja káposztásmegyer 10 fok A zárolt képernyő Widgetei-n belül nincs ilyen
-
PowerBuldog
veterán
Ahogy látom az akku használatban a wifi kikapcsolt állapotban is folyamatosan szívja le.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
hematoma1
aktív tag
Melyik Odinnal tudom felrakni lengyel frissitést,mert a v3.09 állandóan nem válaszól van a gépemen.
-
Lator69
csendes tag
válasz PowerBuldog #52443 üzenetére
Ez nekem is feltűnt! A wifi folyamatosan megy, pedig már kikapcsoltam a gyorsgombbal. Lollipop-ban nem találok olyan menüt, amivel a wifi működését lehetne állítani.
-
vatafakk
aktív tag
5.0.1-en lehet beállítani védett alkalmazásokat, hogy memória ürítéskor ne induljanak újra?
Ha launchert használok és bezárok minden futó programot, akkor bejön a TouchWiz és kb 5 másodperc mulva automatikusan átáll a launcherre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest